Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חייב להודות שהלאון החדשה ממש "עושה לי את זה", אבל אני לא מאלה שישר רצים לסוכנות בהתלהבות לסגור עסקה. מישהו מהחברים בפורום עשה נסיעת מבחן על הרכב ויכול לתת חוות דעת אמיתית על הרכב? בעיקר מעניינת אותי ה-1.2 ידנית ב-114,000 שקל.

Aerodynamics are for people who can't build engines - enzo ferrari

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למה שלא תיגש לסוכנות לעשות נסיעת מבחן בעצמך? אני יכול להגיד לך מניסיון (על דגם אחר) שהמנוע מפתיע במומנט שלו ובתכלס הלאון היא גולף שיש מי שיגיד יפה יותר. אל תשכח לעדכן איך היה...

We are the Human Race

פורסם
מחיר מופקע (כרגיל) לדגם 1.2, כרגע לפחות לא היתי פוזל עד שהמחיר ירד, כדאי גם לך לשקול זאת.

מחיר מופקע?! למה אתה חושב ככה? 114,000 שקל למשפחתית האצ'בק עם מנוע טורבו ואבזור מפה ועד הודעה חדשה זה גבוה? מה עדיף? פוקוס ידנית 5 דלתות כמו של ליסינג עולה 119,000 והיא הרבה פחות מאובזרת ובעלת עיצוב סתמי לדעתי. יש עוד רעיונות למשפחתית ידנית חסכונית במחיר דומה?

Aerodynamics are for people who can't build engines - enzo ferrari

פורסם

סוס אדום,

אתה מגן עלייה בחירוף נפש, נראה שכבר השתכנעת.

אז למה אתה שואל?

גש בעצמך ותעשה נסיעת מבחן.

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

אם צ'מפיון היו טיפה מעדנים מחירים אני מאמין שעוד יותר אנשים היו קופצים על הדגמים החדשים אבל כמו תמיד יש כנראה מספיק לקוחות שבאים לקנות אז נצטרך לחכות עד שיגמר איזה רבעון 2 של מכירות ולקוות שהוא לא יהיה להיט ואז יבואו איתם המבצעים הרגילים של צ'מפיון.

פורסם

סך הכל זאת גולף בפחות כסף. לך לסוכנות, שב בתא הנוסעים תתרשם ממנו אם הוא לטעמך וזהו פחות או יותר. המנוע מוכר, השלדה מוכרת ושניהם אגב זוכים לביקורות חיוביות ככה שאין לך יותר מדי מה לחשוש, רק לראות אם ההצעה מתאימה לך

פורסם
סך הכל זאת גולף בפחות כסף. לך לסוכנות, שב בתא הנוסעים תתרשם ממנו אם הוא לטעמך וזהו פחות או יותר. המנוע מוכר, השלדה מוכרת ושניהם אגב זוכים לביקורות חיוביות ככה שאין לך יותר מדי מה לחשוש, רק לראות אם ההצעה מתאימה לך

מבלי לגרוע מטיב המנועים (במיוחד ה- 1.8T שמפיק על פניו תוצאות מרשימות), בביקורות של עיתונים בחו"ל נרשם כי הם מכויילים מעט שונה ומעודנים מעט פחות מאשר אלה של VW. אפשק גם לראות שבעיצוב הפנים לא מדובר על אותה כלה, וגם כאן יש פחות "עידון" ומסך קטן יותר, למשל. זו כמובן החלטה מושכלת של היצרן ושל היבואן, כדי ליצור בידול בין הדגמים, אחרת באמת אף אחד לא יקנה גולף...

אני מקווה שזה יוכל לעזור לך:

http://cars.walla.co.il/?w=/4701/2679809

רק דבר אחד הם נמנעים (כנראה בכוונה לומר) - וזה איך היא ביחס למתחרות. אלה מבית ואלה מחוץ...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
רק דבר אחד הם נמנעים (כנראה בכוונה לומר) - וזה איך היא ביחס למתחרות. אלה מבית ואלה מחוץ...

נו, למה ציפית?!

דרך אגב, לקרוא לגימור של הלאון הקודם "רופף" זה לא נכון. ההרכבה מצויינת, למרות החומרים שהם לא נעימים ולא יפים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

עשיתי נסיעת מבחן ארוכה בלאון החדשה בסוף השבוע האחרון, על דגם ה-1.2 ליטר האוטומטי עם חבילת ההשקה.

איך הוא ביחס למתחרות?

מבחינת ביצועים, אין ספק שהוא טוב מכל משפחתית 1,600 סמ"ק סטנדרטית - אוריס, סיד, i30 ושות'. אבל, וזה אבל גדול, הרכב הזה פשוט טוב מידי בשביל לקבל את מנוע ה-1.2 ליטר. הוא רוצה עוד, צריך עוד. ה-1.2 ליטר פשוט קטן על הרכב הזה.

מבחינת איכות חומרים, אין ספק שיש שיפור משמעותי מאוד ביחס לדור היוצא. הלכה הפלסטיקה הכסופה הדקה והחלולה בקונסולה המרכזית והגיע פלסטיק שחור נעים. יש דיפון רך בחלק העליון של הדש-בורד, משענת יד... בקיצור הכל טוב.

אבל... לטעמי יותר מידי שחור וקודר שם. קצת צבע כסוף לא היה מזיק. היחידות שמתקרבות, ואולי גם עוברות, את הלאון החדשה מבחינת איכות החומרים הן הסיד והגולף החדשות.

מבחינת נוחות נסיעה - מחוץ לעיר הרכב סבבה, אין טענות. בתוך העיר, לעומת זאת, הוא לא מרשים. תעלה על בור ביוב ויש תרגיש את הבעיה.

בשורה התחתונה - אני הייתי קונה לאון ולא גולף. אם כבר, הייתי מחכה עוד קצת לגרסת ה-1.4 ליטר האוטומטית שתהיה קצת יותר בשרנית ותכניס קצת יותר פלפל. לאון 1.4 ליטר אוטומטית בטח תעלה כמו גולף 1.2 אוטומטית, נשמע לי כמו דיל לא רע.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

חוץ מתא הנוסעים המיושן הרכב מאד מצא חן בעיני,מעניין איך השילדה מתמודדת עם ה1.8.

מישהו ביצע נסיעה עם המנוע החזק?

• תוכן חדש...