Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מידע ממחשב הרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, מחשב הרכב שומר קודי תקלות בזיכרון. יש באיביי מתאם בלותות' שמתחבר למחשב הרכב ובעזרת אפליקציה במכשיר סלולרי ניתן לצפות בקוד התקלה.

חפש באיביי מוצר שנקרא obd2.

פורסם
כן, מחשב הרכב שומר קודי תקלות בזיכרון. יש באיביי מתאם בלותות' שמתחבר למחשב הרכב ובעזרת אפליקציה במכשיר סלולרי ניתן לצפות בקוד התקלה.

חפש באיביי מוצר שנקרא obd2.

קראתי שלמזדה פרוטוקול שונה. איזה מתאם יתאים?

פורסם

לא, למאזדה אין פרוטוקול שונה, הפרוטוקול הוא OBD2. אני עם מאזדה 2 ואני משתמש במתאם הזה עם תוכנה שמותקנת על מכשיר האנדרואיד שלי. כשקראתי קצת הבנתי שיש בעיה עם מכשירי אפל ותוכנות קריאת הקודים, לא התעמקתי כי יש לי אנדרואיד, אם יש לך אייפון, תוודא לפני.

היה לינק למוצר שקניתי:

http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=281129487659

פורסם

גם לי יש את אותו מוצר. עובד נפלא.

לתוכנה לאנדרואיד אגב קוראים TORQUE. עולה איזה 15 שקל נראה לי.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
לא, למאזדה אין פרוטוקול שונה, הפרוטוקול הוא OBD2. אני עם מאזדה 2 ואני משתמש במתאם הזה עם תוכנה שמותקנת על מכשיר האנדרואיד שלי. כשקראתי קצת הבנתי שיש בעיה עם מכשירי אפל ותוכנות קריאת הקודים, לא התעמקתי כי יש לי אנדרואיד, אם יש לך אייפון, תוודא לפני.

היה לינק למוצר שקניתי:

http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=281129487659

הבחור צודק לגבי דגמי מאזדה על לשנים 2001-2002 בארץ שהגיעו ללא שקע OBD2.

פורסם
כמה זמן אחורה? האם גם תקלה מלפני שנה?

עניין של שמירת התקלות בזיכרונות של המחשבים תלוי באסטרטגיה של יצרן המחשב ותוכנה:לאחר מספר מחזורים של התנעות והגעת המנוע לטמפרטורת עבודה וכיבוי וירדת טמפרטורת מנוע לערך שווה לטמפרטורת סביבתית כאשר התקלה לא מתרחשת יותר, הופכת לתקלה זמנית ובסוף נמחקת מהזיכרון שהמחשב.קיימים בשנים אחרונות מחשבים ששומרים בזיכרונותיהם מה שניקרא :"fault logs" שמסוגלים לשמור עד 1000 תקלות משויכות מד מרחק ואפילו לזמן שעבר מרגע שהתרחשותה של התקלה. אבל באלו תקלות נתן לצפות רק בעזרת הציוד הספציפי של יצרן הרכב. כן וגם אחרי שנה!

• תוכן חדש...