Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה אח שלי קנה לא מזמן פיג'ו 206 שנת 2001 מנוע 1400 ידנית עם 120 K ק"מ,לפני שבוע בערך קרה לו כמה פעמים שבמצב עמידה הסלד שיחק ולא היה יציב,כיבוי והדלקה פתר את הבעיה זה קרה כמה פעמים ונעלם,אתמול זה קרה לו שוב והיום אחר הצהריים הוא יצא מהעבודה והרכב כבר סירב להניע והניע רק בפעם השלישית,ובמהלך האטה לרמזור או משהו דומה לפעמים נכבה.

אני חושד במצערת,למרות שהרבה כיוונו אותי אולי לחיישן אוויר כלשהו. הרכב לאחר טיפול וקלאצ' חדש.

יש למישהו קישור לסרטון הדרכה או יכול להדריך אותי בכתב איך לנקות? בעיקרון אני יודע אבל רוצה להיות בטוח במה שאני עושה,יש את הידיים יש את הראש יש את הכלים.

אשמח לתגובות שיעזרו לי.

פורסם

יש סיכוי גדול יותר שזה לא המצערת אלה מנוע צעדים.

אם זה זה תקנה רק מקורי של מגנטי מראלי ואל תתקרב לסיני.

החלפה שלו זה משהוא שלוקח בדיוק 15 דקות והמחיר של הפריט עומד על 450 ש"ח.

שלא תעיז לקנות מהיבואן שם הוא דורש עלו 1500 ש"ח.

פורסם

יש לא מעט פרוייקטים מצולמים וסרטונים ביוטיוב שמראים כיצד לבצע ניקוי יסודי. כמו כן ייתכן ומנוע הצעדים גם כן מלוכלך מאוד דבר המקשה על עבודה תקינה של המנוע. ייתכן גם כי מנוע הצעדים ניתפס לפעמים ולא עובד טוב.

פורסם

תודה על התגובות המהירות.

עוד שאלה במידה ואני מפרק את הכל מנקה ומחזיר לא צריך לחבר את הרכב למחשב כדי ללמד מחדש את מנוע הצעדים?

יש קישורים מומלצים ביוטיוב?

פורסם

לא יודע איך זה ברכב שלך מבחינת כיול המצערת לאחר ניקוי אך לאחר הניקוי בכל מיקרה תנתק את אחד הקטבים של המצבר למספר דקות ותחבר חזרה ולאחר כמה נסיעות מחשב הרכב אמור ללמוד מחדש את המצערת והכל אמור להיסתדר. בדוק זאת. ביוטיוב תרשום באנגלית thorttle cleaning.

פורסם
תודה על התגובות המהירות.

עוד שאלה במידה ואני מפרק את הכל מנקה ומחזיר לא צריך לחבר את הרכב למחשב כדי ללמד מחדש את מנוע הצעדים?

יש קישורים מומלצים ביוטיוב?

אין צורך אצלך לעשות לימוד דוושה.

• תוכן חדש...