Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדן, אין דבר כזה צמיגים שהם "אובר-קיל". אין שום חסרון בצמיגים שמשפרים את מרחק הבלימה ואת המהירות בה ניתן לפנות (במידה ולא מתחשבים בחסרונות כמו רעש).

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמובן שכל שיפור במרחק עצירה הוא מבורך אבל ברכב ספורטיבי שאינו חזק ברמה קיצונית זה לעיתים עלול קצת לרסן את ההתנהגות ולהוריד מהכיף.

דעה אישית כמובן.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

רן אני לא זוכר האמת, מצטער.

לגופם של הקונטי, ההבדל בין 5P ל-5 הוא לא משמעותי מבחינתי, ובאמת הייתי מחפש דיל טוב על מה שיותר זול וטרי מבין האופציות שהזכרת. מישלין PSS והגודייר נראים יקרים מדי ולא זמינים כל כך, קונטי 5P יקר ונדיר מאד כך שהקונטי 5 מנצחים.

אבל - כמו שאמרו החבר'ה, אולי הקונטי 3 יתאימו לך אם אתה לא דורש ביצועים (הגעה לגבולות אחיזה) 99 אחוז מהזמן.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

מנסיון עם הקונטי 3 זה צמיג טוב מאוד ולאו דווקא בגלל מיעוט הנהיגות הספורטיביות, הוא דביק ויודע לאחוז מצויין.

עברתי איתו כ-15k קילומטרים על הבימר כשבאותה תקופה הייתי יוצא לנהיגות ספורטיביות אגרסיביות בתדירות של כל שבועיים- 3 שבועות.

בהתחשב בכך שאנחנו מדברים על הספקים די קרובים (בין הבימר לגולף) אני חושב שהצמיג הזה יהיה מעל ומעבר עבור פותח השרשור, שווה לבדוק אותו.

אגב, קונטי 3 זה הצמיג שמגיע בסטנדרט עם S4 (לפחות בדגם הקודם).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

דווקא אני הצלחתי להשיג סט דיי טרי (10 חודשים :oops:) של הגודייר במידה כמעט זהה ב-610 ש"ח לצמיג (215-45-17). תחפש טוב טוב, אתה תמצא :-)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אה, חשבתי שקנית כבר את החדשים.

לפני 6-8 חודשים הם היו חדשים... :wink:

ישנן ביקורות מעולות על הקונטי ספורט 5, בהחלט שווה לבדוק.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
לפני 6-8 חודשים הם היו חדשים... :wink:

ישנן ביקורות מעולות על הקונטי ספורט 5, בהחלט שווה לבדוק.

אכן קונטי 5 ספורט מקבל חוות דעת טובות מאד בעולם.

קובי

:-)

פורסם

אני עם סט של הגודייר המדובר TW300, נכון להיום הם עברו 17,000 ק"מ ואני מאוד מרוצה מהם.

באותו אתר ישנם כמה מבחנים רלוונטיים:

2013 European Summer Sports Tyre Test

^מבחן של ADAC - ארגון הרכבים/נהגים של גרמניה. ארגון מאוד רציני עם מבחנים מדוקדקים.

2013 Sport Auto Max Performance Summer Tyre Test

^מגזין גרמני מוכר.

2013 Auto Express Summer Tyre Test

^מגזין בריטי.

בנוסף היה כאן שרשור על הגודייר:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=479427&highlight=goodyear+eagle+f1

לדעתי, בשורה התחתונה, המישלין בארץ יקר מדי ואני הייתי הולך על הגודייר או על הקונטיננטל.

עד כמה שאני מכיר צמיג במידה 225/45/17 91Y ניתן לרכוש במחיר אשר נע סביב 700 ש"ח ליח'.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

לדעתי, בשורה התחתונה, המישלין בארץ יקר מדי ואני הייתי הולך על הגודייר או על הקונטיננטל.

עד כמה שאני מכיר צמיג במידה 225/45/17 91Y ניתן לרכוש במחיר אשר נע סביב 700 ש"ח ליח'.

במחיר כזה הייתי בוחר בלי לחשוב ביוקוהומה S.Drive

ב Tires4u יש אותו ב 684 שקל לצמיג ואפשר להשיגו בפחות אצל אחרים.

קובי

:-)

• תוכן חדש...