Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פתיחת דלתות בצורה דרמטית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אני חדשה בפורום (למרות היותי קוראת סמויה כבר כמה חודשים 8) )

בכל מקרה, חניתי עם המכונית בין 2 חניות ריקות וכשחזרתי גיליתי להפתעתי שהברלינגו שחונה בצמוד אלי עשתה סימן של פתיחת דלת על המכונית.:evil:

סתם מתסכל , במיוחד שהרכב של המשפחה חדש (הונדה ג'אזז היברידי ).

וכשאני פותחת דלת זה בזהירות ולאט כדי לא לפגוע ברכב שלידי.

~אעלה תמונות בהמשך על הסימן בדלת שהתקלף שם הצבע~ .

פורסם

נתקלתי במקרים כאלו מספר רב של פעמים עם רכב החדש שלי, וגם הראשון שרכשתי...

מה שכן תמיד איכשהו אני מסתכל קדימה בחיים ומסקנה יחידה שקבלתי לעתיד, בארץ אסור לקנות רכב חדש,

או שאם כבר קונים רכב חדש אז כזה שלא יהיה לי חבל לראות עליו שריטות מדלתות ובמיוחד חתולים.

פורסם

אנשים עושים דווקא, כשהם רואים רכב חדש הם בוערים מקנאה.

אני בעצמי זוכר מקרה שעצבן אותי. פעם חניתי בחניון וישבתי ברכב,מולי חונה רכב וממנו יוצא אדם בן 50+ כאשר הוא יצא הוא פשוט "שיגר" את הדלת שלו אל הדלת של יונדאי I25 חדשה שניראת כאילו רק יצאה מהמפעל...כששאלתי אותו למה הוא עשה את זה,הוא ענה לי-אל תדאג יש לו מספיק כסף לתקן.:evil:

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אכן יש אנשים שצרות העין שלהם עוברת כל גבול.

אני -בנוסף לפתיחה האיטית והזהירה- שם את ידי בין הדלת לבין הרכב השני, ליתר ביטחון.

פורסם

שלום

מצטער לשמוע.

אני הייתי שגרם נזקים למכונית החדשה ולא אחרים - חניתי קרוב מדי לעמודים בחניון (כדי שלי יחנו מצד איד של המכונית ..) ורוורס ארוך מדי ובטוח מדי (בלי להסתכל מספיק במראות) הסתיים בפגוש אחורי שרוט, מהורה אחורית שבורה ופחות 2500 ש״ח על תיקון לקוי.

כדי לת. סיום ״טוב״, שבועיים אירי שהמכונית תוקנה, פגעה בנו מאחורה נהגת לא זהירה, וזכינו בפגוש חדש על חשבונה.

מוסר השכל - תמיד יהיו שריטות ודפיקות - חייבים לקבל זאת!!

פורסם

ענין של חינוך נטו כמו עוד המון המון דברים אחרים, מי שפותח דלת בצורה כזו מחורבנת באופן טבעי ובידיעה, זה בד"כ גם אותו אחד שלא יהיה אכפת לו להעיף סיגריה מהחלון הפתוח, להשאיר ערמות זבל בפארקים אחרי בילוי, ובאופן כללי לא אכפת לו יותר מידי ממך וממני.

אחרי שקניתי את הרכב (לא חדש) עוד הייתי מחפש שריטות כאלו בכל שטיפה, היום אני כבר לא מחפש (מרוב שיש הרבה) :(

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם
יש על זה דיון ארוך ב"רק על הקווים" אני טענתי ועדיין טוען:

שמי שרוצה לשמור על הרכב שיחנה בכפולה.

אין מה לעשות.

כן, ואז יגיע הערס התורן שינקום בך על הכפולה וידאג לך לשריטה יפה יפה ככה על כל הצד של הרכב..

פורסם

פתיחת דלתות היא לא ענין של פתיחת עינים כמו לדוגמא שריטות מפתח.

בכל רכב שהיה לי סבלתי מסימנים של פתיחת דלתות, פשוט כי עם ישראל ונספחיו פשוט שמים זבביר אחד גדול על הרכב שחונה לידם ופותחים את הדלתות כאילו שישנו אויר במקום רכב שחונה צמוד.

