Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי שמעוניין כל יום שלישי בשעה 19:20 בערוץ הראשון.

יש שידורים חוזרים בימי שבת בשעה שתים בצהריים אם אני לא טועה.

סך הכל תוכנית נחמדה, מידי פעם יש קטעים שנמרחים ומשעממים.

פורסם

האמצעים דלים, ועם מה שיש הם מייצרים תוכנית מעולה, לעומת המתחרות מחול הם חלשים ביותר אבל הכל ענין של תקציב (ומגרש מירוצים ראוי לבחון רכבים שלא קיים כאן).

חורה לי הפינה של יצחק לוי שנכנס לתוכנית כמו לוביסט לדאוג שהוא ישאר רלוונטי גם היום

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

יצחק לוי אכן מיותר, וגם גיא אריאלי שלא מבין כלום ברכבים ונמצא שם כקישוט וכתוצאה מכל מנסה לספר בדיחות לא קשורות

פורסם

אני רואה כל תכנית, ואם לא יוצא לי אז מקליט בממיר ורואה אח"כ.

תכנית ממש טובה יחסית לאמצעים, מומלץ להעיף את יצחק לוי ואת גיא אריאלי, ולהכניס את קובי ליאני לתכנית במקום גיא אריאלי המיותר. קובי ליאני עושה עבודה ממש טובה.

פורסם
אני רואה כל תכנית, ואם לא יוצא לי אז מקליט בממיר ורואה אח"כ.

תכנית ממש טובה יחסית לאמצעים, מומלץ להעיף את יצחק לוי ואת גיא אריאלי, ולהכניס את קובי ליאני לתכנית במקום גיא אריאלי המיותר. קובי ליאני עושה עבודה ממש טובה.

צודק בהחלט והאמת לא מאמין שאני אומר דבר כזה על תוכנית מוטורית אבל מה שיש לפעמים משעמם ברמות ..

אולי רק המפגשים אם אהבה מוטורית .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

חורה לי הפינה של יצחק לוי שנכנס לתוכנית כמו לוביסט לדאוג שהוא ישאר רלוונטי גם היום

ספונסר?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

התכנית הזאת מצויינת בהתחשב במשאבים שעומדים לרשות ההפקה. צולמתי עם מכוניתי לאחד הפרקים אם אני לא טועה לפינה קראו "נערת אמצע" קבעתי עם ההפקה ונדהמתי מהאמצעים הדלים והמיושנים אבל התוצאה הסופית היתה מאוד מרשימה במיוחד לאחר שראיתי את הציוד ואת הצוות המצומצם. חבל שרק ערוץ אחד מוצא מקום לשבץ תוכנית רכב אם כי לפי המפיק רוב הצופים מגיעים דווקא דרך עמוד וואלה רכב שם מופיעים כל הפרקים המלאים של התכנית. בנוגע ללוי יצחק גם אני שאלתי מה הוא עושה שם פינתו תמיד משעממת ומרגישה ארוכה מדי וגם מידע משמעותי הוא לא מוסר שן אבל החברה בהפקה אמרו שהוא ספונסר של התכנית ולכן יש לו פינה משלו.

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

השתתפתי בפרק ה 15 של העונה בפינה "אהבה מוטורית", וכמו בעל הקורבט לפני, נדהמתי לראות באילו אמצעים דלים משתמשת ההפקה.

למרות זאת, התוצאה יצאה מצויינת, וכיבדה אותי, את המכונית ואת תחביב אספנות הרכב ככלל.

און יעקובסון עושה עבודה מצויינת, ומגיש את התוכנית בחן והומור, בנוסף ליכולות הנהיגה המעולות שלו.

ככלל, נחמד לראות תוכניות בערוץ הראשון, ללא הפרסומות המעיקות, ויחסית לנוף המוטורי הדל למדי שלנו, התוכנית מהווה משב רוח מערנן.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

שמעתי על זה... גם שמעתי שמועות על תוכנית רכב ממש מוצלחת top משהו....

ועכשיו בנימה רצינית. יוזמה טובה. אבל יש לעשות יותר מבחני השוואה, עריכה משופרת, משחק קצת יותר משכנע ולהוריד כמה פינות מיותרות ( סלח לי יצחק לוי, אבל המצגת שהכנת בפאוור פויינט לא מרשימה אותי...)

• תוכן חדש...