Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אמת בפרסום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב לכולם.

נתקלתי יותר מפעם אחת על מודעה למכירה של רכב,

שמרבית הפרטים לא נכונים[בצורה עדינה]

שאלה

כיצד ניתן להעביר את המסר לחברים

מה החוק לגבי פרסום האמת בפורום לאחר ביקור במקום.

כל זאת מתוך כוונה לחסוך זמן לחברים ונסיעות מיותרות.

רעיונות יתקבלו בברכה

עזיזי אריאל

פורסם

אריאל, ספר, ספר את כל הסיפור. אתה לא חיב לספר שמות או מקומות,

אבל אתה יכול לספר על זה שבמקום רכב עם ניירת מסודרת מצאת שילדה במקום אחד, וערימת פחים באיזה מחסן עלום.

אריה

פורסם

הביטוי"יזהר הקונה" הוא עתיק יותר מתעשיית הרכב ועל אף שלא חל בדין הישראלי הרי שהאמרה נכונה.

מכל מקום יש חובת תם לב של המוכר.

ובכל זאת קונה חכם יזהר.

מעטים הם כמו ליאור שמפרסם את מכוניתו ומסביר לפרטי פרטים את הפגמים מעל ומעבר למה שמצופה ממוכר.

ועם כל זאת מה שבעין של אדם אחד הוא פסול בעין של אדם אחר הוא כשר או מקובל.

קשה למצוא את שביל הזהב.

שלמה דן גדרון

פורסם
הביטוי"יזהר הקונה" הוא עתיק יותר מתעשיית הרכב ועל אף שלא חל בדין הישראלי הרי שהאמרה נכונה.

מכל מקום יש חובת תם לב של המוכר.

ובכל זאת קונה חכם יזהר.

מעטים הם כמו ליאור שמפרסם את מכוניתו ומסביר לפרטי פרטים את הפגמים מעל ומעבר למה שמצופה ממוכר.

ועם כל זאת מה שבעין של אדם אחד הוא פסול בעין של אדם אחר הוא כשר או מקובל.

קשה למצוא את שביל הזהב.

בוקר טוב

אכן קשה למצוא את שביל הזהב אך אני יחדד את המקרה

מפורסם d 100 למכירה ניירת מסודרת וטסט

בנמצא d 300 כאשר

1]שילדה מנותקת מהמרכב

2]חלקים מכניים מפוזרים ומפורקים על המדפים

3]המרכב עצמו לא נימצא .אין חלון קידמי ,כסאות וכ"ו

4]מכסה מנוע שייך לd 300

האם במצב שתארתי ,שביל הזהב ברור יותר?

שוב אני מציין כי בכוונתי למנוע עוגמת נפש לחברים.

כמו שפתחתי את השרשור,

יום טוב צוות חמישי חופשי ממתין לי בחוץ.

עזיזי אריאל

פורסם
בוקר טוב

אכן קשה למצוא את שביל הזהב אך אני יחדד את המקרה

מפורסם d 100 למכירה ניירת מסודרת וטסט

בנמצא d 300 כאשר

1]שילדה מנותקת מהמרכב

2]חלקים מכניים מפוזרים ומפורקים על המדפים

3]המרכב עצמו לא נימצא .אין חלון קידמי ,כסאות וכ"ו

4]מכסה מנוע שייך לd 300

האם במצב שתארתי ,שביל הזהב ברור יותר?

שוב אני מציין כי בכוונתי למנוע עוגמת נפש לחברים.

כמו שפתחתי את השרשור,

יום טוב צוות חמישי חופשי ממתין לי בחוץ.

זה מקרה פשוט ולא בעייתי בכלל כיוון שכל אדם סביר יראה במו עיניו את אשר ראית.

הבעיה היא במקרים בהם הפגמים לא נראים או נדרשת מיומנות מיוחדת לגילוי הפגם.

המקרה שתארת זה סתם מוכר טיפש. חשיפה נדרשת במקרה של מוכר מתוחכם שיצליח להערים על קונה סביר.

פורסם

טוב,אני מזדהה לגמרי עם אריאל! לי היה פעם מקרה "מעניין":

ראיתי ביד2 מודעה על הטרנזיט- דאבל ג'אנט (למי שלא יודע- עד לפני כמה שנים חיפשתי כזה נואשות!). המודעה הייתה מר"ג.

