Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'קוזי, מי מה איך וכמה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדיוק סיימו לעשות פרגולות בבית שאנו משכירים,

והמרפסת עכשיו מקום נהדר לאחסון, אני ואבא שלי חשבנו על ג'קוזי,

ממה שהבנו יש בנייה ויש יחידה אחת, אנחנו מעוניינים ביחידה אחת, לחבר לחשמל וזהו.

מה צריך לדעת לפני קנייה של ג'קוזי ?

לפי מה מחפשים ג'קוזי ?

כרגע חשבנו על יד 2 כי חדשים עולים המון כסף, העיצוב לא הכי חשוב.

אשמח לקצת עזרה פה, תודה רבה :)

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

ומה עם האינסטלציה? אתם מתכוונים להעביר קוי חשמל ומים? יש מקום למשאבה?

לפני הרבה שנים קניתי דירה, וג'קוזי (בחדר האמבטיה) היה ברירת המחדל של הקבלן. ביקשתי להחליף לאמבטיה רגילה, אבל דרשו ממני תוספת! כמובן שהחלטתי להשאר עם הג'קוזי ולחסוך כסף. התברר כטעות חמורה. משך די הרה שנים סבלנו מרטיבות שנבעה מדליפות בג'קוזי ובעיקר סביבו (החומר גמיש וכל תנועה של הילדים באמבטיה פוררה את האיטום בין הג'קוזי לקרמיקה שעל הקיר). בסופו של דבר החלפנו את הג'קוזי לאמבטיה סטנדרטית בעלות לא קטנה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
ומה עם האינסטלציה? אתם מתכוונים להעביר קוי חשמל ומים? יש מקום למשאבה?

לפני הרבה שנים קניתי דירה, וג'קוזי (בחדר האמבטיה) היה ברירת המחדל של הקבלן. ביקשתי להחליף לאמבטיה רגילה, אבל דרשו ממני תוספת! כמובן שהחלטתי להשאר עם הג'קוזי ולחסוך כסף. התברר כטעות חמורה. משך די הרה שנים סבלנו מרטיבות שנבעה מדליפות בג'קוזי ובעיקר סביבו (החומר גמיש וכל תנועה של הילדים באמבטיה פוררה את האיטום בין הג'קוזי לקרמיקה שעל הקיר). בסופו של דבר החלפנו את הג'קוזי לאמבטיה סטנדרטית בעלות לא קטנה.

היה לנו אותו מקרה בדיוק.

ג'קוזי-אמבטיה עשה לנו רטיבות מטורפת.

במקרה שלהם, מדובר בג'קוזי בחוץ, כך שלא נראה לי אמורה להיות בעיה עם זה (גם אם תהיה דליפה, זה בחוץ).

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

בכל מקרה - המשפחה משקיעה לא מעט בדירה שכורה. לא עניין שגרתי.

בכל מקרה - מדובר במרפסת, ואם האיטום אינו טוב הרטיבות יכולה לחדור מתכת לרצפה אל תוך הדירה עצמה, וזו צרה צרורה. ומעבר לכך - האם הובאה בחשבון ההשקעה הדרושה בתשתיות מים וחשמל?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

איזה השקעה צריך בתשתית מים וחשמל ?

ולמה לקחת סיכון שידלוף ? לשכנים יש ג/קוזי הכי פשוט,

נהנתי ממנו כל הקיץ ולא היתה דליפה אחת כבר כמה שנים לפי מה שאמר לי,

תמיד אפשר לעשות איטום נוסף לא ?

ואני לא מדבר על ג'קוזי אמבטייה, אני מדבר על יחידה אחת שכולל משאבה בפנים שמכוסה בדק או פלסטיק.

FRANCE

פורסם

קחו בחשבון ג׳אגוזי עם מים חמים זה המון חשמל כי הוא צריך להיות מופעל כל הזמן. אחרת המים מתקררים ולוקח המון זמן לחמם ובנוסף הפילטרים צריכים לעבוד מכל הזמן שיש מים

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

את עניין המים והחשמל אנחנו יודעים,

כמה אמור לעלות ג׳קוזי כזה יד שנייה?

הכוונה, מה טווח המחירים?

FRANCE

• תוכן חדש...