Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
צודק אחי, אין עלייך! נולדתי בשביל הדברים האלה, אתה המלך שבגברים! חכם הדור מה שנקרא, מסמר הערב בסלנג העכשווי!

____

עוד אחד.

לך תנהג על הפאביה שלך..

יאללה, נשבר כבר, שיסגרו או ימחקו את האשכול הזה, באתי לבקש פה הזדהות או עצות מה לעשות וכל מה שאני מקבל זה אנשים מבוגרים אמנם בגיל, אבל לא התבגרו ומחפשים הרפתקאות וטרמפ על אנשים אחרים בפורום.

רוב הפורום מבין אותי ויודע על מה אני מדבר, אבל בכל זאת בוחרים לתפוס עלי טרמפ.

"גרוטאה", בסדר. אם ההונדה הזאת גרוטאה אז הפאביה שלך בכלל קולנועית.

chesh - הרכב עבר טסט לפני 3 שבועות, המנוע רשום ברישיון, הגיר רשום ברישיון... תפסיקו כבר לחפש!

פאק! מצידי שתיהיה בת 200, אם הבעלים הקודמים החליף הכל מהכל - חוץ מהשלדה הכל חדש!!!! נשבר כבר!

המנוע לא חדש מהניילון! הוא פאקינג שנת 97 שלא נסע הרבה, זה הכל!

נמאס כבר, חשבתי שזאת קהילה של חובבי רכב ולא של חובבי צחוקים.

מה זה משנה יד 11 ראבק? מה אם כל אחד מהבעלים של הרכב טיפל בו כאילו הוא יצא מהמפעל? גם דוד שלי, שקנה פיאט טמפרה יד ראשונה מהאולם, קרע אותו והיא שבקה חיים, אז מה אם היא הייתה יד ראשונה?!

אני יודע אישית שכל רכב שיעבור אצלי יעבור טיפול ואחזקה כאילו הוא יד ראשונה!

תפסיקו כבר להסתכל על נתונים יבשים, די!!!

רוצים לראות את הרכב? תתקשרו אלי ואני אביא לכם לראות!

אתם בדיוק כמו הישראלי המצוי שרוצה לקנות רכב, עוד לא ראה אותו וכבר מברבר על המחיר ומתמקח בפאקינג טלפון!

אז מה שעבר טסט! הוא עבר טסט אצל הבעלים הקודמים! לא אצלך! שזה כבר סיפור אחר לגמרי.

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

• תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אז מה שעבר טסט! הוא עבר טסט אצל הבעלים הקודמים! לא אצלך! שזה כבר סיפור אחר לגמרי.

סליחה? מה ההבדל?

מה, הבחור הקודם ירד לבוחן במכון בשביל לעבור טסט?

אוי.. איזה שטויות. תמשיכו לחפש איפה לעקוץ, אני אמשיך לקרוא.

Honda Civic 93' Manual Transmission

פורסם

אף אחד לא דיבר על אינדיקציה לקניית רכב.

ידיים וק"מ זה בכלל לא נתון לרכבים מהשנתון ובמחיר הזה.

אני אמרתי שאתה מחזיק את הרכב בדיוק כשבוע ואין לך שום אינדיקציה לגבי אמינותו.

אני בטוח שלא הכנסת אותו למוסך אפילו.

נראה לך באמת שמנוע של הונדה עבר 80 אלף ק"מ משנת 97? וזאת עפ"י המוכר שאמר לך?

המנוע שלך או מייבוא או מפירוקיה ואת הק"מ האמיתי לעולם לא תדע.

זה לא משנה אם גם הוחלפו 10 מנועים אם הם תקינים, אין לך שום אינדיקציה לבדוק אם משהו תקין בנסיעה של שבוע או 1000 ק"מ. מה גם שלא עשית שום בדיקת קומפרסיה או משהו במוסך.

הרכב עבר טסט, אבל לא אצלך.

גם אני יכול להעביר את הרכב טסט ב 300 שקל מבלי שאגש לטסט אפילו אתה יודע?

מקווה בשבילך שלא תגיע לטסט ותגלה שחצי אוטו שלא חוקי בכלל.

אף אחד לא מנסה לפגוע בך, רק שתקבל קצת הבנה שכך לא בודקים או קונים רכב.

ולעניינינו, אם הרכב המדובר היה שלי בצבע הזה ובמצב כמו תצוגה, הייתי משתדל כמה שפחות להחנות אותו ליד העוברים וככה סתם ברחוב ודואג לחנייה פרטית.

