Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא הבנת כלום ממה שכתבתי.

הסיבה שאי אפשר לתת עונשים כאלה היא שתמיד יש סיכוי שהפושע ישנה את דרכו. אתה יכול להוציא מישהו מהכלא ולפצות אותו אם התברר שהוא חף מפשע. אתה לא יכול להחזיר לו את היד.

אבל אז איך הוא ילמד ? לא ברור לי הענין הזה בכלל. אני מבקש הדרכה אם אפשר כי מסתבר שהפורום הזה מלא חכמים.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אבל אז איך הוא ילמד ? לא ברור לי הענין הזה בכלל. אני מבקש הדרכה אם אפשר כי מסתבר שהפורום הזה מלא חכמים.

אענה לך ברמת השאלה- כשהחברים לתא שלו ידפקו אותו בת#ת הוא יזכור שהוא הגיע למצב הזה בגלל שהוא גנב.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
כל הברברת הזו וכל ההוצאות להורג בגלל שריטה ברכב... שבעל הרכב משער שנעשתה ע"י קנאים (איזה רכב זה בכלל?), או ע"י ונדליסטים , אנשים פה הוציאו להורג ילדים בגלל זה!?!?

אני לא בטוח שאני רוצה לחיות אתכם ולא עם הילדים האלו (בהנחה שזה באמת ילדים). .

בעל הרכב, עם כל הצער שבדבר (לא באמת יש לי צער על ערימת ברזלים), זרק השערה לאויר כולם פה נעמדו על 2 הרגליים האחוריות וגזרו דיני מוות.

אולי זו איזו סבתא חביבה, ניצולת שואה שמעדה על המדרכה/כביש, והתיק שלה שרט את הרכב, גם אותה תהרגו בגלל הערימת ברזלים שלכם?

כל הגיבורים שחונקים והורגים, אני רוצה לראות אתכם כשאיזה ערס חצי שיכור עובר ובועט לכם ברכב סתם כי בא לו, ראיתי גיבורים כאלה במציאות , ישבו בשקט וחיכו שאותו ערס יתרחק כדי ללטף את האוטו.

תתבגרו זו ערימת פח שנקנתה בערימת ניירות וזהו!!! הכל אפשר לתקן, כן זה מעצבן אבל התגובות של הרוב פה יותר, שאפתם יותר מידי אדי פוליש.

כשהילד שלכם יגדל גם הוא ישרוט רכב, רוב הסיכויים שאת שלכם אז למה להוליד אותו בכלל?

למרות שאני יחסית ילד (בן 19) קשה באמת שקשה לי לחשוב או לעכל שבן אדם בוגר כתב דבר כזה ..

תגיד לי על מה אתה מדבר?!?!?

סבתא חביבה שמעדה לי על הרכב? ממש לא מי שעשה את השריטה דאג להפעיל פרס וכח עם סכין או מפתח בשביל להבטיח שהשריטה תישאר גם אחרי פוליש

אני ילד שהחיים שלי מתחלקים ל 2 לרכב שלי ולחברה שלי ותאמין לי הרכב שלי משחק תפקיד יותר חשוב כל שקל שרק יש לי וכל טיפת מאמץ הולכים על מה שאני באמת אוהב ומשקיע בו כאמור הרכב שלי אני כילד בחיים לא שרטתי או עשיתי משהו במזיד לרכב של אחרים. פעם אחת שרטתי בחניה, ולמרות שאין לי שקל על התחת השארתי פתק ושילמתי על התיקון.

