Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני דווקא בעדו. אנשים שעושים דברים כאלה ללא סיבה וסתם מתוך קנאות, צריכים למות.

1+

אין סיבה שאנשים כאלו ימשיכו להתקיים.

כאלו שמבצעים וונדליזם ונזק לסביבתם.

צריך לתפוס כאלו ולחרוט להם על המצח עם מפתח שילמדו מזה.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני דווקא בעדו. אנשים שעושים דברים כאלה ללא סיבה וסתם מתוך קנאות, צריכים למות.

1+

אין סיבה שאנשים כאלו ימשיכו להתקיים.

כאלו שמבצעים וונדליזם ונזק לסביבתם.

צריך לתפוס כאלו ולחרוט להם על המצח עם מפתח שילמדו מזה.

יש לכם ילדים?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

2 דפים על שריטה

או היו דופקים לו. ת. האוטו זה כבר היה 5 דפים ומודעות אבל

הכל טוב. כנסו לפרופורציה

אני בתור ילד הורדתי למישהו אוויר בגלגלים. למען האמת מהפחד שאם זה יוודע להורים שלי הלכתי אליו הזדהתי והתנצלתי.

היום הילדים לא פוחדים מההורים ובטח ובטח לא יתנצלו בפני מי שהם פגעו בו, אבל, אין מה לעשות אחי. תגיד תודה שזו רק שריטה

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

מחיר החופש הגדול\העיניים שפותחים.

היה לי רכב שרכשתי עם שריטה כזאת לאורך כל הדלת האחורית ימנית. השארתי ככה ולא נגעתי, כי תמיד יהיו פותחי עיניים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

האמת שאם היינו חיים בעולם אידיאלי, בו מערכת הצדק תמיד צודקת, הייתי בעד להוציא להורג או להטיל מום בגורמי נזק מקצועיים, כדוגמת גנבים ושודדים ש"מתפרנסים" מהפעולות האלה. זה היה מוריד דרסטית את כמות הגניבות - גנב מת או עיוור לא יכול לגנוב.

אבל בגלל שבעולם האמיתי שלנו מערכת הצדק רחוקה מלהיות מושלמת תמיד יש סיכוי שהאדם חף מפשע אז זה לא יכול לקרות.

אי אפשר להחזיר לבן אדם את החיים בחזרה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תיצטרף למועדון- אני קניתי גרנדה כתומה צבע מטאלי עדין ללא שריטה- אפילו לא נקודה קטנה,

היום כל הסביב של הרכב שלי מלא שריטות מפתח, כל אחד סביב חצי מטר-מטר אורך :-(

ואני בעל חנייה פרטית מסודרת ומחנה רק במקומות שקטים- אבל ילדים זה ילדים, ככה זה שאין חינוך מההורים שעסוקים לישרוד ולנסות לא לישכוח אותם למות באוטו.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
2 דפים על שריטה

או היו דופקים לו. ת. האוטו זה כבר היה 5 דפים ומודעות אבל

הכל טוב. כנסו לפרופורציה

אני בתור ילד הורדתי למישהו אוויר בגלגלים. למען האמת מהפחד שאם זה יוודע להורים שלי הלכתי אליו הזדהתי והתנצלתי.

היום הילדים לא פוחדים מההורים ובטח ובטח לא יתנצלו בפני מי שהם פגעו בו, אבל, אין מה לעשות אחי. תגיד תודה שזו רק שריטה

אתה צודק לגבי הפרופורציה, נכון אולי זה רק שריטה עכשיו, אבל מחר זה יכול להיות אבן לשמשה בזמן שאתה על 100 קמ''ש,

ואיך זה יגמר אתה כבר יכול לתאר לעצמך, גם אני חונכתי אחרת ואם בילדות הייתי עושה דבר שלא בסדר, הייתי מנסה איכשהו לפצות את הצד הנפגע ובחיים לא הייתי עושה דבר האמור לפגוע במישהו ככה בכוונת תחילה (אם היו עושים לי אז רק היו עולות מחשבות איך להחזיר טובה).

הנקודה בה אני חולק עליך היא איפה שציינת ''תגיד תודה שזה רק שריטה'', על מה להגיד תודה? אין על מה, אני הייתי מתקין מצלמה או מוצא דרכים אחרות למצוא את העבריין ולסחוב אותו למשטרה עם הגשת תלונה ואם זה ילד אז את ההורים שלו, כי אם הם לא יודעים לחנך את הילדים אז מישהו צריך לחנך אותם, אבל לא לשתוק, כי זה רק מחמיר ונותן לגיטימציה לעבריין להמשיך ולעשות דברים גרועים יותר משריטה.

פורסם

אתה לא חונק אף אחד בשתי ידיים. אתה יושב בפורום שרק הגעת אליו, עם 3 הודעות קודמות, ומז**ן במוח על כמה אתה גבר והיית חונק אנשים, בוא נעמיד דברים על דיוקם. כמו שאומרים ברוסית, לז**ן במוח זה לא לסחוב שקים. צאו מהסרט - כמה ששריטות ופגיע ברכוש זה מעצבן, זה עדיין לא מצדיק מוות. תתבגרו.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מסתבר שיש פה יותר מדי ילדים שגולשים בפורום.

