Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מבין אותכם, אתם פורום רכב או סריגה? מפריע לכם דברו איתו? למי איכפת מה אבא שלו הנחמד אומר?

ליביו כנ"ל אתה, דבר עם בעל הקטנוע ובקש ממנו.

רוב הרוכבים הם אנשים בדיוק כמוכם, חוץ מדריש אולי - שאני לא מכליל אותו בהגדרה של בנאדם..

שי_U, אם יש לך קבוצת ערסים בשכונה תזמין עליהם שיטור עירוני!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חוץ מאמפתיה אני לא יכול תתרום יותר מדי.

לי יש בשכונה איזה ילד מפגר עם 50 סמ"ק ואגזוז רועש באופן מוגזם שעשה לנו שמח בכל החודשיים האחרונים.

הוא מסתובב גם בשכונה ומעיר את כולם.

הבעיה עם הודעה למשטרה זה שעד שהם יגיעו (אם הם יגיעו) הוא כבר יהיה במקום אחר לגמרי - למעשה עד שהמוקדנית עונה הוא כבר העיר אותי והספיק לנסוע לרחוב/איזור אחר.

פורסם
החניה שלו היא תת-קרקעית מאחורי רשת סורגים נגללת והוא חונה בסמוך אליהה בכניסה (ואולי זה מעצים עוד יותר את הרעש)

מעולה.

לוקחים מלחם וחוט הלחמה (או בדיל מותך, אם אם אין מקור חשמל או חום ליד, אז דבק מגע), ומשביתים לו את המנעול, כשהאופנוע בפנים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אצלי יותר גרוע, מושב.

יש פה כלכך הרבה אופנועים וטרקטורונים שבאלי פשוט למתוח בשבת שורה של נעצים על הכביש שילמדו לקח.

מה שכן, הם בכלל לא מהמושב.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

אני תמיד בעד להתחיל בדרכים טובות ולא לדרדר אמצעים שלא לצורך.

בקש ממנו יפה בעצמך, עדיף עם עוד כמה אנשים לידך. עבד? מעולה. לא עבד? עבור לסעיף הבא.

במידה והוא אומר לכם לא בפנים, או מסכים וממשיך בכל זאת, אז ניתן לדרדר אמצעים.

מנסיוני, האמצעי היעיל ביותר, הוא להשתגע.

מה הכוונה? אותם חברים מפעם שעברה, אז לבוא איתם שוב, רק שהפעם לא להיות נחמדים. הסבר קצר על מה יקרה לו ולאופנוע אם הוא לא יפסיק, הבהרה כי אתם לא מתכוונים לפנות למשטרה אלא לפתור את זה בעצמכם, ולקינוח, כאפה רצינית שתעביר לו את אוזן ימין לצד שמאל.

כשערסים היו חוגגים לי מתחת לבית עם מוזיקה בפול ווליום ב2 בלילה, המשטרה הייתה מגיעה, מרחיקה אותם והיה שקט. עד שהם היו חוזרים למחרת. לפעמים עוד באותו יום רק שעה מאוחר יותר. גם פנייה אליהם בנחמדות נענתה בזלזול ואימוים שכדאי לי ללכת למקום אחר.

הפיוז נשרף, באתי עם חברים שביום טוב נראים כמו אנשים שלא כדאי לעצבן ובאותו יום זה היה יום רע, שברנו כמה אצבעות, ריסקנו כמה שמשות, חיררנו כמה צמיגים, וכל זה מול בעלי הרכב שפשוט עמדו שם והסתכלו עלינו. לא העיזו להפריע מהפחד שאחד מהחברים הלא נעימים יחליט לבדוק את עמידות הפרצוף שלהם מול האגרוף שלו.

זה החזיק הרבה מאוד זמן. עד שהאחים הקטנים שלנו התחילו לעשות את זה שוב.

בישראל, רק בכוח.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

ליביו כנ"ל אתה, דבר עם בעל הקטנוע ובקש ממנו.

רוב הרוכבים הם אנשים בדיוק כמוכם

סורי - אני לא מסתובב ברחוב בלי חולצה בכפכפים יורק , מקלל ושומע מזרחית מהחדר שלי בפול ווליום חצי יום...

ראיתי עם מי יש לי עסק - הבנתי.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ועל כן המילה רוב.

ועדיין גם עם זבל אנושי אפשר לדבר. ינפנף אותך? תגיש תלונה על רעש ורייסים בשכונה, בוחן תנועה כבר יבדוק את העניין.

חייב לציין שלהבדיל מאופנועים, שאחוז נמוך מאד מהם ערסים - קטנועים זה כבר סיפור אחר.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אתם תמיד חושבים שאתם טובים יותר, אלו שאמרו שיש להם תינוקות שהאופנוע מעיר אותם, אתם חושבים שהשכנים לא סובלים את הבכי של התינוק שלכם כמה פעמים ביום? אז אתם רואים מישהו רוצח לכם את התינוק או מזמין לכם משטרה? אתם לא שפויים אם ההצעות שלכם, רוצים שקט מוחלט לכו תחיו באי בודד.

