Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כפתור ה WINDOWS בממקלדת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

העתקתי את זה מאתר אינטרנט >> http://support.microsoft.com/kb/216893#FixItForMeAlways

אני לא לוקח אחריות לנזקים שתעשה :)

To disable the Windows key, follow these steps:

1. Click Start, click Run, type regedt32, and then click OK.
  2. On the Windows menu, click HKEY_LOCAL_ MACHINE on Local Machine.
  3. Double-click the System\CurrentControlSet\Control folder, and then click the Keyboard Layout folder.
  4. On the Edit menu, click Add Value, type in Scancode Map, click REG_BINARY as the Data Type, and then click OK.
  5. Type 00000000000000000300000000005BE000005CE000000000 in the Data field, and then click OK.
  6. Close Registry Editor and restart the computer.

To enable the Windows key, follow these steps:

1. Click Start, click Run, type regedt32, and then click OK.
  2. On the Windows menu, click HKEY_LOCAL_ MACHINE on Local Machine.
  3. Double-click the System\CurrentControlSet\Control folder, and then click the Keyboard Layout folder.
  4. Right-click the Scancode Map registry entry, and then click Delete. Click Yes.
  5. Close Registry Editor and restart the computer.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

או אם לא רוצים להתעסק עם רגיסטרי פשוט אפשר להוציא את הכפתור.

פעם הייתה לי מקלדת עם כפתור כיבוי שהיה במקום שבמקלדות אחרות כפתור אחר סטנדרטי. מידי פעם בטעות הייתי לוחץ, עד שלא הוצאתי את הכפתור.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תגיד שהוא מפריע במשחקים, כאלו שיש שימוש מסיבי בקונטרול ו-אלט....

יש תוכנה חינמית ותיקה KeyTweak שעושה מיפוי למקלדת לפי בחירת המשתמש - בערך הפרוצדורה הרגישה שהוזכרה קודם עם הרג'יסטרי - אבל בממשק חלונאי ידידותי, ככה שאתה מסמן מה שאתה רוצה והתוכנית תעשה את הרישום.

בטח יש עוד הרבה כמותה.

כעת בואו נראה מי משתמש בכפתור חלונות, או פונקציה, שיש בין הקונטרול ואלט בצד ימין של המקלדת....

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

אני! כשהמקלדת מחוברת למאק...

בשימוש רגיל - הקטנת חלונות והקפצת onenote

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...