Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הולכי רגל שעוברים באדום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלא תבינו לא נכון, אני לא טלית שכולה תכלת. אני אוהב רכבים וכשכך גם לוחץ מידי פעם על דוושת הגז ולוקח סיבובים מהר אבל מוציאה אותי מהכלים העובדה שכשאני מגיע לרמזור יחסית מהר (לא מעל המהירות המותרת) ועובד מישהו באדום ואני כמעט נכנס בו (ללא כוונה כמובן) הוא מניף ידים לעביר ומסנן איזה קללה עסיסית. אז נכון שאני לא טלית שכולה תכלת אבל הם מרשים לעצמם לחשוב שהם כן?

היום הגעתי לרמזור של פניה. לפני נסע רכב ואז ממש ברגע האחרון ראיתי את הבן שחוצה את הכביש. לחצתי בכל הכוח על דוושת הבלם והאוטו חרק. כשהתקדמתי לאיטי כדי לעבור את הרמזור מבלי לפגוע בבן אדם הוא הניף ידים באויר וסינן משהו שלא שמעתי.

מה הוא חושב לעצמו לעזאזל?

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בדיוק מה שחושבים כל הנהגים שחוצים באדום.

כבר מזמן למדתי, ואני מנסה להשריש אצל הבנים שלי: קשיש שמתחיל להניף מקל ירד לכביש, גם אם אתה מתקרב במהירות המותרת. הוא יקח לעצמו זכות קדימה ויחשוב שהמקל מגן עליו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אכן, זאת תופעה מדאיגה. אם יש משהו שאני מפחד על הכביש - זה הולכי רגל. זה לא רק באדום, הרבה אנשים פשוט עוברים איפה אין בכלל מעבר חצייה.

לפני כמה ימים היה לי מקרה כזה. בחור כלשהו כניראה התבשל לו השכל בשמש והוא החליט לחצות כביש בצומת עמוסה. לא רק שלא היה בצומת הזאת מעבר חצייה, גם היה אור ירוק לרכבים. הוא ירד לכביש כאשר התנועה זורמת, ממש כיאלו הוא היה עיוור. אני עצרתי כאשר ראיתי שהוא יורד לכביש, עד שהרכב עצר הוא כבר היה מולי. הוא עצר והסתכל עליי, סינן כמובן איזו קללה עסיסית והמשיך ללכת כאשר רכב לצידי עבר ובאותו נתיב לא היו עוד רכבים במרחק הקרוב (אבל רכב אחר היה צריך גם לבלום חזק כדי שהוא יעבור). פשוט תענוג. והבחור כמובן לא ממהר, הולך לאט.

לפני כמה חודשים היה גם מקרה מעניין. אני פונה בצומת, אחרי הפנייה יש רמזור עם מעבר חצייה. רמזור אדום, אבל הולך רגל היה עסוק עם הסלולארי שלו ובאופן אוטומטי ירד לכביש כאשר נסעתי. כמובן עצרתי והוא חזר למדרכה.

עוד מקרה: אני נוסע ומולי 20 מטר לפני מעבר חצייה עוברת גברת אחת. ממש קופצת לכביש. אני במקומות כאלה מאוד נזהר וכמובן עצרתי. ואני שומע בעלה צועק עלייה והיא צועקת בחזרה: "אני רואה" (בקול צרוד שנשמע כמו איזה עורב).

אנשים פשוט לא מסתכלים, הראש שלהם נמצא בעננים והם לא רואים מה קורה סביבם. התופעה גם קוראת הרבה באיזור הכפרים, שם אין מעברי חצייה והאנשים עוברים ברציה מצד לצד כאשר התנועה זורמת. הם עוברים את מעקה הבטיחות שמפריד בין הנתיבים לצורך זה.

בשכונה כל הזמן יש חבר'ה שהולכים בכביש, לא בכבוד שלהם ללכת שני מטר הצידה למעבר חצייה, ללכת בניגוד לכיוון התנועה בכיכרות זה התענוג שלהם. כאשר עוברים רכבים, הם מסתכלים על הרכבים האלו במבט כועס.

זו בדיוק הסיבה למה חייבים מצלמת DVR ברכב.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בשכונה כל הזמן יש חבר'ה שהולכים בכביש, לא בכבוד שלהם ללכת שני מטר הצידה למעבר חצייה, ללכת בניגוד לכיוון התנועה בכיכרות זה התענוג שלהם. כאשר עוברים רכבים, הם מסתכלים על הרכבים האלו במבט כועס.

כי כל אחד מהם הוא גבר גבר

פורסם

בכלל לא הזוי, תופעה נפוצה מאד.

במו עיני אני רואה אנשים, ובייחוד נוער חוצה את שדרות משה דיין בדרכו לסינמה סיטי בראשל"צ, תוך סיכון חיים ממשי.

