Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

3 ימים מבצע על דגמי מיצובישי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למישהו יש מידע?

כרגיל לא מוסרים שום פרט בטלפון

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

המבצע של מיצובישי:

אני ביררתי לגבי האאוטלנדר ב-2 סוכנויות (נתניה ובני ברק), התעניניתי לגבי האאוטלנדר. הם דווקא כן עונים ומוסרים פרטים בטלפון:

חבילת אבזור בשווי 12000 ש"ח (לדבריהם) במתנה:- איתוראן, מרימי שמשות ומולטימדיה עם ניווט ועם מצלמת רוורס.

הלוואות, תשלומים והצעות מימון שונות (אותי זה לא עניין)...

טרייד-אין בשאיפה למחיר מחירון (שוב, לדבריהם).

הנחה בשיעור 1% ממחיר הרכב. באאוטלנדר זה מתבטא ב- 1800-1900 ש"ח....

זהו... האמת שציפיתי להנחה גבוהה יותר ממחיר הרכב...

פורסם

היינו היום בסוכנות הראשית בת"א. על הפנים... שירות שלא נדע (למרות ההפוך)... השאיפה למחיר מחירון שהובטחה בטלפון, נהפכה למחיר פתיחה של 12000 ש"ח פחות מהמחירון עוד לפני שהם ראו את הרכב... הגענו ב- 11 בבוקר, ורק כעבור שעה וחצי זכיתי לקבל הצעת מחיר על רכב חדש... איזה בלאגן... נכנסנו למנהלת הסניף, ישר התחילה עם הטרייד-אין, יצאנו עם מישהו לראות ולהעריך את הרכב שלנו, חזרנו למנהלת, כבר ישבו שם אנשים, מחכים, באים להכנס, מכניסה אחרים, "הם היו קודם"... אבל איך?! הרי כבר ישבנו אצלך!!! בקיצר בלאגן טוטאלי... המבצע כמו שכבר פירטתי למעלה, ולא מוכנים לזוז במיל... ההנחה הגבוהה ביותר היתה על דגם עילית של אאולנדר - 4900 ש"ח... בקיצר יצאנו מאוכזבים וללא רכב... אם נרצה בעתיד הקרוב אכן לרכוש את האאוטלנדר, זה בטוח לא יהיה בסוכנות המרכזית בת"א...

פורסם

זה ידוע מכבר שימי המכירות האלו לא תמיד נושאים פרי. חבילות האבזור עם המחיר המגוחך של 12000 שקל מופרכות, ובמקרה הטוב מדובר בעלות של 4000 שקלים.

ההנחות לא מפליגות הרבה יותר מימים רגילים. סתם פרסום שנועד למשוך לקוחות. לצערי הרבה מהם נופלים בפח ובלחץ של סוכני המכירות שאומרים " נותרו עוד יומיים לבצע".

פורסם

אני יכול להגיד שבאתי חודש לפני ה"ימי מכירות" למיצובישי בקשר לספייס סטאר = אותם הטבות בדיוק.

כנ"ל לגבי סיאט, שרכשתי עם הנחה משמעותית ולפני כל הבלאגן של 72 שעות, ו3 ימים, גימיק שיווקי למשוך רוכשים פוטנציאלים, שאתה כבר בסוכנות גם אם זה רכב אתה כבר בחצי הדרך לקנות.

asdasdasd

• תוכן חדש...