Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עמדתי בפקק בשכונה והרכב שלפני עשה רוורס באמצע נתיב ופגע ברכב שלי . הרכב שלפני עשה רוורס ככל הנראה כי יצא רכב מחנייה לפניו והוא רצה לתת לו לצאת.

האם הרכב שעשה עליי רוורס אשם?

פורסם

לפי התיאור שלך כן

לפי התיאור של השני הוא יטען שהוא עמד ואתה נכנסת בו

יש עדים?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

וחוץ מחברה שלך יש עדים?

הבחור שנסע רוורס היה לבד?

תראה האשמה היא 100% של הבחור שנסע ברוורס ונכנס בך, אבל פה החלק הבעייתי שהוא יכול לספר שאתה נכנסת בו ולפי החוק אתה אשם ובכללי יותר קל להאשים אותך וזה גם יותר הגיוני שאתה נכנסת בו מאחורה ולא שהוא נסע עליך ברוורס.

אני די בטוח שלא הקלטתה אותו מודה בזה שהוא נסע עליך ברוורס, אולי תספר פרטים על מה קרה אחרי שהוא נכנס בך, הוא הודה, הכחיש?

פורסם

זו הייתה בחורה

ושנעצרנו בצד להחליף פרטים כולם כבר המשיכו בנסיעה , בכל מקרה יש סופרמרקט ליד המקום שהאירוע קרה בצאת החג אנסה לבדוק אם יש באיזור מצלמה או משהו.

פורסם

הברור מאליו הוא כי האשם בתאונה הנו הנהג שנסע לאחור, עליו חלה האחריות וחובת הזהירות.

הקושי (והלא ברור מאליו..), הנו להוכיח כי הוא זה שנסע לאחור.

במידה ואין עדים/תיעוד אזי ההכרעה תהיה על בסיס מהימנות גרסאות והעדים (וחברתך בהחלט יכולה לשמש כעדה).

תצטרך במסגרת העדות בביהמ"ש (ובתצהירים שיוגשו קודם לכן), לספק גרסה ברורה, מדויקת והגיונית לנסיעה לאחור.

פורסם

החברה בוודאי יכולה להיות עדה , אבל השופט נוטה לא להתבסס יותר מדי על עדותה, מהטעם הפשוט שהיא לטובת החבר ולא בהכרח לטובת האמת.

זה לא עד חיצוני שאין לו אינטרס לא לאמר אמת

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• ספונסר פורום
פורסם
עמדתי בפקק בשכונה והרכב שלפני עשה רוורס באמצע נתיב ופגע ברכב שלי . הרכב שלפני עשה רוורס ככל הנראה כי יצא רכב מחנייה לפניו והוא רצה לתת לו לצאת.

האם הרכב שעשה עליי רוורס אשם?

השאלה היא אם בעל הרכב הפוגע לוקח אחריות .

אולי אפשר לסגור את העינין בניכם ללא התערבות חברת הביטוח .

שלח אלי תמונה של הנזק ברכב שלך ,אנסה להעריך פחות או יותר את הנזק .

אם הוא מוכן לקחת אחריות ולערב ביטוח זה עדיף לך .

יש בדרך כלל נזקים נוספים ,שלא תקבל מהנהג הפוגע בפשרה ,אלה רק דרך חברת הביטוח .

או שתתקשר אלי 0546999223 תן לי פרטים על סוג הרכב שלך שנת יצור וכ"ו ובערך את רמת הפגיע .

ואמליץ לך ביאזו דרך להמשיך לפעול .

בהצלחה.

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

פורסם

הנהגת בזמן המקרה הוציאה מהפה שלה '' אז מה אם עשיתי רוורס אתה מאחורה אתה אשם''

אבל כנראה שאחרי שהגיעה לבית ו''התייעצה'' עם בעלה היא לא לוקחת אחריות ואף בעלה ניסה להתקשר אליי ופתח את השיחה ב : ''שלום זה בעלה של זאת שנכנסת לה ברכב היום''...כנראה הוא חשב שאני יקח אחריות וניסה להפיל אותי ולהקליט.

בכל מקרה הנזק לרכב שלי הוא שפשוף קל שאפילו לא אטרח לתקן...אצלה ברכב גם יש שפשופים בפגוש ושבר קל.

העניין הוא העיקרון שאין לה בושה לשקר ולהגיד שלא עשתה רוורס. אני ממש מקווה שאמצע צילום מאחד העסקים ליד הכביש שבו אירע המקרה.

פורסם

עוד מקרה שמצלמה ברכב הייתה עושה סדר

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

לישה, באופן כללי אתה צודק, אבל שלילת עדות (או קבלתה) נעשית לא רק על סמך קשר אישי שבין יושבי הרכב, אלא על מכלול שלם של פרמטרים. ה"שלוף מהמותן" שלי, שבמקרה המדובר, ומתוך נקודת הנחה כי פותח האשכול מדייק בפרטים, לא יהיה קושי מיוחד להוכיח כי הנהגת של הרכב השני, אכן פגעה עקב חוסר זהירות כשהיא נסעה "רוורס".

אסור גם לשכוח שרף ההוכחה עומד על מאזן הסתברויות, כלומר, מספיק שפותח האשכול, ישכנע את בית המשפט/השופט הדן, בנכונות גרסתו בעל ל-50% ע"מ שתתקבל התביעה עצמה (אם וככל שתוגש).

לפותח האשכול- תעלה על הכתב את השתלשלות העניינים, כולל את האמירה שלה שציינת: "אז מה אם עשיתי רוורס, אתה מאחורה, אתה אשם", בבוא העת, אם וכאשר תגיעו למשפט, התרשומת הזו תשמש אותך.

פורסם

אז ככה , עכשיו דיברתי עם חברת הביטוח (שמתברר שגם הנהגת שעשתה עליי רוורס מבוטחת שם) והם אמרו שבמידה והיא לא מודה שאכן כך קרה - כל אחד משלם את הנזקים שנגרמו לרכבו מכספו.

פורסם

באופן המפורש והברור ביותר, חברת הביטוח טועה ומטעה!

(שוב אני חוזר, מתוך נקודת הנחה שהפרטים שנמסרו מדויקים ונכונים).

פורסם

מבחינת חברת הביטוח המצב הכי טוב שתריבו ביניכם, כך תוכל לגבות השתתפות עצמית משניכם,ובשנה הבאה פרמיה מוגדלת משניכם.

דילמת האסיר הקלאסית.

• תוכן חדש...