Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא שאלתי האם אתה מבוטח בביטוח מקיף או צד ג'.

בכל מקרה, עליך להגיש תביעה קטנה כנגד הנהגת שפגעה ברכב שלך. במסגרת התביעה לבקש:

1. כמובן, קביעה שהיא אשמה.

2. לתבוע את החזר ההשתתפות העצמית שלך.

3. לתבוע השתתפות עצמית לירידת ערך (אם השמאי יקבע שאכן הייתה כזו).

4. לתבוע את כל הנזקים העקיפים שנגרמו לך בפועל כתוצאה מהתאונה (נסיעות במונית, הפסד ימי עבודה וכיו"ב).

5. נא שים לב לא לתבוע פיצויים בגין עוגמת נפש.

6. להכין כתב תביעה יסודי ומסודר, לרבות פרטי העדים (חברה שלך, ואם במקרה תאתר אז עדים נוספים).

6. לאחר הכנת כתב התביעה, תמסור הודעה לחב' הביטוח על הגשת כתב התביעה כנגד הנהגת.

7. במידה ותינתן החלטה לטובתך ע"י ביהמ"ש שיקבע כי לא אתה האשם בתאונה אז: תקבל את כל הכספים שצוינו לעיל, בנוסף, חברת הביטוח לא תפגע בפרמיה השנתית של הביטוח שלך.

פורסם

מניסיון זה לא כול כך פשוט.

הייתי במצב דומה לפני כשנה (הצד שנפגע) , המשפט הראשון שהשופטת שאלה אותי היה - "האם יש לך דרך להוכיח שהנתבע הוא האשם".

כמובן שלא היה לי הוכחה חותכת והפסדתי במשפט.

כול עוד אין הוכחה חותכת אתה בבעיה , כמובן שצריכים עד בלתי תלוי (החברה שישבה לידך לא תעזור).

הצד השני יטען שהוא עמד ופתאום הרגיש מכה מאחורה , ובגדול פה יגמר הסיפור - במיוחד שמדובר בנזק קטן .

זה מעצבן ומרתיח שמישהו מחליט לקחת רוורס בלי להתסכל אחורה , פוגע בך וגורם לך נזק , ועוד מודיע לך שאתה אשם (ובנוסף , הפסדתי גם כמה מאות שקלים של הוצאות משפט לצד השני).

תבלע את העלבון , תתקן את הרכב , ופעם הבאה תשמור מרחק יותר גדול כי יש אנשים שפשוט לא מסתכלים במראות (נותר לך לקוות שאותו אדם יקלע למצב שמאחורה יושב ערס חמום מוח ואז הסיפור יגמר בצורה שונה).

פורסם

אין סיכוי ש ''אבלע את העלבון''

היום זה שפשוף ברכב שזה כולה פח. מחר אותה אישה תעשה דבר כזה ומאחורה יהיה חס וחלילה ילד ואז גם היא תגיד שהיא לא עשתה רוורס? אני אלך איתה עד הסוף ואני כולי תקווה שהצדק יצא לאור.

מה גם שעד עכשיו היא לא התקשרה בכלל לחברת ביטוח , עוד יותר מראה שהיא מהססת.

תודה רבה למי שהגיב פה , אעדכן בהתפתחויות.

פורסם

בדיוק, אם תגיש את התביעה לפניה זה יעמוד לזכותך במשפט אבל לא בטוח שהשופט יכריע רק לפי זה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

בכל מקרה הנזק לרכב שלי הוא שפשוף קל שאפילו לא אטרח לתקן...אצלה ברכב גם יש שפשופים בפגוש ושבר קל.

העניין הוא העיקרון שאין לה בושה לשקר ולהגיד שלא עשתה רוורס. אני ממש מקווה שאמצע צילום מאחד העסקים ליד הכביש שבו אירע המקרה.

לא שאלתי האם אתה מבוטח בביטוח מקיף או צד ג'.

בכל מקרה, עליך להגיש תביעה קטנה כנגד הנהגת שפגעה ברכב שלך. במסגרת התביעה לבקש:

1. כמובן, קביעה שהיא אשמה.

2. לתבוע את החזר ההשתתפות העצמית שלך.

3. לתבוע השתתפות עצמית לירידת ערך (אם השמאי יקבע שאכן הייתה כזו).

4. לתבוע את כל הנזקים העקיפים שנגרמו לך בפועל כתוצאה מהתאונה (נסיעות במונית, הפסד ימי עבודה וכיו"ב).

