Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברוב הבלוקים זו לא בעיה גדולה לקדוח עם מברגה נטענת, לפחות מניסיוני.

למי שממש רוצה מברגה שיכולה לקדוח כמעט הכל - במברגות הגדולות של הילטי יש מצב פטישון שמאפשר קדיחה בבטון וחיפויים קשיחים למיניהם.

דרך אגב - לקידוח במתכת המברגות הנטענות מתאימות יותר מאשר מקדחות חשמליות, בזכות מהירות סיבוב איטית.

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם
יש לי מברגה של מילווקי שקניתי באיביי לפני כמה שנים, היה אמור להיות זול אבל נדפקתי עם תשלום מס ועמלות

של פדקס וכאלה, ויצא כמו בארץ בערך.

זה הדגם שיש לי :

http://www.amazon.com/Milwaukee-2410-22-12-Volt-8-Inch-Driver/dp/B002EEP4VK

אני רואה באיביי שהמברגה הנ"ל (מבחינת יצרן, לא דגם) עם משלוח עולה כ300 ש"ח. מחיר טוב עבורה?

http://www.ebay.com/itm/Milwaukee-M12-12V-12-Volt-Cordless-Compact-Screwdriver-Drill-2401-20-/330828630188?pt=Drills&hash=item4d06ec48ac&vxp=mtr

פורסם

זה בלי סוללה ומטען - גוף בלבד. היא עולה סביב 140$ לפני משלוח ומיסים. וצריך גם שנאי מ-220 ל-110V.

בקיצור - לא ממליץ.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
זה בלי סוללה ומטען - גוף בלבד. היא עולה סביב 140$ לפני משלוח ומיסים. וצריך גם שנאי מ-220 ל-110V.

בקיצור - לא ממליץ.

אתם צודקים שזה רק "גוף" אבל זה גוף אחר.

הבחור הראה מברגה "רגילה" פוטר עגול. אפשר לחבר מקדחים ויש קלאטש.

ומה שיש בקישור האחרון זה מברגת אימפקט (מברגה דופקת.)

ודבר נוסף.

המברגה היא 12V. אין צורך בשום מתאם 110-220V. מהסיבה שאין מטען! זה רק גוף.

כאשר הוא יזמין את המטען. יזמין 220V.

אגב יש יבואן בארץ. והוא יושב בירושלים (בסט טולס)

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

מה שיש בקישור זה לא מברגת אימפקט, ויש לה קלאץ', פשוט הראש שלה מיועד לביטים בלבד ולא למקדחים.

יש גם מקדחים עם חיבור של ביט שאפשר להשתמש בהם, ואפשר גם להרכיב פוטר.

לגבי המטען -

אני הצלחתי לשרוף את המטען 110V שלי בטעות, ורציתי לקנות מטען 220V. לא מצאתי כזה באיביי,

קניתי שוב 110V לצערי.

קניית הגוף בלבד והוספת 2 סוללות, מטען ומזוודה לא חוסכת כסף בשורה התחתונה, בדקתי את זה כבר גם על מקיטה.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
כי אם לא אפשר להחזיר...

תהשימוש ביתי בלבד, לכל היותר הברגות וקדיחה בבלוקים לתמונות.

סהכ 900 ש״ח.

אשמח לדעתכם

כנראה שמדובר בקניה טובה אבל באובר-קילינג מטורף.

אצלי בבית יש מקדחה של וולף בת 15 שנה ומברגה סינית NO NAME שנרכשה בהום-סנטר לפני שבע שנים תמורת 99 זוזים.

לשימושים הביתיים הצנועים שלי הם עושים את העבודה ומעולם לא אכזבו, מצד שני מעולם לא ניסית להתקין דק עם הכלים האלה...

בקיצור - אם בא לך להתפנק על כלים טובים ויקרים, זו עסקה טובה. אם בוחנים את הרכישה באופן פונקציונלי זו רכישה יקרה מידי.

תהנה.

פורסם

תסלח לי שקשה לי להאמין שיש לך מברגה (ON NAME.) וגם מותג עם סוללות ניקל קדיום/ מטאל. מלפני 7 שנים שהסוללות שלה עדיין עובדות. או עובדות ליותר מבורג 1 או 2.

