Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הזמנת טיסה בוויז איר - צ'ק אין - איך ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צ'ק אין בשדה עולה כ10 יורו ודרך הרשת בחינם.

איך אני עושה צ'ק אין דרך הרשת ?

תודה

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

האתר בנוי בצורה קצת מתחכמת (עם לולאות ג'אווה סקריפט אינסופיות ותאימות סלקטיבית לדפדפנים שונים), אבל האפשרות אמורה להופיע כשתיכנס ל-booking שלך.

יש אתרים שהפיצ'ר הזה מופיע בהם רק מהרגע שבו באמת ניתן לבצע את הפעולה, כלומר 10-24 שעות לפני הטיסה.

פורסם

ואני נכנס לפי מספר הזמנה שקיבלתי או משהו כזה ?

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

כן

אפשר לעשות צ'ק אין מהרגע שקנית כרטיס,

שים לב לכל התוספות לטרולי/מזוודה וכו', כשאתה רוכש את האופציה למזוודה, שים לב, המשקל המותר הוא 32 ק"ג למזוודה.

מותר גם לעלות עם שקיות למטוס ללא חיוב, אולי זה יכול לעזור לך במשהו אם לא בא לך לרכוש תוספת לטרולי או מזוודה.

סה"כ תהליך ההזמנה והצ'ק אין מאד פשוט, רק שים לב שאם הזמנת יותר מכרטיס אחד בהזמנה, לא ניתן לבצע שינוי שם של בעל הכרטיס לאחר הצ'ק אין.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

מתעלק: תיק גב גם אפשר ללא חיוב ?

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

מותר תיק גב - ילקוט,

לא משהו גדול מדי שיבלוט להם בעין, ישנו מתקן על יד דלפק הבידוק שם ניתן לבדוק אם תיק הגב שלך עומד בדרישות שלהם.

אני עליתי עם jansport מפוצץ ואף אחד לא אמר כלום.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

מאוד מקפידים על הגודל של התיק.

בטיסה האחרונה כצפוי ישראלי אחד נפגש עם ההבטחה וכמעט נשאר שם כי התחיל להתפרע שהתיק שלו גדול בס"מ מקופסאת הבדיקה שלהם.:lol:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• תוכן חדש...