Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש את הקטע הזה בבוקר שכל החלונות ברכב באדי מים..

מה אתה עושים עם זה?

אני עוברת על החלונות עם מגב אבל,אדי מים עטופים באבק וליכלוך וזה מלכלך עוד יותר את החלונות:-(

מה לעשות במקרה זה?

ועוד שאלה שלא קשורה לחלונות רכב..

איך אתם מנקים את כל הפלסטיק בפנים הרכב?

פורסם

אני אישית משתמש בחומר של Astonish לחלונות (צבע כחול), בעזרת מטלית מיקרופייבר וופל מנקה את השמשה, מעביר עוד ניגוב עם חומר דוחה אדים של american eagle שאפשר לקנות בהום סנטר במחלקת הרכב, מגיע בספריי קטן. החומר אכן עושה את העבודה, לא נוצרים אדים על השמשה, אני רק לא יכול להגיד כמה זמן הוא מחזיק, קניתי אותו רק לפני כמה ימים. מה שכן, אם משתמשים במגבת מיקרופייבר איכותית כמו כאן לא יהיו סימני מריחה.

פורסם

למי שיש טיפה זמן בוקר (עניין של דקות):

ניגוב עם ג'ילדה להורדת מים, סחיטה, ניגוב שוב להורדת שאריות.

כבר הרבה זמן ככה - אין סימני שאריות והחלונות נקיים.

חומרים מיוחדים נראים קצת ביזבוז כסף במקרה זה כי כל בוקר זה חוזר על עצמו.

פורסם

כבר רשמתי גם בעבר,אני משתמש במטלית מיקרופייבר של סנו זאת שעולה איזה 10 שקל,ספריי לחלונות,ואין סימנים ואין כלום,לגבי האדים בבוקר,בהתחלה תשתמש עם המגבים ותפתח חלונות,תוך כמה דקות לא יהיו אדים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אותי מתסכל השומניות על החלונות,במיוחד אחרי שמתאמצים ומנקים את פנים השמשה הקדמית. לכן מה שאני עושה זה מנקה פעם בחודש את כל פנים החלונות ובחוץ עם סבון כלים מקציף את החלון טוב טוב,אחר"כ מנגב עם מטלית כותנה ואז עובר לתרסיס לחלונות (של קארפלאן ב10 ש"ח עושה יופי של עבודה) ואז החלונות נקיים מאוד מאוד.

וגם השמשה הקדמית נקייה כמו שאי אפשר לבצע בעזרת רק תרסיס כחול. נסו ולא תתאכזבו.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
אותי מתסכל השומניות על החלונות,במיוחד אחרי שמתאמצים ומנקים את פנים השמשה הקדמית. לכן מה שאני עושה זה מנקה פעם בחודש את כל פנים החלונות ובחוץ עם סבון כלים מקציף את החלון טוב טוב,אחר"כ מנגב עם מטלית כותנה ואז עובר לתרסיס לחלונות (של קארפלאן ב10 ש"ח עושה יופי של עבודה) ואז החלונות נקיים מאוד מאוד.

וגם השמשה הקדמית נקייה כמו שאי אפשר לבצע בעזרת רק תרסיס כחול. נסו ולא תתאכזבו.

אצלי ברכב זאת מכה קשה, שמשה ישנה ושמנונית מאוד, ברכב אחר שהיה לי זה לא קרה.

בדרך בכלל אני מנקה את השמשה הפנימית עם מטלית מיקרופייבר איכותית ויבשה בלי שום חומרים

זה עושה את העבודה ומנקה דיי טוב, אם המטלית לא איכותית זה סתם מורח את כל השומן שיש על השמשה.

הבעיה שזה חוזר מהר מאוד, הייתי רוצה לקנות פשוט מטלית מיקרופייבר גדולה ואיכותית למישהו יש המלצה מאיביי על מטלית שהיא מספיק גדולה?

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם

למה לא לפתור את הבעיה? הרי השומניות הזו נובעת מזיהום אוויר,לחות,קור ואם יש לך ריחן ברכב אז בכלל..

מידי פעם סבן את החלון הפנימי של שמשות הרכב בסבון כלים ותראה איזה הבדל.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

• תוכן חדש...