פורסם

זה באמת מעצבן.

תרבות מגעילה, אגואיזם, אנשים מתנהגים כאילו הם נמצאים בWWE או משהו כזה.

עוד תופעה מעצבנת זו טריקת דלתות, זה יכול לשגע אותי, יום אחד התפוצצתי על חבר שלי, הוא נשאר חיוור, הוא לא הבין שאני רומז לו כבר כמה פעמים שיסגור את הדלת בעדינות.

אני זוכר את עצמי עוד מגיל קטן מאוד, פותח דלתות בזהירות וסוגר אותם בליטוף.

לא מזמן קרה שבטעות מיהרתי וטרקתי לשכן שלי את הדלת, וביקשתי ממנו סליחה על זה, והפדיחה שהוא לא בידיוק הבין על מה סליחה.

פורסם
אנשים עושים דווקא, כשהם רואים רכב חדש הם בוערים מקנאה.

אני בעצמי זוכר מקרה שעצבן אותי. פעם חניתי בחניון וישבתי ברכב,מולי חונה רכב וממנו יוצא אדם בן 50+ כאשר הוא יצא הוא פשוט "שיגר" את הדלת שלו אל הדלת של יונדאי I25 חדשה שניראת כאילו רק יצאה מהמפעל...כששאלתי אותו למה הוא עשה את זה,הוא ענה לי-אל תדאג יש לו מספיק כסף לתקן.:evil:

איזה חלאה..

יש גם ילדים שלא יודעים לפתוח דלתות ופשוט מעיפים אותם, אבל חלאות כאלה כמו שתיארת עוד לא שמעתי :-(

פורסם
פעם חניתי בחניון וישבתי ברכב,מולי חונה רכב וממנו יוצא אדם בן 50+ כאשר הוא יצא הוא פשוט "שיגר" את הדלת שלו אל הדלת של יונדאי I25 חדשה שניראת כאילו רק יצאה מהמפעל...כששאלתי אותו למה הוא עשה את זה,הוא ענה לי-אל תדאג יש לו מספיק כסף לתקן.:evil:

עזוב קנאה, בלי קשר הוא סתם טיפש. מילא הייתה איזה מרק חדשה, אבל ממתי מליונרים קונים יונדאי?

אני -בנוסף לפתיחה האיטית והזהירה- שם את ידי בין הדלת לבין הרכב השני, ליתר ביטחון.

אתה נסחף - אין צורך לשלב ביניהם. אני שם את ידי מצידה השני של הדלת שלי (יש לציין, בחלק הרחב ביותר שלה), ופשוט פותח. מהירות הפתיחה לא משנה - בכל מקרה היד תגיע לדלת לפני שהדלת תגיע לדלת. אבל תודה - יש בזה גם קצת אינטרס אישי :wink:.

פורסם

אני מחכה לתפוס משהו שפותח לי את הדלת שלו על הרכב כי באותו הרגע

אני יפרק לו את הצורה ולא מעניין אותי בן כמה הוא.

אין מה לעשות כי רק כך הישראלים מבינים.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם
אני מחכה לתפוס משהו שפותח לי את הדלת שלו על הרכב כי באותו הרגע

אני יפרק לו את הצורה ולא מעניין אותי בן כמה הוא.

אין מה לעשות כי רק כך הישראלים מבינים.

you sir, are correct!

לצערי הרב, יניב צודק...הישראלים מבינים רק כוח וכסף. ואני כבר לא בטוח לגבי השני...

כששומעים על "אושפז בגלל ויכוח על חניה" או משהו כזה, תמיד אני בטוח שהנפגע לא בדיוק תמים. אני בטוח 100% שהנפגע תרם לעניין. זה מדינת ישראל.

ביני ולבין אחי הגדול יש ויכוח. הוא אומר שאנשים הם טובים מטבעם ויש כאלה רעים. אני אומר שאנשים רעים מטבעם ויש כאלה טובים. סיפורים כאלה הם רק הוכחה לזה שאנשים פשוט רוצים לעשות רע.

ישראל 2013. לא כיף לי.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תוכן חדש...