Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוויית שירות מזוויעה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן כולם, שנה טובה ושבוע טוב!

היום ניגשתי לסניף BEST MOBILE בקניון מעלה אדומים על מנת לרכוש מכשיר חדש כי שלי התפגר סופית (מוטורולה מיילסטון עתיק וגמור).

הקדמה: הסניף אמור להיות פתוח כבר ומוכן לשירות חצי שעה אחרי צאת השבת.

שמח וטוב לב ניגשתי לעמדה של החברה הנ"ל ושאלתי לגבי כמה מכשירים (הכסף עליי, מה שאני רוצה אני קונה במזומן באופן מיידי). המוכר היה עסוק במשהו, אבל ענה כבדרך אגב (חשבתי על ללכת ולחזור עוד כמה דקות, אבל אמרתי שהנה הוא מתפנה ויעזור לי, מה שלא קרה - תבינו בהמשך).

הגיעו לדוכן שתי בנות נחמדות, וביקשו להחליף מטען שרכשו לפני החג כי הוא לא מטעין את המכשיר. בתגובה הבחור גער בהן ללא כל סיבה, וזרק להן "תחזרו עוד שעה עכשיו אי אפשר".

שאלתי אותו אם אחזור עוד כמה דקות יהיה לו נוח, והוא בתגובה זרק לי כבדרך אגב "אתה רוצה מכשיר חדש, לא? אז תחכה" את הדברים הוא אמר בטון שאינו משתמע לשתי פנים, כאילו אני חייב לו משהו או כאילו הוא היחיד בעולם שמוכר טלפונים.

הגיע אחריי עוד מישהו עם כבל USB שנקנה במקום שהוא לא תקין, וביקש עזרה. המוכר דיבר איתו כשגבו מופנה אליו, ואפילו אם האיש רצה להבין, הוא לא יכול היה. הוא ביקש מהמוכר לדבר איתו פנים אל פנים ולא גב אל פנים ובתגובה המוכר האשים אותו בניסיון להיות הבוס שלו, ואמר לו "אתה לא הבוס של המקום". הוא צילם את הכבל (שנראה תקין לגמרי!) ואמר לאיש שיש נזק וניסה להראות לו את המחבר של הUSB שהוא תלוש (והוא הביא לו וואחד משיכה, כן?) וטען שהנזק נוצר על ידו ורק הסוכן יחליט אם להחליף או לא. האיש שאל אותו מתי הוא יכול לחזור, והמוכר אמר לו שרק מחר אולי תהיה תשובה.

ברגע זה לקחתי את עצמי ועפתי משם. השארתי תלונה באתר שלהם, ונראה מה יחזירו לי.

פשוט גועל נפש! 

רק מטעמי נוחות ניגשתי לסניף הזה כי לא היה לי כוח לעלות לירושלים. מחר אחרי העבודה אהיה יותר חופשי ואקנה מכשיר בירושלים. אותי - הם הפסידו. אני יודע שאני כלום בשבילם, אבל עוד לקוח מאוכזב, וחבל.

שבוע טוב שיהיה..

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

שמח שהיה לך את השכל לעזוב,לא מעט פעמים אני שומע סיפורים כמו שלך שנגמרים ב,"בסוף קניתי כי לא היתה לי ברירה",הגיע הזמן שילמדו לתת שרות במדינה,ומצד שני שהלקוחות גם ידעו את הגבול..

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

גם בבאר שבע השירות שלהם לא היה מי יודע מה.

לאחותי הייתה בעיה של פריקת סוללה מהירה בSGS II.

נלקח המכשיר למעבדה והחליטו להחליף שקע טעינה. אממה, הבעיה לא נפתרה. התחילו לחפש תירוצים. אחריי החלפת סוללה והחלפת רום, הבעיה גם לא נפתרה. בסופו של דבר זה נגמר בכך שהם החזירו את הכסף.

מצד אחד אין לי על מה להתלונן, מצד שני זה מעיד על זה שיש להם דיאגנוסטיקנים גרועים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

למזלך קיבלת כמה סימני אזהרה לפני שקנית את המכשיר

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם

במקומך הייתי יוצא משם מיד אחרי שהוא היה עונה לי בקוצר רוח, לא מחכה שם לראות אותו צועק על הלקוחות האחרים.

אני לא אוהב להיות איפה שלא רוצים אותי.

אתה צודק, זה מצב לא כ"כ נעים. אבל מזוויע זה בהחלט לא.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

SLOW תכל'ס אתה צודק..

בכל מקרה, כנראה שלא הייתי צריך לקנות ממנו את המכשיר.

היום קניתי מכשיר בירושלים, טיפה יותר זול (1300 ש"ח במקום 1400).

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

חוק ברזל שנכנסים לחנויות סלולארי פרטיות,

תגיע לשם ואל תתחבר ישר עם המוכר, תסתכל בצד על התייחסות ללקוחות קודמים,

חנות טובה זו חנות שנותנת שירות גם לאחר הקניה ולא רק בפעולתה.

חנות כמו שהיית בה , צצות לרוב כמו פטריות אחרי הגשם, כל אחד נהיה יבואן "מצליח" , אתה צריך חנות עם אבא ואמא למכשיר שלך לפחות לשנה הקרובה.

טוב עשית שהלכת.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

• תוכן חדש...