Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יצאתי משטיפה חיצונית לרכב ואחרי כמה מטרים הרחתי ריח שרוף שנעלם די מהר והאוטו התחיל לקרטע במתן גז בטורים נמוכים ואיבד כוח סחיבה. כאשר כיביתי האוטו הניע בפעם רביעית או חמישית.

מישהו יודע מה יכול להיות הנזק והאם ללכת לחשמלאי או מכונאי?

בעסה...

W202 C240

פורסם

אם היו נכנסים מים למנוע, לא היה קורה כלום (כמות קטנה), הרכב היה מקרטע בסלד נמוך, ואחרי כמה דקות חוזר לעצמו.

זה מהניסיון שלי.

שטפו לך מלמטה?

הריח הוא כמו ריח של מתכת שרופה\גומי?

פורסם

אני ממליץ שתתן לרכב להתייבש הייטב ללא שימוש בו לפחות עד מחר ומחר תראה אם התופעה חוזרת. אני מקווה שלא חדר מיים אל מתחת למיכסה המנוע. תעדכן...

פורסם

היה ריח של קצר אם אתם מבינים למה הכוונה. זה די דומה לגומי שרוף.

שטיפה חיצונית במכונת שטיפה פלוס ג׳רני בהתחלה. לא מלמטה.

W202 C240

פורסם

תראה, חשמל זה עסק בעייתי, לפעמים קשה לדעת מאיפה באה התקלה.

אצלי לדוגמא, בחורף האחרון, בימים של גשם מטורף, הלוח שעונים מפסיק לפעול לי.

רכב בן 18, לא יודע מאיפה זה צץ, את האמת שאני מזניח את זה וזה לא בסדר (אני מזניח כי הוא מסתדר אחרי כמה שעות).

אני אומר עסק בעייתי, כי יכול ליהיות שזה מחשב, יכול ליהיות משהו בהצתה (ג'רני נותן לחץ חזק), יכול ליהיות כמה דברים.

צריך חשמלאי טוב או מישהו עם ניסיון ברכב הזה.

הדבר האחרון שאני יכול לומר לך, תחפש חוטים שלא נראים טוב.

כדי להקל על המציאה של החוטים, תחפש במקומות שעברו תאונה\יש פגיעה באטימה החיצונית (פלסטיק\פח\פנסים), אלטרנטור, אולי בורח ניצוץ מהפלאגים.

כמו שאמרו, אם הרכב מתייבש והכל מסתדר, כנראה שאסור לך להכנס לשטיפות כאלו יותר.

פורסם

הייתי במוסך והתחברו למחשב. בכל מקרה האוטו עובד על 3 פלאגים והגיעו למסקנה שצריך להחליף ״חנוכיית הצתה״.

החלק בדרך אבל יש לי תחושה שזה לא יפתור את הבעיה.

דעתכם?

W202 C240

פורסם

כנראה זה צירוף מקרים מוזר. למרות שג׳רני בלחץ חזק בגריל יכול להרטיב את הקונקטור ולעשות קצר.

היום יגיע החלק ונדע.

W202 C240

פורסם

אני מציע לך לבצע בדיקה פשוטה. כשהמנוע יבש ולא מקרטע, קח שפריצר של מיים (כמו של חלונות), ורסס קלות את איזור סלילי ההצתה כאשר המנוע פועל. אם יתחילו קרטועים או ניצוצות קטנים (בלילה אפשר לראות), יש בעייה של זליגת ניצוץ מסלילי ההצתה או כבלי הצתה (אם יש כבלים). ככה תשחזר מצב של שטיפה או גשם חזק, שעלול לגרום לתופעה.

• תוכן חדש...