אלו רכבים מושכים עיניים ואין מה לעשות, בחרת לקנות רכב כזה אתה צריך להתמודד עם השאלות.

פורסם

בואו נודה על האמת, סיוויק 93 הרבה יותר יפה מזאת שמוכרים היום 20 שנה קדימה ממנה.

אם תסתכלו 20 שנה אחורה, בזמן שכל הרכבים האחרים היו יחסית מרובעים היא שידרה משהו עגול ואחר, בהחלט רכב מדהים לזמנו.

Polo 2012

פורסם
זה הרכב הראשון שלך?

שני.

אף אחד לא דיבר על אינדיקציה לקניית רכב.

ידיים וק"מ זה בכלל לא נתון לרכבים מהשנתון ובמחיר הזה.

אני אמרתי שאתה מחזיק את הרכב בדיוק כשבוע ואין לך שום אינדיקציה לגבי אמינותו.

אני בטוח שלא הכנסת אותו למוסך אפילו.

נראה לך באמת שמנוע של הונדה עבר 80 אלף ק"מ משנת 97? וזאת עפ"י המוכר שאמר לך?

המנוע שלך או מייבוא או מפירוקיה ואת הק"מ האמיתי לעולם לא תדע.

זה לא משנה אם גם הוחלפו 10 מנועים אם הם תקינים, אין לך שום אינדיקציה לבדוק אם משהו תקין בנסיעה של שבוע או 1000 ק"מ. מה גם שלא עשית שום בדיקת קומפרסיה או משהו במוסך.

הרכב עבר טסט, אבל לא אצלך.

גם אני יכול להעביר את הרכב טסט ב 300 שקל מבלי שאגש לטסט אפילו אתה יודע?

מקווה בשבילך שלא תגיע לטסט ותגלה שחצי אוטו שלא חוקי בכלל.

אף אחד לא מנסה לפגוע בך, רק שתקבל קצת הבנה שכך לא בודקים או קונים רכב.

ולעניינינו, אם הרכב המדובר היה שלי בצבע הזה ובמצב כמו תצוגה, הייתי משתדל כמה שפחות להחנות אותו ליד העוברים וככה סתם ברחוב ודואג לחנייה פרטית.

יש לי טסט עד פברואר.. אני אעדכן בפורום אם אני ארגיש בסדר עם זה כשאני אסע להעביר אותה טסט.

אין פה.. אני גר בחרא עיר וחרא שכונה.. אצטרך לחשוב על פתרונות יעילים יותר.

פורסם
מה שגם שזאת הונדה סיויק MK5 אמריקאית, אני לא אומר שהיא בת אלמוות אבל היא אמינה, ושמישהו רק ינסה לחלוק עלי בקטע הזה.

רכבים כאלה גומעים מעל 200 אלף קילומטר בלי להזיע.

איך היא יכולה להיות אמינה אם אתה בעצמך אמרת שלרכב 244 אלף ק"מ והיא כבר עברה החלפה של גיר, מנוע והשד יודע מה עוד.

זו חביבי ההגדרה לחוסר אמינות.

לרכב אמין לא מחליפים חצי מהמעיים.

אולי יש "רכבים כאלה שגומעים מעל 200 אלף ק"מ בלי להזיע" אבל לא במקרה הזה, פה היא הזיעה כל כך חזק שהחליפו חצי רכב.

לחלופין, רוב הסיכויים שהרכב לא באמת עבר 244 אלף ק"מ אלה הרבה יותר וכנראה סבל מתחזוקה לקויה, לכן הוחלף מנוע וגיר.

זו תמימות נהדרת לחשוב שהרכב עבר 5K ק"מ בשנה, אך האמת כנראה רחוקה מכך, במיוחד כשמדובר ב11 בעלים קודמים.

אתה צודק, הקורולה הידנית והסופר לנסר וכל הידניות האלו בהחלט זריזות ממשפחתיות רגילות באותן שנים ואפילו מהירות לעומתן.

אבל הסיויק?הסיויק זה משהו אחר, הביצועים דאז היו 200 ומשהו והאצה ל100 בפחות מ9 שניות.

בנוסף, נדמה לי שהמנועים של הונדה "מרביצים" גם אחרי הרבה ק"מ.

בגלל זה אני טוען שהיא מטוס. היא כולה מנוע 1.6. כולה משפחתית, ותראה איזה ביצועים.

