Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סכנות בנעליים מזוייפות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אומרים שנעליים מזוייפות דופקות את הגב והברכיים.

חיפשתי על זה מידע באינטרנט ולא מצאתי על זה שום דבר.

באמת כדאי להימנע מנעליים מזוייפות?

פורסם

WTF?

אתה מדבר על Asics Gel Kayno או Brooks Marthonia שאתה מתכוון לרוץ איתן מרתון ניו-יורק הקרוב?

בשאר המקרים הן פשוט לא יעשו את העבודה ויתפרקו אחרי כמה נעילות.

אם השגת זיוף של JOHN LOBB - לך על זה בלי חשש. מקסימום ישמשו אותך 30 שנה במקום 50.

פורסם

כל זיוף הוא חיקוי. נעל היא לא רק מדבקת מותג! היא שומרת על הגוף שלך, בזיוף משקיעים נטו בעיצוב ולא באיכות החומרים אז ברור שתפגע מזה וגם תשלם כפול בסוף כי המוצר יהרס עוד לפני שקנית.

פורסם

סכנה כפולה:

בחיקויים מסויימים לא רק שאין מקפידים על זויות הרגל, בלימת הזעזועים, אזורים קשים ורכים ואחיזת הרגל אלא שהכל הפוך, כלומר הנעל בנויה בדיוק להיפך מן הנעל המקורית בה הושקע מאמץ ומחקר רב. המשמעות היא שכל מה שנעשה כדי לשמור על הרגל, היציבה, האגן ועמוד השידרה- פועל להיפך ופוגע ברגל. אם אתה עוסק בספורט מאומץ יש סכנה לשיתוק.

סכנה נוספת נובעת מחומרים המצויים בנעל, כולל שרידי מתכות. המשמעות היא שבשדות תעופה מסויימים עשויים לעצור אותך בבדיקה של הגלאי, לבקש שתוריד נעליים ולבדוק אותן. יתכן שיפרקו אותן ויתכן אף שיעלו על הזיוף. במקרה כזה[נניח זיוף אדידס או פומה שעולים עליו בשדה תעופה גרמני] קשה לחזות מה תהיה התוצאה.

בשימוש קליל, נניח יציאה עם חברים לסרט או למסעדה קשה לי להאמין שיגרם נזק מהותי.

פורסם

אצלי הכלל פשוט - לא מחפפים בקצוות. נעליים ומשקפי שמש הם פרטי הלבוש היחידים שאני מוכן לשלם עבורם פרמיית מותג. זה קורה כי זו הדרך היחידה שלי לוודא איכות, ולא על מנת להתהדר במותג. תמיד אבחר במותגים שנהיו מוכרים בזכות מוצרים איכותיים, ולא בשל הצהרה אופנתית.

כמו עם צמיגים - אל תחפף במה שמחבר אותך לקרקע.

הסיבה היחידה לקנות נעליים מזוייפות היא כדי להתהדר במותג מבלי להנות מהיתרונות שהפכו אותו למותג, מה שלי אישית נראה מגוחך מאוד. אם אלה נעליים שתשתמש בהן רק מדי פעם לפרקי זמן קצרים בהם הפוזה חשובה - ניחא. אם אתה מתכוון להשתמש בהן באופן קבוע תעשה לגב, לברכיים ולכפות הרגליים שלך טובה ותשקיע בדבר האמיתי.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

לדעתי זה דבר חשוב,

ביום יום אני הולך על סקוני קינברה 3 שזה מאוד נוח ואני מרגיש הבדל עצום.

שאני צריך לצאת עוד משהו כזה אני לובש איזה נעל מפול אנד בר מה שגם מקסימום הליכה איתה זה 5-10 דקות כי הרוב זה לשבת בסרט או לנהוג.

ממליץ לך לחשוב פעמיים לפני קניית נעל מזוייפת או השימוש שלה הוא יום יומי.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם
אומרים שנעליים מזוייפות דופקות את הגב והברכיים.

חיפשתי על זה מידע באינטרנט ולא מצאתי על זה שום דבר.

באמת כדאי להימנע מנעליים מזוייפות?