וכאשר יש לך כלים טובים. האופציות שיש לך לעשות (בבית / עבודה ) נפתחות.

לחבר היה מברגה פשוטה סינית. שבוע אחרי שהחליף אותה. הספיק לעשות פי 5 דברים בבית מהמברגה הקודמת.

כי זה היה קל יותר, מהיר יותר, נוח יותר, והמברגה הזו יכלה לעשות את זה.

אני לא אומר עכשיו לקנות סט 18V. ב 2000 שקל.

אבל לקנות סט כמו מה שהוא קנה זה סבבה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

פורסם

מה זאת אומרת NO NAME?

HITCRAFT (או משהו דומה, אין לי כוח ללכת לבדוק), זה שם ידוע שמדבר בעד עצמו... :lol:

בחייאת, מדובר במוצר סיני סביר שעדיין עובד ורק לפני חודש הרכבתי בעזרתו ארון.

לזה הוא טוב, עבודות כבדות מעולם לא ניסיתי לעשות אתו וגם לא נזקקתי.

כותב שוב, הסט מצוין אם לפו"ש בא להתפנק על משהו איכותי, אם לא ולמטרות צנועות יש אפשרויות טובות יותר.

פורסם

דורקי.

לא באמת מעניין אותי מה שם של הכלי שלך. אני מתיחס לעובדה שהוא יוצר (לפי מה שאתה אומר) לפני 7 שנים. ואז לא היה ליטיום . היו סוללות מסוג ניקל קדיום / ניקל מטאל. וזה סוג שלא מחזיק 7 שנים.

ובמידה והכלי שלך מספק אותך אני מאושר בשבילך. ומאחל לך כל טוב.

בגיל לפני 10-14 שנים גם לי היו כלים סינים. (אבא קנה). אבל התוצאה או העמידות שלהם (הייתה) רחוקה מלהיות סביר.

ובגלל זה אני לאט לאט החלפתי אותם לכלים איכותיים (לפעמים חדשים ולפעמים משומשים.)

אגב. למי שמתכנן לבנות ארון / מדף פעם בשנה. אין סיבה לקנות כלים יקרים.

אני הייתי ממליץ לקנות כלי זול (10V/12V.) של חברה טובה. או חיקוי טוב. ולא של הומו סנטר וחבריו.

מאשר כלי 14.4 של חברה מעפנה או חברה של 100 שקל.

פורסם

הכלי עדיין עובד, החיסרון העיקרי שלו שלפני עבודה צריך לטעון אותו.

תראה, ישנם תחומים (מכוניות, שעונים) שבהם אני מוכן להשקיע לא מעט, למרות שפונקציונלית זו השקעה מיותרת.

מברגות לא מברווזות אותי ולכן (אצלי, כן?) השיקול הוא פונקציונלי נטו וכלי סיני עושה את העבודה.

פורסם
יש לכם המלצה למברגה בסכום של עד כ 300 ש"ח? או שזה נמוך מדי והכל בררה במחיר הזה?

אם כן - מה המחיר המינימלי למברגה טובה למישהו שפעם ב...חודש, נניח, מבריג קצת דברים ברכב ובבית?

פעם קניתי מברגה-מקדחה נטענת של וולף, 12V שהיתה במבצע בן מקבלים עודף (שקל...) מ-100 ש"ח.

לא מותג, לא הכי איכותית - אבל מתאימה לצרכי השימוש שלי.

לשימוש של 10 דקות בחודש בממוצע שנתי - היא בסדר. לא ניסיתי לקדוח איתה.

הזהירו אותי כי החלק שפחות מחזיק מעמד הוא הסוללה - טפו טפו טפו, בינתיים הכל בסדר.

סט הביטים שבא איתה לא רציני באיכותו , וכדאי לרכוש כאלו עמידים יותר.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

אני קניתי את הסט המקצועי שלי מביי טו יואסאיי, מקיטה lxt 218 אם אני לא טועה, סט מדהים, יצא לי כולל הכל עד לבית עם שליח 1450 ש"ח, שזה כולל אימפקט, קודחת ושתי סוללות ליתיום 3 אמפר, 18 וולט, וכמובן מטען מהיר, שהסבתי אותו כאן בארץ למתח של הארץ.

• תוכן חדש...