Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

אני שוקל לרכוש סקודה רומסטר מודל 2008, הכי סטנדרטי שיש.

ראיתי כבר כמה כאלה במגרשים ותמיד-תמיד ההגה כבר דהה מצבעו השחור (ההגה עדיין חלק וכו', בלי פגמים אחרים).

ניסיתי לברר על צביעת הגה ואני לא מצליח למצוא כמעט מידע, מישהו יכול לעזור לי?

אשמח לדעת האם זה אפשרי (זה לא ציפוי עור או משהו כזה), מה העלויות והאם יש איש מקצוע מומלץ?

זה יכול להשפיע על הרכב הנבחר.. אני מתבאס לשים כיסוי הגה כי אני מרגיש ככה זקן בעשרים שנים לפחות...

תודה!

פורסם

אוטו שההגה שלו דהוי בדרך כלל מחשיד אם הק"מ נמוך, שים לב לנושא. אפשר לצפות את ההגה בעור אז ביררתי ונתנו לי הצעה של 800 שקלים לסיאט קורדובה לפני שנתיים, לא הספקתי לבצע זאת כי האוטו הלך טוטאל לוסט.

פורסם

אי אפשר לצבוע גלגל הגה. זאת אומרת אפשר, אבל זה ממש לא כדאי כי מהר מאוד הצבע יתחיל להידבק לך ליד.

מה שכן אפשר לעשות זה לצפות את גלגל ההגה מחדש בעור. כמו שכתבו כאן, זה עולה כמה מאות שקלים בהתאם לרמת התוצאה אליה אתה שואף להגיע:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3414779#post3414779

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...