השאלה היא אחרת: מדוע מלכתחילה אתה בכלל מתעניין בנעלים מזוייפות? מחיר? עיצוב? נוחות? שיקול אחר?

אם מחיר - הכסף שתוציא אח"כ על מדרסים ושאר עזרים כדי להפחית את הכאבים שיהיו לך בגב/ברכיים/שוקיים יקזז לך את כל הרווח.

אם עיצוב - ברגע שמישהו שקצת מבין עניין יקלוט שאתה הולך עם זיוף, הפוזה שלהן עדיין תמשיך להקרין עליך, אלא שבמקום פוזה של מבין עניין אתה תזכה לפוזה של טיפש.

אם נוחות - ע"ע מחיר.

כמו שאנלוגי כתב וצדק: בקצוות לא מתפשרים. הוא אינו מתפשר על משקפי שמש ונעליים, בנוסף לאלה אני גם לא מתפשר על שעון.

אגב, יש לי נעלי ספורט של נייק שכבר עשו את שלהן. אני משתמש בהן בכל אותם מקרים שבהם אין לי לב לנעול נעל טובה יותר. בכל פעם שאני מוריד אותן הכאבים בכפות הרגליים מזכירים לי כמה אני אידיוט שאני לא זורק אותן לקיבינימאט.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לא הגזמתם בכלל. מה כפכפים של פראדה שונים מבחינה אורטופדית מכפכפים שוק הכרמל ואיזה פאטנטים לשמירה על הגב וברכיים יש שם?

במשך מאות שנים אנשים נעלו נעליים פשוטות של סוליה שטוחה ומתו באושר. לא יקרה שום דבר. הזיוף יהיה פחות נוח. זה הכל. ההבדך יהיה מורגש בספורט רציני, כפי שכתבתי בפתיחה. לכן מובן שקודם כול יש להתייחס לצורך מה משמש חיקוי. אם זה לצורך הליכה יום-יומית אני לא רואה שום בעיה. אני כותב את זה בתור בעלים הגאה של יותר מ50 זוגות נעליים ממיטב המותגים. יתרה מכך, במרוצת השנים אני מתחיל לחשוד שגם הדברים שאנחנו קונים בחנויות מכובדות, אינן תמיד הדבר האמיתי. יש לי סניקרס של ראלף לורן שהתפרקו אחרי כמה פעמים, למרות שנקנו בחנות מכובדת במיטב כספי. כאשר פירקתי אותן לגמרי היה לי חשד יותר מסביר לגבי מקוריות שלהן. מאותה סיבה הפסקתי לקנות רוקפורט. הן לא תמיד כמו שהיו פעם ואני רגיל.

כנ"ל גם שעונים ואפילו במכוניות. מכונית סינית תהיה פחות נוחה, פחות בטוחה, אבל עדיין תיקח אותך ממקום למקום.

פורסם

תודה לכולם על התגובות.

הנעל שאני מעוניין בה היא זו (תצטרכו להדביק את זה לשורת כתובת, אני צעיר מדיי בשביל לפרסם לינקים):

aliexpress.com/item/Free-run-2-second-generation-barefoot-running-shoes-breathable-lightweight-Athletic-Shoes-For-Men-And-Women/847314974.html

השימוש מהנעל הזו הוא ליום יום, בימים שבהם יש לי איזה צורך ללכת לאנשהו

או לחילופין צורך לעשות אירובי במכון ואני צריך לפדל.

הסיבה שאני פונה לזיופים היא פשוט כי כל מה שנמכר בארץ יקר ברמות לא הגיוניות, כנ"ל בחו"ל,

כל המותגים האלו לא חוסכים על המחיר בכלל, מתמחרים את זה במחיר הכי גבוה שאפשר.

הקטע עם הנעליים ה"מזוייפות" האלה (תכף תבינו למה במרכאות), הוא שבסך הכל,

כל הנעליים, מיוצרות בסין באיזה מפעל נידח, משתמשים בנעליים המקוריות לפעמים בחומרי גלם נמוכים מאוד באיכותם,

גם אם מדובר בנייק, סקאוני או כל חברה שתוכלו לנקוב בשמה.

