Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שתיהן ידניות שתיהן האצ׳בק הפוקוס 1.6 מאובזרת ונוחה יותר ( צמיגים רחבים מערכת של סוני מערכת הפעלה קולית וחיישני אורות וגשם ) הסיוויק 1.8 חזקה ובעלת תיבת הילוכים לדעתי טובה יותר מוסיפים אצל היבואן מערכת מולטימדיה עם מצלמת רוורס אבל חוץ מזה אין לרכב אבזור ( אפילו אין פנסי ערפל )

ההבדל הבעייתי הוא במחיר כי בזמן שאת הסיוויק אפשר לכווץ ל123 על הכביש את הפוקוס אפשר לקנות יד ראשונה עם 0 ק״מ מליסינג ב108 על הכביש וזה הבדל גדול בשביל 0-100 בשנייה וחצי יותר מהר

עצות מישהו ?

פורסם

התעניינתי ונהגתי בשתיהן לפני מספר חודשים.

אין לי המלצה כי התקשתי לגבש דעה בעצמי. אבל יש לי כמה עניינים שלא הזכרת ואולי יסייעו לך.

נכון שהפוקוס נוחה ומאובזרת יותר.

להונדה מספר יתרונות. קיפול המושבים חכם, תא מטען משמעותית יותר גדול. אני נהנתי בנהיגה בהונדה הרבה יותר מאשר בפוקוס, אפילו שהיא פחות נוחה.

לדעתי לאורך זמן אפשר לשער שההונדה תהיה אמינה יותר וסחירה יותר. אבל הפער ברכישה מאוד משמעותי.

והוא עוד יותר גדול ברכישה מליסינג 0 ק"מ.

אשמח לדעת איפה הציעו לך פוקוס ידנית בליסינג. בהתחלה אמרו לי באלבר שמוכרים אבל אחרי זה עדכנו שלא מוכרים ידניות.

ולכן אני השוותי יבואן מול יבואן. מאז דחיתי את החלפת הרכב והנטיה היא לרכוש קליאו 0.9. יותר קטנה ויותר זולה.

איפה הציעו לך כזו ב 108 אלף 0 ק"מ ועוד לגרסה המאובזרת יותר (מערכת של סוני ועוד).

פורסם

באלדן גלילות 107500 על הכביש כולל אגרות חיישני רוורס מרימי שמשות וקודנית ( בחור בשם אבי שאינני זוכר את שם משפחתו אבל היה ממש נחמד )

בסוף הלכתי על הסיוויק .

תודה

אלון

• תוכן חדש...