Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

האוטו הנ"ל עבר השבוע החלפת טיימניג, גלגלת, מותחן ומשאבת מים.

עקב הפירוק של המשאבה המוסכניק ריקן את כל המים ולאחר ההרכבה מילא נוזל קירור חדש.

וככה נסעתי הביתה.

במערכת הזו אין נקז אוויר ולכן האוויר מתנקז לבד, עכשיו לאחר נסיעה של כמה ק"מ מפלס המים עומד על המינימום.

מה אני יכול להוסיף לנוזל הקירור על מנת לא לפגוע בהרכבו הכימי,

לא כל כך בא לי לסוע למוסך (40 ק"מ מהבית) בשביל פחות מחצי ליטר של נוזל קירור מאותו הסוג.

האם יש משהו אחר שאני יכול להוסיף?, מים רגילים אני לא מתכוון להוסיף בשום מקרה!

תודה.

Skoda Felicia 1.6 M.P.I 2000

פורסם

אני מניח שבדקת במיכל העודפים. כל עוד הנוזל נמצא שם בטווח בין המינימום למקסימום אתה בסדר. תקפיד לבדוק גם ברדיאטור שלא חסר.

ולפי מה שהבנתי בדקת אחרי נסיעה כאשר המנוע חם. חכה כמה שעות ותבדוק אחרי שהמנוע קר לגמרי, יכול להיות שלא תמצא מים כלל במיכל העודפים (הם נשאבים חזרה למערכת הקירור). אם זה המצב, אין צורך לנסוע עד אליו פשוט תרים טלפון למכונאי,ותשאל איזה נוזל קירור הוא שם ותמלא בעצמך.

תמשיך לעקוב אחרי כמות הנוזל לפני כל נסיעה בימים הקרובים.

פורסם

אחד מהמרכיבים של נוזל הקרור הוא מים, ואני לא רואה שום בעיה להוסיף מים אם חסר קצת. זה גם מה שיעצו לי בפורום כששאלתי את אותה השאלה. אני הוספתי מים מסוננים.

כמובן לא ממליץ לערבב בין נוזלי קרור שונים.

(כל זה בהנחה ואין לך בעיה\נזילה במערכת)

• ספונסר פורום
פורסם

תתקשר למוסך, תשאל איזה נוזל קירור שמו לך וקנה בקבוק של אותו הנוזל בחנות החלפים הקרובים לביתך. זה הכי בטוח והכי נכון, ככה גם יהיה לך נוזל ספייר בתא המטען לכל צרה שלא תבוא.

פורסם
אחד מהמרכיבים של נוזל הקרור הוא מים, ואני לא רואה שום בעיה להוסיף מים אם חסר קצת. זה גם מה שיעצו לי בפורום כששאלתי את אותה השאלה. אני הוספתי מים מסוננים.

כמובן לא ממליץ לערבב בין נוזלי קרור שונים.

(כל זה בהנחה ואין לך בעיה\נזילה במערכת)

מסוננים ? נתנו לך עצה לא טובה. אתה מזמין לעצמך צרות.

אם כבר רק מזוקקים, וגם זה רק במקרה חרום ואין לך גישה לנוזל קירור.

פורסם
מסוננים ? נתנו לך עצה לא טובה. אתה מזמין לעצמך צרות.

אם כבר רק מזוקקים, וגם זה רק במקרה חרום ואין לך גישה לנוזל קירור.

אם תעשה חיפוש בפורום, אז תראה שדווקא מים מזוקקים הם לא מומלצים, ואין בעיה עם מי ברז\מים שעברו דרך פילטר.

פורסם

המוסך שביצע את הטיפול הוא מוסך מורשה.

אני לא משחק בטיימינג וכמובן שכל החלקים מקוריים.

הוא שם נוזל ירוק אבל יש מליון סוגים ואני מעדיף לשים חומר נטרלי מים מזוקקים או מים מסוננים למשל מהמכשיר תמי4.

ממה שקראתי בכלל היצרן אומר להשתמש בנוזל אדום אבל מכיוון שאנו נמצאים בישראל הנוזל המקורי לא כל כך מתאים לכאן ולכן שמנו נוזל שכן מתאים לאקלים הישראלי וכן עומד בתקן היצרן.

הבדיקה בוצעה על הבוקר כאשר הרכב עמד כל הלילה וכמובן במישור.

מהי המלצתכם?

Skoda Felicia 1.6 M.P.I 2000

• תוכן חדש...