Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ברוך הבה לפורום!

היו כאן במהלך השנים הרבה מאוד דיונים על כלי עבודה, מחירים ומקומות מומלצים לקניה.

ממליץ בתור התחלה לבצע חיפוש, יש לחצן "חיפוש" למעלה בסרגל כלים.

איזו מכונית קיבלת?

פורסם

שאולי שלום רב, וברוך בואך לפורום !

אני מניח שאתה בן 17, ולכן בקשתך סתמית ולא מפורטת, ונעדרת פרטים רלבנטים חיוניים.

ראשית על איזה רכב ושנת יצור מדובר, יש רכבים אמרקאים הדורשים כלי עבודה במידות אינציות, ויש רכבים ארופאים למשל,ף המחייבים כלי עבודה במידות מילימטריות.

כשאתה אומר לפרק רכב, וללמוד עליו, כיצד אתה רוצה ללמוד ללא מדריך, מכונאי, בעל מקצוע מתאים, אשר יכוון אותך, ידריך אותך ויזהיר אותך, וילמד אותך, על תפקידו של כל חלק ברכב מה תפקידו, וכיצד הוא עובד, מעט ספרות טכנית בנושא הכרת הרכב , המנוע , תיבת ההלוכים בלמים והגוי. והכי חשוב כללי בטיחות בטיפול פרוק והרכבת רכב !

בנוסף לכך, ולא פחות חשוב, האם יש ברשותך חצר פרטית, על מנת לעבוד על הרכב, לאחסן את הרכב, בוקים, על מנת לאבטח את הרכב בעת שהוא מורם באוויר, על ידי ג,"ק, ועוד ועוד.

זה היה רגע אחד , כיצד תכיר ותעבוד על רכבך, שקיבלת במתנה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

....את כל מה שאני יודע, למדתי ללא ליווי של אף בעל מקצוע או מכונאי, וללא חצר פרטית...

אבל ספרות בהחלט כן, והרבה.

פורסם

תודה ושלום שוב

אז ככה

מדובר על סקודה שנת 93', יש חצר, הבן שלי בן 17, והוא שותף לפרוייקט

אני מכיר קצת, וזהיר, הרבה שנים עברו, מתאים לשנת הייצור של הרכב.

אבל אין לי כלי עבודה ולא פירטתי כי חשבתי על כלים שיוכלו לשמש גם בהמשך,

אשמח גם להמלצה על ספרות מקצועית.

• תוכן חדש...