אם זה כ''כ מעניין אותך לדעת הרכב שלי הוא אודי A3 2009 וכן זה מתסכל ומעצבן ומוריד את החשק לרדת ולהנות מדבר שהשקעת עליו ככ הרבה . שסתם איזה ילד או נער עבר ליד והחליט שבא לו להשחית את הדלת סתם הוא לא חשב שעבדו המוןן זמן בשביל זה ושה''חתיכת ברזלים הזאת '' בעלת ערך כספי וסנטימנטלי גדול מאוד קלות הדעת שבה מעשה כזה נתפס משגעת אותי

אני הגזמתי בכותרת אבל אם הייתי תופס את האחרי הייתי מלמד אותו לקח בדרך הקשה והכואבת ואני גם מבטיח לך שאני לא הייתי מתחרט על זה וגם הוא היה לומד דבר או 2 לא להרוס דברים שלא שייכים לו

תעשו לי טובה כל המתייפיפים '' זה רק פח'' בשבילי זה הרבה יותר מזה

פורסם
למה ישר להרוג ? אפשר ככה בתור התחלה לכרות יד לגנב ובגניבה חוזרת גם את השניה ואם המניאק ממשיך לגנוב, אולי עם איזה פטנט שמתחבר לרגל ( ובטוח שהוא ימשיך כי יש לנו כאן מורי הלכה שכך מסבירים לנו ), אז קוצצים לו רגל ואולי עדיף שתיים שיהיה קצת איזון, שהרי צריך טיפה של חמלה. ואם כל זה לא עוזר, אז ורק אז לקצץ לו גם את הראש וככה פותרים כמעט ב 100% את הענין הזה של טעות אפשרית. ובכלל למה להסתבך ? יש דבר כזה שנקרא "שריעה" באיסלם ושם הכל כבר מסודר, אז יאללה זרקו מילה למי שצריך ונאמץ את זה.

וההוא ששרט, אז אם הוא מבוגר לקצץ לו שתיים שלוש אצבעות שמיקומן ייקבע לפי אפשרויות התיקון ועומקן של השריטות ואם הוא ילד, אז לאמא שלו או לאבא שלו, לפי הבחירה שלו וזה בשביל לפתח אצלו ריגשות אשם פרמננטיים. נראה אותו שורט עוד מכונית אחת בחיים.

אין משאבים לזה , ישר לגזים.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אני לא מתפלא בכלל, השבוע מצאתי על הדלת שמאחוריי הנהג סימנים של שפשוף יפה של רכב בצבע ירוק (זה לא מהבסיס, כי לא חנו לידי אף פעם רכבים חומים).

אנשים מעצבנים! תלמדו לפתוח דלתות! אני פותח דלתות בעדינות כאילו הרכב לידי עשוי מניילון.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
אין משאבים לזה , ישר לגזים.

ראית את מחירי הגז?!

עזוב, אין תקציב, תשאיר אותם נעולים ברכב בכיסא של הילד.

פורסם
אני לא מתפלא בכלל, השבוע מצאתי על הדלת שמאחוריי הנהג סימנים של שפשוף יפה של רכב בצבע ירוק (זה לא מהבסיס, כי לא חנו לידי אף פעם רכבים חומים).

אנשים מעצבנים! תלמדו לפתוח דלתות! אני פותח דלתות בעדינות כאילו הרכב לידי עשוי מניילון.

הכי טוב אם במקום, יונדאי, מאזדה וסובארו היו סוגרים את השוק ללמבורגיני, הדלתות נפתחות למעלה, ברכה לחובבי הרכב,

גם אם ינסו לשרוט לך את הרכב עם הדלת, לא תהיינה להם את האופציה לתענוג.

פורסם
למרות שאני יחסית ילד (בן 19) קשה באמת שקשה לי לחשוב או לעכל שבן אדם בוגר כתב דבר כזה ..

תגיד לי על מה אתה מדבר?!?!?

סבתא חביבה שמעדה לי על הרכב? ממש לא מי שעשה את השריטה דאג להפעיל פרס וכח עם סכין או מפתח בשביל להבטיח שהשריטה תישאר גם אחרי פוליש

אני ילד שהחיים שלי מתחלקים ל 2 לרכב שלי ולחברה שלי ותאמין לי הרכב שלי משחק תפקיד יותר חשוב כל שקל שרק יש לי וכל טיפת מאמץ הולכים על מה שאני באמת אוהב ומשקיע בו כאמור הרכב שלי אני כילד בחיים לא שרטתי או עשיתי משהו במזיד לרכב של אחרים. פעם אחת שרטתי בחניה, ולמרות שאין לי שקל על התחת השארתי פתק ושילמתי על התיקון.