לכן כל הסיפור עם "חומרי גלם שאיכותם ירודה" בזיופים לא תמיד נכונה, פשוט כי לפעמים החומרים במקורי

לא יקרים בכלל והם כבר שפל המדרגה, אז אין לאן לרדת עוד.

לא קשה לעובדים הסינים במפעל הזה לעשות איזה שעות נוספות או פשוט להעתיק את פס הייצור ולהכין

בדיוק את אותה נעל רק בלי הקופסא, לתמחר את זה ב-1/4 מהמחיר של נייק ולעשות קופה יפה מאוד.

הנעל הזו שהצגתי למעלה, הסולייה עשוייה מגומי כלשהו, והגפה עשוייה מבד.

מדדתי אותה בחנות שמוכרת את המקורי, והיא דיי נוחה, אבל 350 שקל (במבצע!) על קצת גומי ובד? מצטער...

ראיתי את התמונות של הנעל (יש בדף המכירה תמונות באיכות גבוהה) ובנוסף סרטונים ביוטיוב

שמסקרים בהם את הנעל המזוייפת, ואנשים אומרים שהם בכלל לא שמים לב להבדלים.

כמובן שאני לא הולך עם הראש בקיר, ובכל זאת מעוניין לשמוע דעתכם.

מה אתם אומרים?

פורסם

גישתך היא סיני פלוס שם מותג אינו כה שונה מסיני פלוס מותג מזויף, ההבדל בכסף.

להזכירך, אייפון הוא סיני פלוס שם מותג והוא איכותי, סיני אחר- לא איכותי.

אבל:

נעליים ובעיקר למי שמתאמן, קובעות את היציבה והן הבסיס. מה שמזיק ביומיום יזיק שבעתיים באימון- ראה הודעתי הקודמת.

לכן:

נעליים שבנויות לא נכון, מחוברות לא נכון ומחומר לא נכון עלולות: לפגוע לא רק ברגל אלא להזיק יותר ככל שתשתמש.

ולכן: להפוך אותך חלילה לנכה, להפוך אותך לחוכא ואטלולא[איך כותבים את זה?] בקרב מבינים, לגרום שיעצרו אותך ויפשיטו אותך בשדות תעופה, שיראו בך במקרה הגרוע מדגים של סחורה מזויפת.

מה היה בעבר? אנשים עשו ספורט, כיום הם מדדים.

מה לרכוש? בטח לא נעל "מקצועית" ב350 שקלים, זוג בתקציב של 700 שקלים יתן פתרון טוב , אך חשוב להגיע להתאמה מדויקת.

מה גומי? טכנולוגייה.

פורסם
גישתך היא סיני פלוס שם מותג אינו כה שונה מסיני פלוס מותג מזויף, ההבדל בכסף.

להזכירך, אייפון הוא סיני פלוס שם מותג והוא איכותי, סיני אחר- לא איכותי.

אבל:

נעליים ובעיקר למי שמתאמן, קובעות את היציבה והן הבסיס. מה שמזיק ביומיום יזיק שבעתיים באימון- ראה הודעתי הקודמת.

לכן:

נעליים שבנויות לא נכון, מחוברות לא נכון ומחומר לא נכון עלולות: לפגוע לא רק ברגל אלא להזיק יותר ככל שתשתמש.

ולכן: להפוך אותך חלילה לנכה, להפוך אותך לחוכא ואטלולא[איך כותבים את זה?] בקרב מבינים, לגרום שיעצרו אותך ויפשיטו אותך בשדות תעופה, שיראו בך במקרה הגרוע מדגים של סחורה מזויפת.

מה היה בעבר? אנשים עשו ספורט, כיום הם מדדים.

מה לרכוש? בטח לא נעל "מקצועית" ב350 שקלים, זוג בתקציב של 700 שקלים יתן פתרון טוב , אך חשוב להגיע להתאמה מדויקת.

מה גומי? טכנולוגייה.

אני לא קונה זיוף בשביל להגיד שיש לי נייק, אני רוצה לקנות את הזיוף כי הוא נראה לי בדיוק כמו המקורי.

