Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בת'כלס סיד הייתה צריכה להימכר כאן ב-115 אלף שקל לכל היותר. אני לא רואה שום סיבה הגיונית שלאון עם מנוע TSI מתקדם וגיר DSG יקר לייצור ורשימת אבזור כזאת (בקרת אקלים מפוצלת, מולטימדיה, סאנרוף, ג'נטים וכו') תהיה זולה יותר מהסיד הערומה והמשעממת, נטולת התחכום הטכנולוגי.

We are the Human Race

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה הקשר בין קאיה סיד לסיאט לאון? זה לא נראה לי אותו קהל יעד בכלל. מי שקונה לאון רוצה רכב יותר ספורטיבי ואני לא בטוח כמה אנשים קונים סיד ולא מקבלים מהעבודה.

פורסם
מה הקשר בין קאיה סיד לסיאט לאון? זה לא נראה לי אותו קהל יעד בכלל. מי שקונה לאון רוצה רכב יותר ספורטיבי ואני לא בטוח כמה אנשים קונים סיד ולא מקבלים מהעבודה.

אני לא חושב שזה כל כך נכון, שאם כן, בסיאט לא היו מוותרים על שיווק מנוע 1.8 עם תיבה ידנית (שגם הוא לא ספורטיבי הארדקור אבל מעט מתקרב).

מי שאוכל לבד, אוכל יותר.

פורסם

הלאון 1.2 ליטר לא יותר (או פחות) ספורטיבית מהסיד האצ'בק. עדיין לא נהגנו אבל סביר מאוד להניח שהלאון קופרה תהיה ספורטיבית בערך כמו הקיה פרו-סיד GT.

ככה שבהחלט יש בסיס להשוואה בין הלאון לסיד, ששתיהן משפחתיות קומפקטיות שנמכרות בקצת פחות מ-130 אלף ש"ח. זה שאין (כרגע) לאון בליסינג ויש כרגע מעט מאוד סיד בליסינג, לא מבטל את הרלוונטיות של ההשוואה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

דרך אגב, לקרוא לגימור של הלאון הקודם "רופף" זה לא נכון. ההרכבה מצויינת, למרות החומרים שהם לא נעימים ולא יפים.

ההרכבה דווקא לא הייתה מצוינת, וזה הוזכר בכל פעם שהמכונית הזאת נבחנה. כמו כאן למשל:

http://www.youtube.com/watch?v=_psGP9HtvFw דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ההרכבה עצמה היא די בסדר, אבל לא טובה או מצוינת. אין זה אומר שהלאון מתפרקת, דווקא למרות החומרים הפחות מרשימים היא עושה רושם עמיד למדי.

בת'כלס סיד הייתה צריכה להימכר כאן ב-115 אלף שקל לכל היותר. אני לא רואה שום סיבה הגיונית שלאון עם מנוע TSI מתקדם וגיר DSG יקר לייצור ורשימת אבזור כזאת (בקרת אקלים מפוצלת, מולטימדיה, סאנרוף, ג'נטים וכו') תהיה זולה יותר מהסיד הערומה והמשעממת, נטולת התחכום הטכנולוגי.

אתה מדבר שטויות. הסיד איכותית מאוד ולא נופלת מהגולף 1.2 (אחותה של הלאון). בנוסף הסיד מצוידת במנוע גם די חזק בעל 135 כ"ס וגיר רובוטי כפול מצמדים בעל 6 מהירויות. גם מבחינת אבזור הסיד לא משתרכת מאחור, גם מבחינת נוחות, מרווח, התנהגות וכו'. הסיד מתחרה ראויה מאוד ללאון ולגולף ובמובנים מסויימים אולי אפילו היא מתעלה עליהן. כך שהסיד לא עירומה ובטח לא משעממת יחסית לצמד הוואגיות בגרסאות העממיות.

פורסם

אתה מדבר שטויות. הסיד איכותית מאוד ולא נופלת מהגולף 1.2 (אחותה של הלאון). בנוסף הסיד מצוידת במנוע גם די חזק בעל 135 כ"ס וגיר רובוטי כפול מצמדים בעל 6 מהירויות. גם מבחינת אבזור הסיד לא משתרכת מאחור, גם מבחינת נוחות, מרווח, התנהגות וכו'. הסיד מתחרה ראויה מאוד ללאון ולגולף ובמובנים מסויימים אולי אפילו היא מתעלה עליהן. כך שהסיד לא עירומה ובטח לא משעממת יחסית לצמד הוואגיות בגרסאות העממיות.

בהנחה שכל מה שאתה אומר נכון, אני עדיין לא מבין מדוע יבואן כמו קיה גובה 128,000 שקל על סיד. בעצם, אני כן מבין - כדי שהלקוחות הפרטיים יממנו את ההנחה של ציי הרכב.

We are the Human Race

פורסם
עשיתי נסיעת מבחן ארוכה בלאון החדשה בסוף השבוע האחרון, על דגם ה-1.2 ליטר האוטומטי עם חבילת ההשקה. איך הוא ביחס למתחרות? מבחינת ביצועים, אין ספק שהוא טוב מכל משפחתית 1,600 סמ"ק סטנדרטית - אוריס, סיד, i30 ושות'. אבל, וזה אבל גדול, הרכב הזה פשוט טוב מידי בשביל לקבל את מנוע ה-1.2 ליטר. הוא רוצה עוד, צריך עוד. ה-1.2 ליטר פשוט קטן על הרכב הזה.

אהבתי את מה שכתבת שהמנוע חזק יותר מכל המתחרות אבל עדיין קטן על השלדה הזאת. צביקה נהגת במקרה גם על ה-1.8?

פורסם
ההרכבה דווקא לא הייתה מצוינת, וזה הוזכר בכל פעם שהמכונית הזאת נבחנה. כמו כאן למשל:

http://www.youtube.com/watch?v=_psGP9HtvFw דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אשכרה צפיתי בסרטון של כמה דקות בשביל לראות אותו אומר "נקודה נוספת, נוחות ההרכב לא מצטיינת" ולוחץ על הפלסטיק באזור הבלם יד פעמיים ? :shock: :shock: :shock: :shock:

• תוכן חדש...