Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פתיחת דלתות בצורה דרמטית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה נסחף - אין צורך לשלב ביניהם. אני שם את ידי מצידה השני של הדלת שלי (יש לציין, בחלק הרחב ביותר שלה), ופשוט פותח. מהירות הפתיחה לא משנה - בכל מקרה היד תגיע לדלת לפני שהדלת תגיע לדלת. אבל תודה - יש בזה גם קצת אינטרס אישי :wink:.

אני שם את ידי כי יכול להיות שהדלת בטעות כן תיפתח על רכבו של השני.

אני לא פותח את הדלת מהר כי אני לא רוצה לאמלל את האצבעות שלי.

ברור שיש אינטרס, אני לא רוצה שדלתי תיפגע.

פורסם

^

הערת אגב, התגובה שלי נאמרה חצי בהומור.

ביני ולבין אחי הגדול יש ויכוח. הוא אומר שאנשים הם טובים מטבעם ויש כאלה רעים. אני אומר שאנשים רעים מטבעם ויש כאלה טובים. סיפורים כאלה הם רק הוכחה לזה שאנשים פשוט רוצים לעשות רע.

תפסיקו עם הויכוח הזה, הוא שווה לתחת.

למה? פשוט מאוד. "טוב" ו"רע" הן הגדרות סובייקטיביות שאנחנו המצאנו. אנחנו בסה"כ יצורים חיים. כמו שכלב לא "טוב" או "רע", הוא פשוט גדל להיות מה שחינכו אותו להיות, בין אם להתנהג כמו פודל מפונק או לצוד כמו אמסטף שאוכל בשר חי.

אם אני רוצח נכה, אני טוב או רע? לדעתך אני רע, כי רצחתי אותו. לדעתי אני טוב, כי גאלתי אותו מייסוריו. יכול להיות שמנקודת מבטם של הנאצים, גם היטלר היה טוב. הוא פשוט גאל את היהודים והצענים והגייז מייסוריהם, מה שנקרא 'עשה להם ג'סטה קטנה'. :)

• תוכן חדש...