הפתעה הראשונה הייתה: הרכב נמצא בכלל בערבה, ליד אילת. טוב, סבבה: לקחתי שני חברים ונסענו. מגיעים: ערימה של גרוטאות אחרות- אין טרנזיט דאבל ג'אנט. מתקשרים למוכר- אה, זה יכול להיות בצד השני של המושב. הולכים לחפש בכל המושב- אחרי שעה חיפושים משתכנעים שאין כאן שום טרנזיט דאבל-ג'אנט! שוב שיחה למוכר: "אה- אז יכול להיות שכבר זרקו אותו"! יכול להיות שכבר זרקו?!?!?!?! WTF?!?:shock::evil: אתה מפגר- שולח אנשים לצד השני של הארץ ורק "יכול להיות" שהרכב שם?!?!?:roll::evil: ובנוסף "על הדרך" הסתבר שבכלל מדובר ב"טנדר" עם ארגז הפתוח ולא בוואן שחיפשתי!!! יותר מזה??:evil: -כל זה היה לפני כמה שנים ויש כאן עדים על ההתרחשות המדוייקת!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

גם לי קרה מקרה דומה לפני 8 חודשים חיפשתי לקנות אאודי A4 בין השנים 2003-2005,ידעתי שלא קל למצוא רכב עם ק״מ נמוך

ושטופל כהלכה אבל חיפשתי.

לאחר כשבועיים של חיפוש צדה את עייני מודעה ביד 2 על אאודי 2003 עם 110,000 ק״מ יד שניה מעורך דין לדבריו של המוכר

הרכב עובד כמו שעון שום דבר לא שבור לא קרוע אין סריטות,צבע מקורי מטופל במורשה.

כמובן שדיברתי איתו ושאלתי את כל השאלות לגבי הרכב בבירור.

קבעתי עם בעל הרכב למחרת (יום שישי בבוקר) ומה אני אגיד לכם חשכו עיניי זה מתחיל בנזילות שמן,מי ברז במקום נוזל קירור יעודי,סלון אחורי קרוע לגמרי + כתמים,נורות אזהרה מהבהבות,כל הרכב סריטות וכו׳.

וממה הבעלים התלהב מהסגירה והפתיחה של הגג באמצעות השלט (כל הזמן הוא הזכיר לי את זה).

כששאלתי אותו למה הוא שיקר לגבי מצב הרכב והביא אותי לראות אותו על אף שבשיחת הטלפון הייתי דיי ברור עם השאלות על מצב הרכב.

תשובתו הייתה ״אתה יודע זה לא רכב חדש״ אמרתי לו אני יודע שהוא לא חדש אבל עדין לא אמור להיות מוזנח והרוס.

נפרדנו יפה לשלום והמשכתי לרכב הבא.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

• חברי המעגל הראשון
פורסם
זה מקרה פשוט ולא בעייתי בכלל כיוון שכל אדם סביר יראה במו עיניו את אשר ראית.

הבעיה היא במקרים בהם הפגמים לא נראים או נדרשת מיומנות מיוחדת לגילוי הפגם.

המקרה שתארת זה סתם מוכר טיפש. חשיפה נדרשת במקרה של מוכר מתוחכם שיצליח להערים על קונה סביר.

גם המקרה הזה שהוא כתב בעייתי כי אדם מפסיד יום עבודה והולך לגלות שעבדו עליו. דווקא המוכר לא כזה טיפש, עובדה שהקונה הפוטנציאלי הגיע עד אליו. בסוף יגיע אחד שכבר יחשוב "נו באתי עד לפה, לא אקנה כלום"? והמוכר הרוויח. רמאי כן - טיפש לא.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
שאלה מעניינת "מה החוק לגבי פרסום אמת"?

אחת ההגנות העומדות למפרסם.

הפורמט שלא אמור להיות עימו בעיות לשון הרע

שורה ובה התיאור המדוייק במודעה, ובהמשך אותה שורה המצב הנכון/האמיתי. במידה ומה שאתה כתבת הוא באמת המצב הנכון.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...