Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

הרכב הינו הונדה סיויק 2006 צבע שמפניה.

לפני 4 חודשים בערך רכשתי את הרכב כשבצד ימין יש שפשוף ובקע עקב שריטה.

לאחר הטיפול שביצעתי הצלחתי להעלים חלק מהשריטות ומהסימנים השחורים שהיו דבוקים לפח אבל יש מעין בקע שמאוד מפריע לי ואני רציתי להתייעץ איתכם האם לדעתכם ניתן לתקן את הבקע הזה ללא תיקון פחחות אלא ע"י אמצעים אחרים מבלי לפגוע בצבע?

להלן תמונות:

dlgztnr0iknz.jpg

myg4em4qmm0z.jpg

io5yw4ngdigo.jpg

פורסם

אני מקווה שלא יקטלו אותי על זה.

תפתח את דופן הדלת ותנסה לדחוף קצת את הפח,אם אתה רואה שיש לאן להתקדם אז תשקיע קצת יותר כוח,אם לא יוצא כלום אז לא הפסדת שום דבר.

אגב זה נראה כאילו בדלת האחורית מישהו כבר ניסה לעבוד בשיטה שהצעתי אבל עם מברג :? (יש שלוש גבעות קטנות כאלה).

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

לדעתי זה או החלפת דלת או צביעה מלאה ויישור עם חומר פחחים.

אשמח מאוד להיווכח שטעיתי ושישנם דיטיילרים שיודעים לתקן דבר כזה בתיקון יבש.

הסיכוי הטוב ביותר שלך לתיקון יבש הוא אוטופיקס רח' החושלים הרצליה פתוח.

פורסם

יש רק מקום אחד = אמין ומיקצועי והוגן במחיר (במיוחד) לכל התיקונים האלו של פחחות ללא צבע

זה ניראה דבר קטן/פיצפון לעומת מה שהיה לי. ובמיקרה שלי = קסם! איך הוציעו את הרכב ללא פחחות ובטח שללא צבע

אוטופיקס = החושלים 11 הרצליה = תבקש את דניאליס

==========================================

"There's even more innovation ahead of us,

than there's behind us..." (Jeff Bezos - Amazon)

• תוכן חדש...