Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כי אם לא אפשר להחזיר...

תהשימוש ביתי בלבד, לכל היותר הברגות וקדיחה בבלוקים לתמונות.

מקיטה עם שתי סוללות ליתיום ומזוודה, מנשא וערכת ביטים במזוודה ( גם מקיטה)

הדגם hp330d

ImageUploadedByTapatalk1379008474.453124.jpg

ImageUploadedByTapatalk1379008559.063668.jpg

סהכ 900 ש״ח.

אשמח לדעתכם

פורסם

מבחינת מחיר -> בסדר גמור, זה הטווח.

היתרונות של הכלים האלו הוא בסוללת הליתיום והמטען המהיר. היתרון חשוב הן לבעלי מקצוע והן ללקוחות ביתיים שעושים שימוש בכלי "פעם ב..." (הפריקה של סוללת ליתיום מאוד נמוכה, ואז הסוללה נשארת חזקה להרבה זמן + גם אם הסוללה פרוקה, זמן הטעינה סופר-מהיר ביחס לסוללות מהדור הישן [ניקל מטאל ניקל קדיום]).

ביחס של תמורה למחיר, עבור לקוח ביתי ועבור בעלי עסק מתחילים - אני ממליץ על סט לא ממותג כזה:

http://www.tecnik.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=1699

יש לי אחד כזה כבר שנתיים וחצי. היתרונות: 2 סוללות ליתיום ומטען מהיר, מברגת אימפקט מעולה + מברגה רגילה עם קלאץ'.

היתרון ב-2 כלים (אחד אימפקט ואחד רגיל) הוא מעולה לבעלי מקצוע שצריכים לפעמים כלי חזק (אימפקט) ולעיתים מברגה רגילה לעבודות עדינות.

למשוגעים למותגים אני ממליץ על זה: http://www.tecnik.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=3418

אני בעד כלים טובים ממותג מוכר, אבל לכל כלל יש גם יוצא מן הכלל (כמו הנ"ל).

תתחדש !

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק, אתה נראה כמבין בכל ענייני הכלים האלה

יצא לך לעבוד או לשמוע על החברה MILWAUKEE?

לפי השוואות ביוטיוב עושה רושם שכלי העבודה שלהם רומסים את השאר.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אין לי ניסיון עם Milwaukee. יש לי אימפקט של בוש 14.4v וסט נוסף כמו הנל. עם הסט הנ״ל אני עובד כבר שנתיים וחצי גם בבית וגם בעסק והוא עושה יופי של עבודה.

היה לי פטישון מפלצתי של יונדאי בצבע צהוב ש״החזיר ציוד״ אחרי 3 קידוחים והחזרתי אותו לחנות וקניתי פטישון של היטאצ׳י שעושה עבודה חייתית כבר שנתיים וחצי (חציבות, קידוחים וכו). מאידך, לחבר של אחי יש פטישון כזה של יונדאי כבר כמה שנים שעובד כמו חדש... לפעמים גם צריך מזל.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

יש לי מברגה של מילווקי שקניתי באיביי לפני כמה שנים, היה אמור להיות זול אבל נדפקתי עם תשלום מס ועמלות

של פדקס וכאלה, ויצא כמו בארץ בערך.

זה הדגם שיש לי :

http://www.amazon.com/Milwaukee-2410-22-12-Volt-8-Inch-Driver/dp/B002EEP4VK

41w93ryJIrL._SX385_.jpg

מברגה מצויינת, לא יוצא לי לעבוד איתה הרבה אבל יצא לי לעבוד איתה 12 שעות בהרכבת דק, נון סטופ כמעט.

עבדה כמו גדולה - סוללה אחת בטעינה ואחת עובדת.

יש לה חסרון אחד - לפעמים הפוטר משתחרר מעצמו אם היא מסתובבת מהר על ריק ונעצרת בפתאומיות (מהאנרציה איכשהו).

בנויה מעולה, גוף מתכתי, מרגישה מאד נוח ביד.

מצד שני - לא רואה סיבה להעדיף אותה על המקיטה שהוזכרה כאן.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

מילווקי מפלצות לא קטנות. אבל היום לא נראה לי שיש יתרון מהותי בין דוולט, מקיטה, בוש ומלווקי. הכי איכותי, לפי מה שאני שומע מסביב, זה היטאצ'י.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

תלוי. האם אתה מסוגל לעשות את זה?

BWP4MGoC1SI דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

תוספת בעריכה: יש לי מברגה של מקיטה בסט דומה והראשים שהגיעו איתה החלידו ממש מהר. המברגה עצמה סבבה לגמרי.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

יש לכם המלצה למברגה בסכום של עד כ 300 ש"ח? או שזה נמוך מדי והכל בררה במחיר הזה?

אם כן - מה המחיר המינימלי למברגה טובה למישהו שפעם ב...חודש, נניח, מבריג קצת דברים ברכב ובבית?

פורסם
כי אם לא אפשר להחזיר...

תהשימוש ביתי בלבד, לכל היותר הברגות וקדיחה בבלוקים לתמונות.

אשמח לדעתכם

אי אפשר לקדוח עם מברגה, כדי לקדוח צריך מקדחה/פטישון.
פורסם

אצלנו בעבודה יש מברגה של בוש, סדרה כחולה.

ממליץ מאוד, הסדרה הירוקה מנסיון ארוך לא מחזיקה הרבה.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

ה"עקב אכילס" במברגות נטענות הוא עניין הסוללות.

נכון להיום הסיפור הזה הוא נחלת העבר - הודות לשימוש בסוללות ליתיום המאפשרות פריקה עצמית אפסית וטעינה מהירה.

בחלק מכובד מהמקרים, השבתות של כלים נטענים (בעבר) היה בגלל עניין הסוללות. דווקא ברמה ה"מכאנית" של המכשירים לא נתקלתי בשום תקלה מיוחדת אצל אף יצרן, מוכר ולא מוכר כאחד. סה"כ מדובר במכשיר פשוט ואין הרבה מה שיתקלקל.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני לא מבין למה מוסיפים פיצ'ר של קדיחה במברגות (אצלי בבוש,סידרה כחולה), הרי זה אף פעם לא יהיה

אותו דבר כמו לקדוח עם מקדחה. :roll:

פורסם

במברגה רגילה (לא אימפקט) פוטר מתכוונן, יש מספר מצבי קלטש. (או עוצמת סגירה)

המצב של קדיחה זה מצב שהוא ללא קלטש. והוא לפי כוח המברגה ועוצמת הסוללה.

באופן אישי. אתה מוגבל לפי הכלים שלך. ולא הפוך.

במידה ולא תצליח לעבוד עם הכלים שלך נכון. לא תוציא תוצאה.

אני פגשתי קבלנים / אנשי עבודת ידיים. שהוציא תוצאות מעולות ממברגות סיניות. והן עובדות.

ופגשתי הפוך אנשים עם כלים מעולים שלא יודעים לנצל רבע מהיכולות שלהן.

שיהיה לך בהצלחה ותתחדש.

וממליץ לחפש ביוטיוב. סרטונים של איך לעבוד עם כל מיני כלים. לפעמים לומדים הרבה דברים

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...