אגב, הייתה עוד גרסה עם 160 כח סוס שהיא בכלל מטורפת.

לפני שאתה תוקף תן להסביר מה ראש של צעיר חושב על האוטו הזה.

מה יש לכם שאומרים על יפנית שהיא מהירה הסכינים נשלפות והחרבות בדרך. תצאו מהסרט, יש לא מעט יפניות שמנשנשות לארוחת צהריים עם הרבה מלח וקצת קולה כמה אירופאיות.

אושריקו, אותה יודע מה היה הרכב הראשון שלי?

סיוויק קופה לבנה שנת 95.

מכל הרכבים שהיו לי מאז זה היה הרכב הכי איטי ועגלתי שהחזקתי והיא עוד הייתה שמורה יחסית ורק בת שמונה.

הרובר 25 שרכשתי אחריה הייתה הרבה יותר זריזה עם 9.5 שניות אמיתיות מאפס למאה.

אתה בא ואומר "לפני שאתה תוקף תן להסביר מה ראש של צעיר חושב על האוטו הזה", זה בערך כמו להגיד "בוא תלמד מחסר ניסיון", לא עדיף הפוך?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
זה הרכב הראשון שלך?

רכב שני, הייתה לו גם פורד פיאסטה שמרביצה בעליות, שוברת ראשים כשמופיעה שאלה, ושולחת למשרפות ערסים בני 16.

פות"ש - אתה ילד אטום, שחי בסרט ואתה הצופה היחידי שלו, אבל אתה תגדל מתישהו.

אגב, מעוניין בהחלפה על שירוקו עם תוספת כסף מצידי?

"יאללה בירי".

פורסם
רכב שני, הייתה לו גם פורד פיאסטה שמרביצה בעליות, שוברת ראשים כשמופיעה שאלה, ושולחת למשרפות ערסים בני 16.

פות"ש - אתה ילד אטום, שחי בסרט ואתה הצופה היחידי שלו, אבל אתה תגדל מתישהו.

אגב, מעוניין בהחלפה על שירוקו עם תוספת כסף מצידי?

צחוקים אחשלי, לך לצחוק מהעבודה, תיהיה להיט.

איך היא יכולה להיות אמינה אם אתה בעצמך אמרת שלרכב 244 אלף ק"מ והיא כבר עברה החלפה של גיר, מנוע והשד יודע מה עוד.

זו חביבי ההגדרה לחוסר אמינות.

לרכב אמין לא מחליפים חצי מהמעיים.

אולי יש "רכבים כאלה שגומעים מעל 200 אלף ק"מ בלי להזיע" אבל לא במקרה הזה, פה היא הזיעה כל כך חזק שהחליפו חצי רכב.

לחלופין, רוב הסיכויים שהרכב לא באמת עבר 244 אלף ק"מ אלה הרבה יותר וכנראה סבל מתחזוקה לקויה, לכן הוחלף מנוע וגיר.

זו תמימות נהדרת לחשוב שהרכב עבר 5K ק"מ בשנה, אך האמת כנראה רחוקה מכך, במיוחד כשמדובר ב11 בעלים קודמים.

אושריקו, אותה יודע מה היה הרכב הראשון שלי?

סיוויק קופה לבנה שנת 95.

מכל הרכבים שהיו לי מאז זה היה הרכב הכי איטי ועגלתי שהחזקתי והיא עוד הייתה שמורה יחסית ורק בת שמונה.

הרובר 25 שרכשתי אחריה הייתה הרבה יותר זריזה עם 9.5 שניות אמיתיות מאפס למאה.

אתה בא ואומר "לפני שאתה תוקף תן להסביר מה ראש של צעיר חושב על האוטו הזה", זה בערך כמו להגיד "בוא תלמד מחסר ניסיון", לא עדיף הפוך?

רכב אמין... אויייייי

כל רכב, כמה שהוא אמין, גם לו יש תאריך תפוגה. גם דיזל יכול לשבוק אחרי חצי מיליון ק"מ, אז מה, לא אמין?

כמו שאמרתי, הרכב ננהג ע"י מי יודע כמה נהגים לפני, אבל החלקים ה"עיקריים" (מנוע וגיר) הם פחות או יותר חדשים וננהגו ע"י קצת אנשים.

המנוע הוחלף אצל הבעלים הקודם, תלמד לקרוא כבר, הוא מאושר ברישיון וגם נראה מעולה, אשמח לצלם לך.