מי נתן לכם מקלדת בכלל, שתגידו שצריך להרוג מישהו בגלל שריטות בפח?

לא הייתי רוצה לדעת מה תעשו כשמישהו ימכור לכם קוטג' שלא שמו לב שהוא פג תוקף.

תאנסו אותו?

תחתכו אותו ותשימו אותו במזוודה?

מה נסגר איתכם?

זה נורא מעצבן ואם היה אפשר להעניש את אלו שעושים את זה עם קנסות אז העולם היה יותר טוב אבל בגלל שאי אפשר, תירגעו קצת.

רוב התגובות פה לא ראויות וכל מי שכתב ברצינות שמגיע עונש מוות, איבדתם לגמרי את הכבוד שלי.

פורסם

ראיתי את הכותרת המקורית והשרשור does not deliver, קיוויתי שפותח השרשור תפס פלוני מבצע את זממו באגזוז הרכב.

אגב, הדיון הסוציו-אנתרופולוגי שהתפתח לאחר מכן מראה שאכן בקרוב איראן זה כאן.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
האמת שאם היינו חיים בעולם אידיאלי, בו מערכת הצדק תמיד צודקת, הייתי בעד להוציא להורג או להטיל מום בגורמי נזק מקצועיים, כדוגמת גנבים ושודדים ש"מתפרנסים" מהפעולות האלה. זה היה מוריד דרסטית את כמות הגניבות - גנב מת או עיוור לא יכול לגנוב.

אבל בגלל שבעולם האמיתי שלנו מערכת הצדק רחוקה מלהיות מושלמת תמיד יש סיכוי שהאדם חף מפשע אז זה לא יכול לקרות.

אי אפשר להחזיר לבן אדם את החיים בחזרה.

למה ישר להרוג ? אפשר ככה בתור התחלה לכרות יד לגנב ובגניבה חוזרת גם את השניה ואם המניאק ממשיך לגנוב, אולי עם איזה פטנט שמתחבר לרגל ( ובטוח שהוא ימשיך כי יש לנו כאן מורי הלכה שכך מסבירים לנו ), אז קוצצים לו רגל ואולי עדיף שתיים שיהיה קצת איזון, שהרי צריך טיפה של חמלה. ואם כל זה לא עוזר, אז ורק אז לקצץ לו גם את הראש וככה פותרים כמעט ב 100% את הענין הזה של טעות אפשרית. ובכלל למה להסתבך ? יש דבר כזה שנקרא "שריעה" באיסלם ושם הכל כבר מסודר, אז יאללה זרקו מילה למי שצריך ונאמץ את זה.

וההוא ששרט, אז אם הוא מבוגר לקצץ לו שתיים שלוש אצבעות שמיקומן ייקבע לפי אפשרויות התיקון ועומקן של השריטות ואם הוא ילד, אז לאמא שלו או לאבא שלו, לפי הבחירה שלו וזה בשביל לפתח אצלו ריגשות אשם פרמננטיים. נראה אותו שורט עוד מכונית אחת בחיים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא הבנת כלום ממה שכתבתי.

הסיבה שאי אפשר לתת עונשים כאלה היא שתמיד יש סיכוי שהפושע ישנה את דרכו.

אתה יכול להוציא מישהו מהכלא ולפצות אותו אם התברר שהוא חף מפשע, אבל אתה לא יכול להחזיר לו את היד.

זאת בדיוק הסיבה ששיטת הענישה הזו לא מתאימה לעולם שלנו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כל הברברת הזו וכל ההוצאות להורג בגלל שריטה ברכב... שבעל הרכב משער שנעשתה ע"י קנאים (איזה רכב זה בכלל?), או ע"י ונדליסטים , אנשים פה הוציאו להורג ילדים בגלל זה!?!?

אני לא בטוח שאני רוצה לחיות אתכם ולא עם הילדים האלו (בהנחה שזה באמת ילדים). .

בעל הרכב, עם כל הצער שבדבר (לא באמת יש לי צער על ערימת ברזלים), זרק השערה לאויר כולם פה נעמדו על 2 הרגליים האחוריות וגזרו דיני מוות.

אולי זו איזו סבתא חביבה, ניצולת שואה שמעדה על המדרכה/כביש, והתיק שלה שרט את הרכב, גם אותה תהרגו בגלל הערימת ברזלים שלכם?

כל הגיבורים שחונקים והורגים, אני רוצה לראות אתכם כשאיזה ערס חצי שיכור עובר ובועט לכם ברכב סתם כי בא לו, ראיתי גיבורים כאלה במציאות , ישבו בשקט וחיכו שאותו ערס יתרחק כדי ללטף את האוטו.

תתבגרו זו ערימת פח שנקנתה בערימת ניירות וזהו!!! הכל אפשר לתקן, כן זה מעצבן אבל התגובות של הרוב פה יותר, שאפתם יותר מידי אדי פוליש.

כשהילד שלכם יגדל גם הוא ישרוט רכב, רוב הסיכויים שאת שלכם אז למה להוליד אותו בכלל?

פורסם

לנו פעם ריססו על הבאגז' ספריי צבע זהב בערך 5x2 CM, הצלחתי להוריד את זה עם סמרטוט ולשפשף חזק, אבל עדיין זה לא נעים לראות שהורסים את הרכוש שלך ללא סיבה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...