Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מבחינת מרווח ונוחות זה כמו הגולף 1.4?

לדעתי הרכב קצת פחות מרווח מהגולף וזאת מסיבה עיקרית אחת - במרכז המושב האחורי יש תעלה גבוהה מאוד שמפריעה לנוסע שלישי. שני מבוגרים יושבים בצדדים לגמרי בכיף, גם אם הם גבוהים, אבל במרכז אי אפשר לשבת, לא נוח.

מבחינת נוחות היא פחות נוחה מהגולף 1.4, בעיקר בגלל המתלים. אולי גם בגלל הכיסאות, לא יודע. לי הם היו סבבה אבל חבר אמר לי שלדעתו הם לא משהו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מחיר מופקע?! למה אתה חושב ככה? 114,000 שקל למשפחתית האצ'בק עם מנוע טורבו ואבזור מפה ועד הודעה חדשה זה גבוה? מה עדיף? פוקוס ידנית 5 דלתות כמו של ליסינג עולה 119,000 והיא הרבה פחות מאובזרת ובעלת עיצוב סתמי לדעתי. יש עוד רעיונות למשפחתית ידנית חסכונית במחיר דומה?

דווקא הפוקוס מעוצבת חצונית הרבה יותר וזה שרואים הרבה ממנה על הכביש גורם לעין להתרגל לעיצוב.

פורסם
דווקא הפוקוס מעוצבת חצונית הרבה יותר וזה שרואים הרבה ממנה על הכביש גורם לעין להתרגל לעיצוב.

פוקוס מעוצבת?! גרסת הסדאן נראית מזעזע, גרסת ההאצ'בק סתמית לחלוטין (אפילו בגרסת ה-ST היא לא מלהיבה) וגרסת הסטיישן נראית במפתיע הכי פחות מכוערת...

We are the Human Race

פורסם

יש לי בעיה קשה לקנות דגמים חדשים של סיאט,

אך ורק בגלל שאני יודע שעוד חודשיים שלוש יצאו "במבצע" ויגרזנו לי את המחירון של האוטו.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם
פוקוס מעוצבת?! גרסת הסדאן נראית מזעזע, גרסת ההאצ'בק סתמית לחלוטין (אפילו בגרסת ה-ST היא לא מלהיבה) וגרסת הסטיישן נראית במפתיע הכי פחות מכוערת...

מסכים, רק שלדעתי הסטיישן נראית אפילו טוב. גרסאות המרכב האחרות לא לעניין בכלל.

פורסם

הלאון החדשה עם מנוע 1.8 רמת גימור FR ידנית במחיר של 125000 זה הרכב הבא שלי.

מכיוון שאין ידני ( הפעם אני לא מתפשר) ואין מחיר אז כנראה שזה לא יקרה.

במחיר הנוכחי אפשר לקנות מרצדס או במוו, נכון לא 180 כ"ס אבל בכל זאת יש הבדל.

פורסם

מכיוון שאין ידני ( הפעם אני לא מתפשר) ואין מחיר אז כנראה שזה לא יקרה.

במחיר הנוכחי אפשר לקנות מרצדס או במוו, נכון לא 180 כ"ס אבל בכל זאת יש הבדל.

לא הבנתי. אתה מכתיב להם מחיר מכירה?! אהבתי... הרכב הבא שלי הוא פרארי 458 ספיידר ב-154 אלף ₪ (שלא אשלם יותר מדי שווי שימוש...) :-D

We are the Human Race

פורסם
לא הבנתי. אתה מכתיב להם מחיר מכירה?! אהבתי... הרכב הבא שלי הוא פרארי 458 ספיידר ב-154 אלף ₪ (שלא אשלם יותר מדי שווי שימוש...) :-D

גם ככה בעוד זמן יהיה מבצע והרכב ימכר במחיר הזה אז למה להיות חמור קופץ בראש ?

בפרארי אין את המשחק של סיאט ואם יש זה רק מול מי שרוכש ולא בעיתון.

פורסם

גם ככה בעוד זמן יהיה מבצע והרכב ימכר במחיר הזה אז למה להיות חמור קופץ בראש ?

אבל ה-1.8 הידנית לא מיובאת לארץ... :roll:

פורסם

בתור מי שנוהג על לאון 1.8 TSI ידנית של הדור הקודם, ציפיתי לראות איך תתומחר הלאון החדשה.

את האמת? המחיר סביר אך עדיין יקר בהתחשב במחירי המבצע שיש לסיאט מדי פעם.

אבל, וזה אבל גדול, מבחינת המנוע והגיר הידני, אני לא רואה אף רכב שיכול להשתוות ללאון ונמצא באותה רמת מחיר.

מי שאוכל לבד, אוכל יותר.

פורסם

אין ספק שסיאט שיחקה אותה עם הלאון החדשה ובאוטו אקספרס הם כותבים לא רק עד כמה היא טובה ביחס לקיה סיד, אלא גם מול הגולף (הגולם קם על יוצרו?). נדמה לי שגם ראיתי מבחנים שלה מול מרצדס A CLASS אאל"ט.

We are the Human Race

פורסם

המבחן הזה לא רלבנטי לישראל. אני ממתין למבחן בישראל.

רמות גימור שונות, מחירים שונים, מנועים שונים. ובכל זאת, מה שהם אומרים זה עדיין, עולה פחות - מרגיש פחות. רק שהפער לטעמם לא מוצדק במחיר. שוב, ביחס למנועים ורמות אבזור לא רלבנטית לשוק שלנו. לצערי. אגב, אני משוכנע שבדיוק למסקנה הזו כיוונו אדוני vag ומכוונים אדוני צמפיון...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

רמות גימור שונות, מחירים שונים, מנועים שונים...

אתה צודק, המבחן הוא בכלל למנועי דיזל ושם הלאון יקרה יחסית לסיד. בישראל באופן מפתיע לאון DSG עם סאנרוף זולה ב-5000 שקל מהקיה סיד הבסיסית של ציי הרכב.

We are the Human Race

• תוכן חדש...