Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל תודה רבה לכל מי שעזר לי כאן בפורום !! :beerchug:

בסופו של דבר הלכתי על האופטי סיל ,

שכן אני גם מחפש את השמירה על הצבע וגם מחפש את "המראה הרטוב"

והיה נראה שחומר זה במידה מסוימת עונה על שתי הדרישות

הזמנתי מאוטו סטור שאגב נתנו שירות טוב מאוד והמוצר הגיע לאחר יומיים עם אפליקטור בסיסי שנתנו לי בתור מתנה :-D

האוטם הפתיע אותי מאוד לטובה , הבקבוקון הקטן מפתיע ולאחר יישום 2 שכבות הוא נשאר כמעט מלא

היישום היה פשוט ביותר , קודם כל שטיפה יסודית וייבוש כמובן

כל היישום מסתכם במריחה בתנועות מעגליות ללא ניגוב ולכן היישום מהיר ביותר ולקח לי כרבע שעה לעבור על האוטו כולו

בסך הכל אני לא יכול להמליץ על המוצר באופן נחרץ כי זהו אוטם הצבע הראשון שאני משתמש בו ,

אבל אני יכול לומר שבתור מתחיל בתחום הוא היה נוח קל ליישום ונתן תוצאות מעולות !

זהו בעצם , רק רציתי לפרסם את התוצאה ולומר את דעתי על המוצר :-D

מכיוון שאין לי עוד 20 הודעות צירפתי קבצים להודעה זאת , התמונה האחרונה ממחישה את כמות החומר שנשארה לאחר היישום :-P

0dfp.jpg

vkmz.jpg

626o.jpg

djjm.jpg

8uno.jpg

פורסם
עבודה יפה,רכב שמור מאוד נראה.

השתמשתי מספר פעמים ב OPTI-SEAL אני ממליץ לך ליישום אותו פעם בחודש.

הרגשת החלשות של ההגנה כ"כ מוקדם?

"יאללה בירי".

פורסם

קשה לראות את הברק,תצטלם את הרכב כשיש שמש עליו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה לכולם על התגובות !!:-o

אין יותר כיף מלשמוע מחמאות על האוטו שלך , במיוחד כשאתה שומר ומטפל בו בפאנטיות :-D

יישמתי פלסטלינה סינית שהלווה לי חבר שעוסק בתחום די הרבה זמן ( לא ידוע לי הסוג המדויק ) ופוליש עדין פשוט ( את ה NO7 )

שכן הרכב שנת 98 ולא רציתי להוריד שכבה רצינית של צבע

יישמתי אותו ידנית ולקח המון המון זמן אבל בסופו של דבר הוא עשה את העבודה , בטוח לא כמו פוליש של חברה איכותית אך מספיק בשבילי כרגע :wink:

הסיבה שלא ציינתי את זה בהודעה היא שהיישום של החומרים הללו נעשה אתמול ולא צילמתי את התהליך , אז חשבתי שיהיה מיותר רק לציין מבלי להמחיש

פורסם
הרכב נראה מבריק, יש הבדל בין יישום שכבה אחת או 2?

אני לא בטוח שיש הבדל , אך לאחר שראיתי שהחומר פשוט נגמר באיטיות מפתיעה להחריד :-D

החלטתי ליישם שכבה נוספת שתיהיה על כל מקרה :-)

פורסם

אביב, החומר הזה משאיר את הרכב עם "מראה רטוב" ? האם סבון שטיפה יוריד אותו או שהוא משאיר "ציפוי" על הרכב (כמו ווקס) ?

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
אביב, החומר הזה משאיר את הרכב עם "מראה רטוב" ? האם סבון שטיפה יוריד אותו או שהוא משאיר "ציפוי" על הרכב (כמו ווקס) ?

איציק

מצטרף לשאלה

רק שתדע שאני דיטיילינגר

דיטיילינג + דיטיילר = דיטיילינגר :vamp:

פורסם

בתור משתמש קבוע במוצר אני יכול להגיד שמהנסיון שלי הוא מייצר ברק ברמה גבוהה מאוד.

כמובן בתלות למצב הפח.

אין לי ולו חצי שמץ מה ההבדל בין מראה רטוב למראה חם.

מי שרוצה מוזמן לבוא ולהתרשם מהאפקט של האופטיסיל על הרכב שלי.

העמידות שלו גבוהה למדיי (בהתחשב בקלות היישום), כחודשיים וחצי, שמפו לא אגרסיבי לא מחליש את עמידות החומר כלל וכלל.

על רכבי יישמתי לפני כחודש וחצי, אולי קצת יותר, אני שוטף את הרכב כל שבוע עם onr ww , השיטינג עדיין מדהים כאילו יישמתי רק אתמול.

"יאללה בירי".

פורסם

האם מישהו נתקל בבעיה שלי עם החומר הזה ? כשאני מורח אותו משאיר סימני מריחה וצריך לעבור על האוטו עוד פעם עם קוויק דיטיילר להעלמת סימני המריחה שהוא משאיר . אולי אני משפריץ יותר מדי חומר ? לא יודע שמישהו יעזור לי . אני חושב שאני עושה משהו לא נכון .

ובכנות האוטו נראה פצצה לשנתון , בלי עין הרע .

יש כאלה שאומרים חבל על מי שמת , אני אומר חבל על מי שחי ולא יודע איך....

• תוכן חדש...