5. נא שים לב לא לתבוע פיצויים בגין עוגמת נפש.

6. להכין כתב תביעה יסודי ומסודר, לרבות פרטי העדים (חברה שלך, ואם במקרה תאתר אז עדים נוספים).

6. לאחר הכנת כתב התביעה, תמסור הודעה לחב' הביטוח על הגשת כתב התביעה כנגד הנהגת.

7. במידה ותינתן החלטה לטובתך ע"י ביהמ"ש שיקבע כי לא אתה האשם בתאונה אז: תקבל את כל הכספים שצוינו לעיל, בנוסף, חברת הביטוח לא תפגע בפרמיה השנתית של הביטוח שלך.

שי לא נסחפת קצת

אלי

תראה את ההודעה הראשונה שלי, מה הולך לקרות.

התביעה שלך צריכה להקדים את התביעה של הנהגת כי לשופטים יש נטיה להאמין יותר לתובע שמרגיש עצמו נפגע וצודק.

אבל כיוון שהנזק שלך אפסי לדבריך

התביעה דרושה לך יותר כמחסום כנגד תביעה נגדית אפשרית של הנהגת.

ושוב בקשר לעדה שאינה עד חיצוני שאין לו אינטרס.

מחד היא יכולה אולי לסייע למרות שכאמור השופט לא מייחס לה חשיבות, מצד שני אתה מעיד והיא מעידה דברים שונים בעת החקירה שלכם על ידי הצד שכנגד ויוצא שכרכם בהפסד. כשאתה מעיד האסור לה להימצא באולם

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אין סיכוי ש ''אבלע את העלבון''

היום זה שפשוף ברכב שזה כולה פח. מחר אותה אישה תעשה דבר כזה ומאחורה יהיה חס וחלילה ילד ואז גם היא תגיד שהיא לא עשתה רוורס? אני אלך איתה עד הסוף ואני כולי תקווה שהצדק יצא לאור.

מה גם שעד עכשיו היא לא התקשרה בכלל לחברת ביטוח , עוד יותר מראה שהיא מהססת.

תודה רבה למי שהגיב פה , אעדכן בהתפתחויות.

באמת שאני מבין אותך , הייתי באותו מצב. כיצד תוכל להוכיח שהיא אשמה?, אין לך עדים או סרטון (תמונות לא יעזרו).

היא פשוט תגיד שהיא עמדה והרגישה פגיעה ואתה תפסיד (יום עבודה שלך , והוצאות משפט של הנהגת).

שאני אמרתי לשופטת את המשפט - "מחר הוא יפגע בילד" , הוא אמרה לי שלא יכול להיות שמישהו יסע ברוורס ולא יסתכל אחורה , וכול עוד אני לא יכול להוכיח ההפך אני בבעיה.

אני ישמח לשמוע איך תוכל לשנות את דעת השופטת? (אולי אני ילמד משהו ).

בהצלחה

פורסם
עוד מקרה שמצלמה ברכב הייתה עושה סדר

אפשר לנסות להקליט שיחת טלפון שבה היא מודה שהיא נסעה לאחור.

אם תהיה לך הודעה מצידה בעובדות המקרה בדומה למשפט שהיא אמרה לך במקום הארוע, זה בהחלט יכול לעזור.

פורסם
הנהגת בזמן המקרה הוציאה מהפה שלה '' אז מה אם עשיתי רוורס אתה מאחורה אתה אשם''

אבל כנראה שאחרי שהגיעה לבית ו''התייעצה'' עם בעלה היא לא לוקחת אחריות ואף בעלה ניסה להתקשר אליי ופתח את השיחה ב : ''שלום זה בעלה של זאת שנכנסת לה ברכב היום''...כנראה הוא חשב שאני יקח אחריות וניסה להפיל אותי ולהקליט.

בכל מקרה הנזק לרכב שלי הוא שפשוף קל שאפילו לא אטרח לתקן...אצלה ברכב גם יש שפשופים בפגוש ושבר קל.

העניין הוא העיקרון שאין לה בושה לשקר ולהגיד שלא עשתה רוורס. אני ממש מקווה שאמצע צילום מאחד העסקים ליד הכביש שבו אירע המקרה.

אפשר לנסות להקליט שיחת טלפון שבה היא מודה שהיא נסעה לאחור.

אם תהיה לך הודעה מצידה בעובדות המקרה בדומה למשפט שהיא אמרה לך במקום הארוע, זה בהחלט יכול לעזור.

Be roo

את לא מרוכזת:-D תקראי את המוכחל

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...