Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוקוס - מגאן - קורולה - 3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזו מהן הייתם בוחרים?

הרכב מליסינג.

שתהיה נעימה לנסיעה - עם דגש על כסאות טובים, כוון פנימה-החוצה להגה, דברים כאלו,

וכמובן מהנה יחסית (זו לא דרישה ראשית, כי כמה מהנה המשפחומטית הזו יכולה להיות כבר).

בכל מקרה, יש לי קצת זמן לשנות את הבחירה, אני חושב. אז אם מישהו חושב אחרת ממני...

אני יודע שמבחינה דינמית הפוקוס מעולה, אבל אני לא יכול לחיות עם התא נוסעים שלה,

כלומר - הייתי יכול אם זו הייתה WRX, אבל זו רק משפחומטית.

נשארתי עם ה3 סדאן והקורולה, אני מניח. כרגע, בחרתי ב3. אבל אני חושב שאפשר

לתקן את זה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אני הייתי מתלבט בין ה 3 למגאן אבל לפי דעתי המגאן יותר שווה מעצם העובדה שהיא מרווחת יותר ובטוחה יותר מה גם שהעיצוב שלה לא רע , ה 3 גם יפה אבל צפופה מאוד גם לנהג וגם לנוסעים.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

המגאן תהיה כנראה הכי נעימה לנסיעה. אבל ה-3 מצטיינת דינמית ואם זה חשוב לך - על זה. היא מספיק מרווחת בניגוד למה שאמר קודמי.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
המגאן תהיה כנראה הכי נעימה לנסיעה. אבל ה-3 מצטיינת דינמית ואם זה חשוב לך - על זה. היא מספיק מרווחת בניגוד למה שאמר קודמי.

רוני

רוני שניכם צודקים...ב 3 מאחור קשה לשלושה נוסעים לשבת במיוחד אם הם מתבגרים ומעלה...אפילו יותר מהלאנטיס...(שהיה קשה במושב האמצעי אחרי ישיבה של בערך 30 דקות סך הכל......)

לגבי הקורולה...בדיוק בהגה האחרון נתנו מן השוואה והרכבים האלו הופיעו..אני אנסה להגדיר את זה ומקווה שלא אפגע בהגדרה...

היא פשוט נשארה טויוטה טובה,אמינה ולא שוברת גבולות(לפחות במראה)בדומה לאחרות...מה שכן,שם היתה השוואה בכלליות לרכישת רכב בארץ...

פורסם

אני לא מאוד מוטרד מהמרחב מאחור, אבל כן רוצה מרחב כלשהו לנהג (1.88 ).

טוב לדעת שה3 בסדר מבחינה דינמית, בכל מקרה.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

ה-3 אפילו יותר מבסדר. יש לה הגה טוב (לא חשמלי) בגרסת 1.6 והתנהגות כביש מצוינת למשפחתית. בגרסת 2.0 ההגה אמנם חשמלי אבל הוא עדיין טוב למדי, והכיול המשופר של השלדה (לטובת התנהגות ע"ח הנוחות) נותן התנהגות מעולה. (יש לציין שלא נהגתי בעצמי על הרכב, אבל קרא כתבה עליה ב"אוטו" האחרון, שם הופתעו ממנה מאוד לטובה בנושא הזה)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

נו, נהדר :) עד כמה גדול ההפרש בין גרסאות הסדאן להאצ'בק מבחינה דינמית?

כי במקרה שלי, מדובר על הסדאן.

פורסם
נו, נהדר :) עד כמה גדול ההפרש בין גרסאות הסדאן להאצ'בק מבחינה דינמית?

כי במקרה שלי, מדובר על הסדאן.

לודע.

זו שנבחנה ב"אוטו" היא הסדאן, כך שאל דאגה, כנראה שגם היא טובה מאוד.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
לודע.

זו שנבחנה ב"אוטו" היא הסדאן, כך שאל דאגה, כנראה שגם היא טובה מאוד.

רוני

באוטו אכן היתה הסדאן ובקשר לכתבה שאמרתי בהגה היא היתה בדגם האצ'בק כמו כל שאר הרכבים...

בדוק את שתי הכתבות בטוח שתמצא את רוב התשובות...

פורסם

ולשאלה קצת אחרת - איך המאזדה 3 בצבע ירוק?

פורסם
ולשאלה קצת אחרת - איך המאזדה 3 בצבע ירוק?

אהמממ......בצבע ירוק??:roll:

ירוקה מדיי לטעמי... :wink:

תלך על מה שאתה אוהב..

על טעם וריח אין להתווכח.

מה שכן, אל תשכח שאנחנו במדינת עדר.

אז אם תקנה בצבע חום קקה, סביר להניח שגם אם הרכב יהיה במצב מושלם עוד 3 שנים עדיין יהיה קשה למכור.

פורסם

למכור את הרכב זו כבר הבעיה של הליסינג. כסף זה רע, לבן זה גם (האוטו הלבן היחידי

שיהיה לי יהיה WRX\איבו\911, משהו מאלו, כי למכוניות ספורטיביות זה דווקא נאה).

סתם מעניין אותי לשמוע איך הירוק (בהיר? כהה?), מאחר ואני לא זוכר איך הן נראות.

פורסם

כסף ולבן זה זוועת עולם. כל צבע אחר הוא מיוחד ויפה, במיוחד ב-3. מישהי מהמשפחה שלי קנתה את האפור-פחם שנראה מצוין. גם הירוק נראה מעולה. גם הכחול.

MAZDA3_10.jpg

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...