פורסם
סליחה? מה ההבדל?

מה, הבחור הקודם ירד לבוחן במכון בשביל לעבור טסט?

אוי.. איזה שטויות. תמשיכו לחפש איפה לעקוץ, אני אמשיך לקרוא.

מה ההבדל?

הבדל ענק!

איך ניראה לך שכל הטורבו סיוויקים עוברים טסטים כאילו כלום לא קרה!? זה ניראה לך מאושר ברישיון!?

ואיך רכבים בתהליכי שיפוץ עוברים טסטים בזמן שהם על הליפט?

לפני שנה בדיוק באתי לקנות רכב מיושן ממישהו שגר בשכונת התקווה, המוכר אמר לי בטלפון שהרכב בלי טסט, ואם אני יחליט לקנות הוא יעביר אותו טסט.

יום למחורת הגעתי עליו והרכב בכלל לא היה קרוב למצב לעבור טסט!

צמיגים יבשים עם סדקים,מידות לא ברישיון! בולמים נוזלים, מנוע לא ברישיון (הוא אמר שיאשר אותו בלי בעיה) שמרותך לשלדה עם פלאחים בצורה הכי חאפרית שאפשר! חופש של רבע סיבוב בהגה! נזילה מהגיר!

אתה באמת חושב שהוא היה הולך למכון טסטים עם רכב כזה ומעביר אותו טסט כמו כולם!?

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם

המנוע המחודש שם לא מדאיג יותר מאשר השאלה האם מספרו תואם לזה הרשום ברישיון,

אם כן ומצב הרכב סביר אז סע לשלום.

אדם שנקלע לסיטואציות ערסוואתיות כנראה מבלה במקומות הלא נכונים ונקלע

לשיחות הלא נכונות.

הרכב בעיניי יפה אבל מה זה משנה? אתה אוהב אותו וזה מה שחשוב,

משום מה אתה נותן כאן לאנשים סיבות להתנגח איתך, תחשוב איפה אולי טעית

בהתנסחות או בגישה.

Gn'f'R

פורסם

כל פעם שאני רואה שרשור שכזה, אני נזכר בשרשור האגדי של הדייהו-אללה-וולבו וחושב אם מישהו איי פעם יצליח להגיע לרמה שלו.

פורסם
המנוע המחודש שם לא מדאיג יותר מאשר השאלה האם מספרו תואם לזה הרשום ברישיון,

אם כן ומצב הרכב סביר אז סע לשלום.

אדם שנקלע לסיטואציות ערסוואתיות כנראה מבלה במקומות הלא נכונים ונקלע

לשיחות הלא נכונות.

הרכב בעיניי יפה אבל מה זה משנה? אתה אוהב אותו וזה מה שחשוב,

משום מה אתה נותן כאן לאנשים סיבות להתנגח איתך, תחשוב איפה אולי טעית

בהתנסחות או בגישה.

הוא רשום ברישיון. רוצה הוכחה? תשלח ה.פ אני אצלם לך.

אתה יודע מה? חכה 2 דקות אני שולח לך. מצטער על האיכות, צילמתי בלילה.

מה ההבדל?

הבדל ענק!

איך ניראה לך שכל הטורבו סיוויקים עוברים טסטים כאילו כלום לא קרה!? זה ניראה לך מאושר ברישיון!?

ואיך רכבים בתהליכי שיפוץ עוברים טסטים בזמן שהם על הליפט?

לפני שנה בדיוק באתי לקנות רכב מיושן ממישהו שגר בשכונת התקווה, המוכר אמר לי בטלפון שהרכב בלי טסט, ואם אני יחליט לקנות הוא יעביר אותו טסט.

יום למחורת הגעתי עליו והרכב בכלל לא היה קרוב למצב לעבור טסט!

צמיגים יבשים עם סדקים,מידות לא ברישיון! בולמים נוזלים, מנוע לא ברישיון (הוא אמר שיאשר אותו בלי בעיה) שמרותך לשלדה עם פלאחים בצורה הכי חאפרית שאפשר! חופש של רבע סיבוב בהגה! נזילה מהגיר!

אתה באמת חושב שהוא היה הולך למכון טסטים עם רכב כזה ומעביר אותו טסט כמו כולם!?

שובב.... אין באוטו שום שיבורים, הכל מקורי והכל חוקי, מדובר במשפחתית... לא ברכב ראלי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...