הרי אין נעליים גנ'ריות מומלצות ואיכותיות, נכון? או חיקוי של מותג או מקורי.

ההשוואה של האייפון היא פשוט לא נכונה, מדובר על רכיבים אלקטרוניים ופס ייצור רציני והרבה יותר מתקדם

מאשר לחבר סוליית גומי לחתיכת בד.

700 ש"ח זה יותר מדיי, אני בסך הכל מתכוון לעשות ספינינג פעם-פעמיים בשבוע לחצי שעה כל פעם,

סכום אסטרונומי כזה בשביל קצת אירובי נראה לי מוגזם.

אני לא מתכוון להתחרות במרתון, גם לא לרוץ 2000.

האימון העיקרי שלי הוא פווארליפטינג ואני עושה את זה עם אולסטאר שטוחות.

פורסם

אל תקנה נעלי ספורט מזוייפות. נקודה.

הן לא יעשו את העבודה, יסריחו ויתפרקו.

אם ידך אינה משגת או סתם לא בא לך לשפוך סכומים תמיד ניתן לרכוש עודפים משנים עברו, סוג ב עם גוון סוליה שונה וכדומה במחיר עד 200 שקל. יש לי זוג כזה שאני עושה איתו ספורט בבית.

פורסם

אני עם עכברוני. לריצות יש לי סאקוני הוריקן שעלו לי יחסית הרבה. ליציאה יש לי נעלי אדידס מזויפות. אני מבלה בהן אולי שעתיים ביום, לכן, לא באמת קריטי. נעליים שאתה הולך לבלות בהן הרבה, רצוי שיהיו באיכות טובה. אם לא, אתה יכול לקנות זיוף, במיוחד אם זה אחד שנוח לך.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני עומד על הרגליים רוב היום, לפעמים אני גם עובד ממש קשה, הייתי נועל סקוני לעבודה, יש לי זוג לבן, זוג שחור, יש לי אדידס אדומות, נייקי, ניו באלאנס ומה לא, אבל מה, בחודשיים האחרונים התחלתי ללכת לעבודה עם נעל של סטיב מאדן, צשהו בסיסי כמו מוקסין, שום דבר מפואר, סוליה שטוחה ופשוט שמתי בפנים איזו ספידה שיש לי, הכי נוח בעולם, אני לא רואה שום בעיה בסתם נעל או וואטאבר, זה הרוב בראש, אפשר לקנות אחלה ספידה (אם ככה קוראים לזה) והיא תתן תמיכה מצויינת גם בתוך שקית ניילון.

ויש לי פלטפוס.

ד"א לגביי מותגים, קניתי כפכף של סלבוטרה פאראגמו, כמעט $500 על כפכף, הוא שטוח, אין שום תמיכה שום בטיח, אמנם הוא מעור ועבודת יד אבל דאחילק, גם כפכף של חברת שקר כלשהו מסין יתן את אותו הדבר למעט ההילה של המותג.

haters will hate

פורסם

פעם אחת עשיתי את התטעות של שימוש ממושך מדי בזוג נעליים - אלה היו New Balance 620 ששימשו אותי הן לאימון (קרוס\אליפטי) והן לעבודה. חיצונית הן נראו נפלא, אבל כאשר סוף סוף החלפתי אותן הבנתי שהסוליות היו גמורות, ובמקום לספוג זעזועים הן העבירו אותם ישירות לברגיים, ירכיים ועמוד השדרה. מאז אני מקפיד להחליף נעליים לפחות פעמיים בשנה.

לגבי המחירים המטורפים - אני קונה נעליים במציאונים של חנויות גדולות. בד"כ קניית נעליים מתבצעת במסגרת יציאה משפחתית, ואז מבצע של 1+1 מתבטא בזוג לי וזוג לאשה או לאחד הילדים, ובד"כ יוצאים מהחנות עם חצי תריסר זוגות, הרבה פעמים בהוצאה כוללת של 1000 ש"ח ופחות. ונעלי אדידס או נייק מדגם 2012 יתמכו ברגל לא פחות טוב מדגמי 2013, ובינינו - גם העיצוב לא פחות מעניין.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...