לבחור יש חנייה עם סורגים (בטח גם מצלמה) משקיע באופנוע באגזוז יקר, שומר על הכלי ודואג לחמם אותו, אני לא בטוח שהוא יעבור בשתיקה עם תנסה להתעסק לו באופנוע, לך תדבר איתו כמו בן אדם.

פורסם

לדעתי, אל תיגש לדבר איתו כי אח"כ במידה וזה יגיע לנזקים, אתה החשוד הראשון (גם אם זה לא אתה באמת).

תנסה להשאיר לו פתק על האופנוע או לשלוח מכתב (רגיל, ללא ציון שם השולח) ולבקש ממנו בצורה יפה ולהבהיר שזו פעם אחרונה שמבקשים ממנו. כמובן שאת המכתב תדפיס במחשב ותציין שהוא מכלל השכנים באיזור. נסה לדבר "ללב שלו", אם היו לו ילדים איך היה מרגיש במצב כזה - תתפלא, לפעמים זה באמת עוזר.

נסה לברר על הבחור עוד פרטים ותראה "מה הסיפור שלו", אם הוא בחור נורמטיבי לחלוטין אז כדאי לנסות את הנ"ל.

יש לי שכנה שסובלת משיתוק מוחין שבא לידי ביטוי (ויזואלית) רק בקשיים בהליכה. חשבתי שזו הבעיה היחידה שלה - עד שהבנתי אחרת: יום שבת אחד לפני חודש ומשהו, ב 14:00 בצהריים, היא החליטה שהיא קוראת לאחים שלה שיקדחו לה בבית מאווררים חדשים. כאשר אני והשכן מלמטה עלינו אליה לבקש שתפסיק - היא נתנה לאחים שלה לפתוח את הדלת ולפני כן אמרה בקול רם לאחים שלה "אני לא בבית" ונעלמה פנימה. יום למחרת היא הלכה למשטרה וטענה שאני "מציק" לה... :screwy:

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

התינוקת שלי לא בוכה כמה פעמים ביום בכוונה עם חלונות פתוחים בווליום שמעיר חצי שכונה...

אולי בלחץ 2-3 דקות בלילה עד שמשהו מאיתנו מאכיל אותה.

אם אתה לא רואה איך מעשה אנוכי ולא מתחשב קשור לתינוק בוכה , חכה כמה שנים שיהיה לך אחד.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

דני, נסחפת קצת. אתה באמת לא רואה את ההבדל בין תינוקת, לבין מותרות כמו אגזוז באופנוע?

לא רוצים שקט מוחלט, רוצים התחשבות בסיסית בין אנשים. לא להביא ילדים לעולם אתה לא יכול, גם לא לפתור לחלוטין את בעיות בידוד הרעש בין דירות. לא לתת גז ולעלות לטורים גבוהים, לעומת זאת, זה לא כזה קשה. אפשר גם לרכב את ה500 מטר החוצה מן הרחוב בשקט, ולתת גז שם.

ואני כמובן בעד לפנות למשטרה בלבד במקרים כאלה. לדבר עם אנשים אי אפשר באמת. במקרה הטוב יצחקו עליך בפנים. במקרה הרע יקללו, או יאיימו או כל דבר דומה אחר.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

דני, בדיוק ברגע שהתינוק נרדם ואתה מת ללכת לישון כי אתה מותש מהיום הארוך הזה עובר בחוץ אופנוע בדציבלים שאני ספק חוקיים בשעה לא חוקית ועלול להעיר את התינוק...

הוא כמובן לא חוזר לישון ישר ולא מבין מה זה אופנוע או אגזוז.

אני יכול רק לנחש שאין לך תינוק בבית?

אולי אני טועה אבל את מה שצויין פה אישית הבנתי רק כאשר נולד לי ילד... (ויש לי מספר אחיינים, זה לא אותו הדבר)

פורסם

היי חברים,

בהמשך לשרשור של חברינו כאן,

רציתי לדעת האם התופעה נפוצה, או שזה רק אני.

אני גר ברחוב ללא מוצא שקט, במרחק 200 מטר מהרחוב הראשי בעיר. בכל פעם שעובר TMAX עם אגזוז פתוח, זה מקפיץ לי את הפיוז, מוציא אותי מהשלווה. שלא נדבר על דיזנגוף (או כל רחוב ראשי) בתל אביב, אתה בשיחה עם חבר בבית קפה, ואז לכמה שניות ארוכות אתה פשוט לא יכול לדבר, בכלל שאיזה ברנש רוצה קצת תשומת לב. וזה קורה בתדירות של כל כמה דקות לפעמים.

לפי השכיחות של העניין, אני מבין שהקיטים האלה חוקיים וכנראה עוברים טסט.

השאלה שלי:

מדוע לא בודקים רמת רעש בטסט? הרי לכל אדם ברור שהדבר הזה הוא מטרד לציבור!

האם יש סעיף בחוק המדבר על רמת רעש? מישהו יוכל להביא סימוכין לכך אם כן?

מה דעתכם?

172

• תוכן חדש...