Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים,

הרבה שרשורים יש בפורום על המיני והסופר מיני אך רוב רובו של השיח הוא המלצות על הדגם הידני (מבחינה השוואתית).

אני מחפש רכב אוטומט (לאישה אין רישיון לידני) ומעוניין ברכב שני קטן וחסכוני. הרכבים האלו בתצורה אוטומטית או רובוטית מתומחרים גבוה יחסית והכדאיות של העסקה משתנה לעומת השוואת הידניות.

הפיינליסטיות שלי הן הפיאסטה (2010), הספלאש (2010/1), הפיקנטו ואולי סיטיגו חדשה אם יהיה מחיר טוב.

בגדול זה יהיה רכב שיעשה 12K בשנה רוב הזמן בית-עבודה ואולי קצת להורים. נסיעות קצרות יחסית 40 קילומטר ביום.

אני ממש לא מחפש ביצועים, לא מפונק במיוחד ובאופן כללי אני מוטה מחיר ובטיחות.

יש לי ילד בן שנתיים ויש דיבורים על עוד ילד בזמן הקרוב (4 מקומות גם בא בחשבון).

לא צרפתי בבקשה. התקציב הוא 60K אך יכול לגדול אם יש צורך.

אני צריך לבצע את הקנייה בימים הקרובים מאחר והורי חזרו מחו"ל ואני צריך להחזיר להם את הרכב :)

:?: מה תגידו?

פורסם

שלום ozzzi,

מכוניות כמו פורד פיאסטה יתאימו יותר למשפחה עם שני ילדים קטנים ממכוניות כמו קיה פיקנטו או סקודה סיטיגו. לשתי המכוניות האחרונות יש תא מטען קטן יחסית שלרוב לא יספיק לעגלת תינוק, מה שאומר שתצטרכו לשים את העגלה במושב האחורי ליד אחד הילדים ולהעביר את אחת מכיסאות הבטיחות קדימה. זה פחות נוח ופחות מומלץ.

לכן אם יש מחשבה קדימה על ילד נוסף כדי לבחור ברכב עם תא מטען גדול וכאן יש יתרון משמעותי לפיאסטה. מלבד הפיאסטה כדאי לשקול לדעתי גם את יונדאי i20. גם לה יש תא מטען גדול ורמת בטיחות גבוהה (6 כריות אוויר ובקרת יציבות בכל הדגמים), כך שגם היא תוכל להתאים לכם מאוד.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

חברים,

הרבה שרשורים יש בפורום על המיני והסופר מיני אך רוב רובו של השיח הוא המלצות על הדגם הידני (מבחינה השוואתית).

אני מחפש רכב אוטומט (לאישה אין רישיון לידני) ומעוניין ברכב שני קטן וחסכוני. הרכבים האלו בתצורה אוטומטית או רובוטית מתומחרים גבוה יחסית והכדאיות של העסקה משתנה לעומת השוואת הידניות.

הפיינליסטיות שלי הן הפיאסטה (2010), הספלאש (2010/1), הפיקנטו ואולי סיטיגו חדשה אם יהיה מחיר טוב.

בגדול זה יהיה רכב שיעשה 12K בשנה רוב הזמן בית-עבודה ואולי קצת להורים. נסיעות קצרות יחסית 40 קילומטר ביום.

אני ממש לא מחפש ביצועים, לא מפונק במיוחד ובאופן כללי אני מוטה מחיר ובטיחות.

יש לי ילד בן שנתיים ויש דיבורים על עוד ילד בזמן הקרוב (4 מקומות גם בא בחשבון).

לא צרפתי בבקשה. התקציב הוא 60K אך יכול לגדול אם יש צורך.

אני צריך לבצע את הקנייה בימים הקרובים מאחר והורי חזרו מחו"ל ואני צריך להחזיר להם את הרכב :)

:?: מה תגידו?

פורסם

הספלאש בעייתית - תא מטען קטן מאד. צריך לבדוק אם מסוגלת להכיל עגלה + הציוד של שני ילדים, ואני מוסיף - גם תכולת עגלת קניות מהסופר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה על התגובות.

נוריד את הספלאש כרגע..

סיטיגו חדשה רובוטית ניתן לרכוש כעת (במצבע וללא ויכוחים עדיין) בפחות מ70 אלף ש"ח.

ההתלבטות הסופית הינה בין פיאסטה 2010/1 משומשת או סיטיגו חדשה.

הפיאסטה נראית טוב, יותר גדולה ונוחה. הבנתי שהסחירות של הפיאסטה לא משהו..

הסיטיגו חסכונית יותר וחדשה, עשיתי נסיעת מבחן על הרובוטית ואני ברגשות מעורבים. יש אומרים שמתרגלים אליו.

לא ידוע לי לגבי הסחירות של הסיטיגו. אני מניח שעוד מוקדם להגיד.

יש רעיונות?

פורסם

הגיר הרובוטי של סקודה סיטיגו הוא מוצר בלתי מגובש. נהגתי ברכב והתחושה שלי היא שמדובר בסוג של beta לא מוכנה לשימוש, אני ממש מתפלא על סקודה שהוציאו מוצר כזה בכלל לשוק. לא הייתי קונה רכב עם גיר כזה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...