מה קרה, הסינמה סיטי יברח?

זמן העמידה באדום הוא 45 שניות בדיוק.

ויותר גרוע מזה, אנשים מבוגרים חוצים באדום ליד ילדים, וזו הדוגמא שהם נותנים להם.

גועל נפש.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

כן תופעה מוכרת,מה שאני עושה זה מתקרב אליהם וצופר,זה מכניס אותם קצת לפניקה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

פעם אחת בדרך לעבודה איזה אחת עוברת את המעבר חצייה באור אדום, ואני בדיוק לקחתי פנייה.

מאחר ונכנסתי לצומת כאשר היה כבר ירוק מלא ולא עמדתי והתחלתי בנסיעה הייתה לי מעט יותר מהירות - אבל ממש לא משהו מוגזם או מסוכן.

היא עברה, נעמדה במקום !!! לא ניסתה אפילו לברוח מהרכב ואני במזל הצלחתי לעצור מבלי לפגוע ולסטות בנתיב ממול (שחיכו באור אדום).

היא סיננה לעברי קללה, לא שמעתי אותה אבל הצלחתי לצעוק עליה (שמתי מוזיקה חזקה) והיא רבה איתי כאשר היא שומעת אותי ואני לא אותה, הצבעתי לה על כך שלה יש אור אדום והיא באותה שנייה האדימה כמותו והתנצלה, הבנתי שהיא לא התכוונה לעבור באדום וגם אני נרגעתי וכל אחד המשיך בשלו.

מה שכן, במידה והייתה עושה זאת בכוונה כנראה הייתי יורד מהרכב וצועק עליה שהיא כמעט גרמה לי להרוג אותה/אותי אם הייתי סוטה מהנתיב.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

זאת אכן בעיה..

בתור נהג חדש אני ממש מפחד מכאלה,לפעמים אני פשוט חושב שאם היה אפשר ללמד אותם לקח..

אבל מה לעשות שאנחנו בני אדם נורמטיביים ולצערנו במקרה של פגיעה הרכב תמיד אשם...

(למרות שמרתיחה אותי העובדה שאם קופץ לי איזה ערס בפוזה לכביש אני נדרש גם לעלות על המדרכה אם צריך העיקר בשביל לא לפגוע בהוד מעלתו)

פורסם

מבלי להסתכל, אני משער שמדובר בסיטואציה של הדוס המדווש. בהתחשב בכך שלדרוס אותו זה לא כזה חוקי, מה עוד נותר לעשות?

סביר להניח שאם זה היה קורה ברוסיה, רוב הסיכויים שהיית עוצר את הרכב בצד ויוצא לחנך אותו עם אלת בייסבול.

פורסם
מבלי להסתכל, אני משער שמדובר בסיטואציה של הדוס המדווש. בהתחשב בכך שלדרוס אותו זה לא כזה חוקי, מה עוד נותר לעשות?

אתה משער נכון! סתם רציתי להביא דוגמה בלייב, יש לי עוד צילומים של הרבה הולכי רגל שעושים את זה, אני פשוט כבר מתעצל להעלות, מחכה רק לתאונות או דברים הזויים באמת.

פורסם

לצערי זה המצב היום- פשוט סכנת נפשות- והרבה עוברים עם העיניים בסמארטפון באדום! אפילו לא מיסתכלים לצדדים!

מתי יתחילו לידפוק להם קנסות?? כי הם גם יכולים להרוס את החיים שלהם ואת החיים של הנהג הפוגע ומישפחתו! רק ביגלל שלא ב***ין שלהם להיסתכל על הרמזור ולחצות באור ירוק תוך מבט לצדדים!.

אדם יכול לעזור עצמו במקום- רכב השוקל מעל טון זה יקח הרבה יותר!

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

לרוב זה קורה לי בצומת השלום ליד תחנת הרכבת. זה הריכוז הכי גבוה של אנשים שעוברים באדום שנתקלתי בו, ויודעים מה אין בעיה לעבור באדום.. יש בעיה כשעושים את זה בלי מחשבה תחילה.

אני לא סובל גם לא לשנייה אחת התנהגות שכזו, אז בתור עצה טובה זה פשוט לצפור את החיים עליהם! לא קורא לזה חינוך כי אני לא מחנך. ראבק, אידיוט שגם עובר באדום וגם כמעט גורם לי לצאת אשם בלדרוס אותו?? אני יצפור לו כל כך הרבה שזה יגרום לו ליפול מהרגליים! ואולי להבא זה יגרום לו לחשוב לפני כן ואולי לעשות את זה חכם. כי בפעם הבאה זה יכול להיות אתה, ואולי לא תלחץ בזמן על הדוושה. אז תכניסו את זה לחישוב.

• תוכן חדש...