Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתלבט בין Focal Utopia, Morel Hybrid או Morel Elate מה כדאי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
האיטום אם אני זוכר נכון עולה 550 שקל, תדבר עם מתן עם הפ'גו לפי מה שהבנתי הוא נסע היום לעשות

איטום, או רצה בכל אופן.

נכון זה עולה 550 בסאונד FX

כרגע זה נדחה מסיבות כספיות ( לצערי הרב מאוד )

ההתקנה היא הדבר החשוב ביותר במערכת. ידידי לציוד תפקיד מישני!

אתה יכול לקחת את הציוד הטוב ביותר..ובידיים חסרות ידע הוא ישמע זוועה. לשיטתך קח את האוטופייה ותן ל5 מתקינים שונים ותקבל 5 תוצאות שונות.

הכול תלוי ברמה של המתקין.....תפנים.

מסכים בהחלט!
פורסם

כל מתחרה יאמר לך ש80% מהמערכת זה ההתקנה. כשמדברים על זה הם לא מתכוונים על לשים את הרמקולים במיקום האורגינלי כי אז באמת אם תלך ל5 מתקינים התוצאה תהיה זהה בחמשת המקרים. הם מתכוונים שיש לעבוד על מיקום נכון של הרמקולים ואז באמת אם תלך ל5 מתקינים תקבל 5 תוצאות שונות הבעיה היא שאני לא חושב שיש בארץ 5 מתקינים שונים שמבינים במיקומים.

מלבד זאת יש גם את נושא האיטום, קרוסים, תיבות וכו'.

גם בחו"ל המצב לא שונה בהרבה וגם שם רוב החנויות לא מתעניינות במיקומים טובים ויצירת במה אופטימלית, זה דבר שיכול לקחת הרבה זמן ובדרך כלל לא כלכלי להן.

סט שלושה חלקים יחייב בניה כלשהי שכן יש מעט רכבים שיש להם מיקום אורגינלי לשלושה חלקים.

אני הייתי מנסה להוציא את המקסימום מהייבריד שלך וקודם אוטם את הדלת ואולי מנסה מיקומים שונים אלא אם כן הרמקול לא מוצא חן בעינייך אבל אציין שוב, בהתקנה טובה הוא יכול להישמע אחרת לגמרי.

פורסם
אני לא חושב שזה הכי חשוב.. אולי תתן לי דוגמא של התקנות שונות ?

אבל תהיה ריאלי.

ידידי קח עצה מאחד מנוסה..זה הכי חשוב.

בוא אני אנסה להמחיש לך.

אתה יודע מה מבדיל לדוגמא בין PRO לNOVIC לAMETUR בISCA ?

בוא אנסה לחדד: שתיי מכוניות זהות שמותקנים בהם מערכות זהות האחת בחטיבה של הPRO והשנייה בחטיבה של הNOVIC האם לדעתך שתייהן יישמעו זהות?

פורסם
ידידי קח עצה מאחד מנוסה..זה הכי חשוב.

בוא אני אנסה להמחיש לך.

אתה יודע מה מבדיל לדוגמא בין PRO לNOVIC לAMETUR בISCA ?

בוא אנסה לחדד: שתיי מכוניות זהות שמותקנים בהם מערכות זהות האחת בחטיבה של הPRO והשנייה בחטיבה של הNOVIC האם לדעתך שתייהן יישמעו זהות?

ההבדלים הם במערכות (בעיקר המערכת החשמלית) ולא השוואה בין מערכת זהה לזהה...

ה PRO יכול לשדרג את המערכת החשמלית כראות נפשו, בעוד שה NOVIC לא יכול.

(וכמובן עוד שדרוגים כאלו או אחרים שאני לא מפרט)

אני לא מכיר 2 אנשים שהחליטו לעשות אותו רכב, אותה מערכת, ורק קטגוריה שונה...

אחרת... איך הם שונים בדיוק...?

פורסם

QSD ברור שלא.. פה אתה צודק ואין ויכוח בכלל מה שאני אומר זה שקח רכיבים זהים כלומר זהים בהכל.. קרוסים, איטום, מעבדי צליל וכו'. באוטו רכב. כמה כבר ההתקנה תשנה את התוצאה? כמה כבר אפשרויות יש לך? רק משחק עם הטוויטר.

לא דיברתי על סט 3 חלקים.

פורסם

איל אני חושב לא הבנת את כוונתו, למרות שהניסוח לא היה מי יודע מה ..

מה שאני הבנתי, אתם נותנים פה חוות דעת מניסיון, וחוות דעת שאתם כל כך סגורים על עצמכם.

אז אם יש לכם כל כך הרבה ניסיון וכל כך הרבה ידע, אולי תחלקו את הנקודות האמיתיות המשמעויות בין התקנה להתקנה, ואיך מתגברים וגורמים להם להגיע למצב האופטימלי.

אני לפחות אשמח להעשיר את הידע שלי בנושא..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
משחק עם הטוויטר יכול להביא להבדל גדול, גם עם שני חלקים אפשר לעשות בניות.
אז זהו.. חוץ ממיקום אין מה לעשות וזה מה שאמרתי בהתחלה אם תשימו לב.

ואין הרבה אפשרויות של מיקום וזוויות. זה לא משהו שחובבן לא יכול לעשות. כל מי שאומר שהתקנה זה חשוב מאד נתן רושם כאילו זה מה שעושה את המערכת וזה לא.

פורסם
אז זהו.. חוץ ממיקום אין מה לעשות וזה מה שאמרתי בהתחלה אם תשימו לב.

ואין הרבה אפשרויות של מיקום וזוויות. זה לא משהו שחובבן לא יכול לעשות. כל מי שאומר שהתקנה זה חשוב מאד נתן רושם כאילו זה מה שעושה את המערכת וזה לא

זהו בידיוק מה שניסיתי להגיד חוץ מכל הדברים האלה של מיקומים והתקנה נכונה(לפי הספר)

ומושקעת ולא סתם להתקין מהר וזהו

אין בתחום הזה אנשים שיש להם יותר כישרון מהשני אלא פשוט אנשים שעובדים נכון וחושבים ולא סתם כאלה שרק מנצלים אנשים שלא בקיעים בתחום ולוקחים סכומים מופקעים זה הסוג הנפוץ של המתקינים בארץ אבל יש גם הרבה מתקינים נורמלים וטובים שעובדים לא רק בשביל לסכות מאנשים כסף.

פורסם

קצת סטינו מהנושא אבל בואו אני אחדד את השאלה. כרגע יש לי הייבריד ברכב אחד שזה סט שאני מאוד מאוד מרוצה ממנו (מאוד). ברור לי ששני הסטים האחרים יקרים יותר רק אני לא יודע בכמה (רמז :wink: ).שאלתי היא האם כדאי להוסיף את ההפרש בין ההייבריד לסטים האחרים או שההבדל באיכות בינהם קטן אם בכלל.

אייל, תודה רבה, לקחתי לתשומת ליבי את עניין האיטום, נטפל בזה.

ומתן, אם תוכל בבקשה לשלוח לי אפילו בה"פ איזה סוג שקלת לקנות, האם זה בא בחבילה או נמכר מטרים? ועוד כל השאלות הרלוונטיות שלא ידעתי לשאול. ואולי אתה מכיר מישהו שמוכר את זה באזור הקריות?

• תוכן חדש...