Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הולכי רגל שעוברים באדום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני זוכר שלמדתי תיאוריה לפני כמה שנים,היה רשום שגם אם יש אור ירוק צריך ואפילו חובה ,להאט ולהביט לצדדים.

אני יודע שרובם לא עושים את זה ,אבל לא חסר מקרים שנהג עבר באור ירוק ופתאום מישהו שעבר באדום נכנס בו.

פורסם
מבלי להסתכל, אני משער שמדובר בסיטואציה של הדוס המדווש. בהתחשב בכך שלדרוס אותו זה לא כזה חוקי, מה עוד נותר לעשות?

סביר להניח שאם זה היה קורה ברוסיה, רוב הסיכויים שהיית עוצר את הרכב בצד ויוצא לחנך אותו עם אלת בייסבול.

אלת בייסבול בוודאי שלא. לום או חצי מקל של מטאטא בהחלט יספיק. או אגרופן אם אתה עבריין משנות ה-90.:lol:

אוהב את המיקרה, אבל רוצה ראב 4

פורסם
אוי כשאני נתקל בחרדי (לרוב, איזור מגורי) שעובר באמצע החיים אני מתקרב אליו וצופר כמו משוגע הם נבהלים כל כך, שווה לנסות!

אז אתה בהמה. מה כל כך משמח?

פורסם

מכיוון שהרבה הולכי רגל כנראה לא קוראים שורות אלה , אני מקווה שאנשי החוק {שוטרים } אולי כן . אז שיאכפו את חוק , במקום לעמוד כל הים בין העצים עם הלייזר ביד !

פורסם

ביותר מידי מקרים (הדוגמה הקיצונית ביותר היא ז'בוטינסקי בפ"ת) לעבור את הכביש לוקח נצח. הרמזורים מתחשבים רק בתנועת הרכבים והולכי הרגל צריכים להסתפק בשאריות. כך אתה מוצא את עצמך עומד 4,5,6 פעמים ויותר בהמתנה לרמזור ירוק, בשמש או בגשם וכ"ו. באיזשהו שלב לפעמים נשבר הצ'ופצ'יק וחוצים.

אני לא חסיד גדול של מי שחוצה באדום, בעיקר כאשר זה גורם להפרעה לתנועה. אבל תזכרו - הנהג יושב, נעים לו במזגן, יש לו מוזיקה (או את סלוצקי ודומינגז) ועוד. התחשבות לא מזיקה

פורסם

שלא תבינו לא נכון. אין לי שום דבר נגד כאלה שחוצים באדום. גם אני הייתי רץ בעבר ברחובות וכדי לא לעצור באמצע, עם טווח ראיה למרחק גדול מאוד, הייתי חוצה בספרינט (דגש על הספרינט) את מעבר החציה באדום.

מה שלי מפריע זה החוצפה שלהם לסמן לי עם הידיים או ממש לומר שאני אידיוט ולא בסדר. לי ברור שאם באחד מהמקרים שהייתי חוצה באדום מעבר חציה, רכב היה צריך לעצור בשיניים את הרכב, הייתי מתנצל מספר פעמים כולל הנפת יד לסליחה במידה והוא לא שומע אבל זה מעולם לא קרה.

רוב אלה שאני מדבר עליהם הם מתעמלים כמוני בדיוק רק שהם באמת שמים עלי פס וקשה לי להאמין שהם לא שמו לב שזה אדום.

פורסם

יש עוד סוג הולכי רגל בעייתיים: ג'גרים. הם רצים במעברי חצייה בלי להסתכל. רכב לפניי בלם בלימת חירום כדי לאפשר לכזה לעבור. הוא פשוט קפץ לו מתחת לגלגלים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ומה עם נשים מבוגרות שמנסות לדרוס אותך אחרי שהן כבר עצרו ואתה באמצע המעבר חצייה , ופתאום הן מחליטות ללחוץ על הגז...(קרה לי פעמיים).

והולכי רגל מסוכנים במיוחד כשאתה על אופנוע ולא ממש יכול לעצור , כי אחרת אתה תחליק.

פורסם

תעברו ל- 1:20, מה אתם הייתם עושים ?

הייתי צופר לו בדיוק כמו שאתה עשית,כדי להעיר אותו ולגרום לו לשים לב מה הוא עושה ואיפה הוא נמצא.

מה שעוד מלחיץ זה כל מיני קבצנים שמבקשים כסף בצמתים ונכנסים בין המכוניות וכמובן שלא שמים לב לתנועה או לסכנה.

כשרכב מתחיל לנסוע ואחד כזה פתאום קופץ לנתיב מבין מכוניות כך שקשה לראות אותו והנהג יכול לפגוע בו.

פורסם

דווקא אצלנו באשדוד נתקלתי לפחות בעשרה מקרים במשטרת תנועה שאוכפת את כל הקטע של הפרעות הזאת של ההולכי רגל, מחלקים דו''חות על ימין ועל שמאל, יצא לי לראות גם דוס ממהר על אופניים חותך את כל כביש בני ברית באשדוד (6 נתיבים, 3 לכל כיוון) רק שלרוע מזלו בנתיב התנועה הנגדי שהוא חתך בידיוק הגיחה ניידת של משטרת תנועה שכמובן כרזה לו לעצור על המדרכה, האטתי וראיתי את השוטרים מזנקים עליו עם הפנקס דו''חות (ובלב חשבתי חבל שזה לא עם טייזר וחישמלו את האידיוט לאלף עזאזל:lol: ).

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם קורה מצב שהרמזור ירוק גם לנהג וגם להולך הרגל, מי צריך לעצור?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...