Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 158
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היה צפוי שהוא יהיה קצת קוקו...

אם הוא ממשיך להציק אני הייתי מבקש ממנו 1000 שקל תוספת על צבע מטאלי, זה יבריח את הקוקו...

פורסם

הדיון פה משעשע ביותר. מצחיק אותי תמיד כשבן אדם עושה עסקה עם בן אדם אחר הוא עובר חתונה מיני קאטוליתנעם איזה פריק שאלוהים שלח לו ועכשיו צריך להתמודד איתו. תשמע עם הסכום שהוא נתן לך על רכב כמו שלך היתי

מנשק לו תרגליים ואפילו שולח לו ערכת כלים מתנה עם פרח וקופסאת שוקולד (

תקנה את הערכה בשוק רמלה לוד בשבת אפשר להתמקח). אני באמת חושב שהאדם הזה הגון והאמת אני קצת מרחם עליו, נראה שהוא לא הכי שפוי וצלול וסך הכל אני מאחל לו שיהנה מהרכב. תנסה להתייחס אליו בסבלנות, נראה לי רק בהתחלה הוא מתרגש מכל דבר שיסר ברכב כמו כולנו כשקונים משהו חדש אנינו מתלהבים ומשקיעים.

פורסם

השרשור הזה הוא בהחלט בבחינת "צחוק יפה לבריאות"..הומור בריא בא פה לידי ביטוי.

ואני חושבת שאתה צריך לקנות מפתח ברגים ולשלוח אל הקונה: הרי אתה הרווחת קונה אידיאלי, הרווחת את מחיר הנסיעה לקרית מלאכי...ואפילו זכית בבידור חינם הודות לחברי הפורום.

אז - לא מגיע לו??

פורסם

חנה צודקת, אולי זה מה שהייתי עושה גם. לא צריך לנתח כל

סצינה כאחת שיצאה ממערבון פרוע.

בסה"כ זכית בקונה נדיר, תפנק אותו במתנה קטנה.

Gn'f'R

פורסם

רק אל תשכח לבדוק שיש באוטו מפתח גלגלים:-P.

חברים לי לפני כחודשים גם היה חצי מזל טוב, מכרתי את הסיטרואן שלי ב5K, לאדם שבא ביום שישי בצהרים, עשה סיבוב הוציא כסף חתמנו על חוזה, השאיר ת"ז וביום ראשון עשיתי העברת בעלות על שמו. האוטו היה במצב קוסמטי בכי רע, הכפתור של המזגן היה תקול כך שהמזגן לא נדלק (המזגן כן תקין, הכפתור לא) האוטו עמד כשבועים בבני ברק ושם המחיר הכי גבוה שהציעו לי היה 4K ורק אם אני מתקן על חשבוני את המזגן. לסיכום: צריך רק לחכות.

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

• תוכן חדש...