אם זה כ''כ מעניין אותך לדעת הרכב שלי הוא אודי A3 2009 וכן זה מתסכל ומעצבן ומוריד את החשק לרדת ולהנות מדבר שהשקעת עליו ככ הרבה . שסתם איזה ילד או נער עבר ליד והחליט שבא לו להשחית את הדלת סתם הוא לא חשב שעבדו המוןן זמן בשביל זה ושה''חתיכת ברזלים הזאת '' בעלת ערך כספי וסנטימנטלי גדול מאוד קלות הדעת שבה מעשה כזה נתפס משגעת אותי

אני הגזמתי בכותרת אבל אם הייתי תופס את האחרי הייתי מלמד אותו לקח בדרך הקשה והכואבת ואני גם מבטיח לך שאני לא הייתי מתחרט על זה וגם הוא היה לומד דבר או 2 לא להרוס דברים שלא שייכים לו

תעשו לי טובה כל המתייפיפים '' זה רק פח'' בשבילי זה הרבה יותר מזה

ועדיין לא ראית ואין לך שום מושג מי או מה גרם לזה ואתה סתם זורק השערות לאויר..

"להפעיל פרס וכח".?.. לא צריך כ"כ הרבה כח כדי לשרוט רכב , וגם אם כן אל תהיה גיבור, אם זה היה איזה ערס עם מפתח שבא לו לשרוט לך את הרכב היית יושב בשקט בצד ומקסימום מתקשר למשטרה ומתחנן שיגיעו מהר לפני שהוא הולך (אף אחד לא היה מגיע ד"א) אז לבוא ולהוציא פה אנשים להורג, לשבור ידיים, לחתוך.. כנסו קצת לפרופורציות , גם אני הייתי בן 19 וגם לי היה רכב שאהבתי והשקעתי בו , וגם על הרכב שלי גיליתי לא פעם שריטות ושפשופים שלא אני גרמתי , נכון זה מעצבן, זה מתסכל , אבל לא הייתי הורג אף אחד בשביל זה וגם לא שובר לו את הידיים (למרות שאני יכול בקלות ואסור לי ע"פ חוק!), היום יש לי רכב שאני שורט בעצמי כמעט כל שבת (רנגלר רוביקון) ונהנה מזה!! , אז מה אתה חושב שאני לא אוהב את האוטו שלי? אוהב מאוד ומשקיע בו המון כסף, אבל זה עדיין חתיכת פח על גלגלים ואתה תחליף את הרכב עוד עשרות פעמים, אם זה הרבה יותר מפח בשבילך אולי אתה צריך לבדוק מחדש את סדר העדיפויות בחיים..מה אם חברה שלך תקנה איזה תיק עם ניטים ותשרוט את הרכב כשתיכנס אליו? תעזוב אותה? ברור שלא...

מעצבן, מרגיז ומקומם, וכל מה שאתה יכול לעשות זה ללכת למשטרה ויפתחו לאותו אחד תיק (במידה ואתה יודע מי), מעבר לזה כל הגיבורים פה ששוברים וחותכים ותולים סתם מקשקשים מאחורי מסך מחשב כי זה הכי קל, אל תיגרר לזה.

שורה תחתונה, אין לך הרבה לעשות, תתקן ותקווה שלא יקרה שוב, אתה לא באמת תהרוג אף אחד..

פורסם

איך הגענו משאלה על מה לעשות עם השריטות לדיון מה העונש הראוי לונדליזם כזה?

בכל ההודעות שקראתי, אולי רק 2-3 אנשים התייחסו לתוכן ההודעה והציעו מה לעשות או מה לא יעזור, עזבו אתכם

ילדים או נערים, זה מה יש, עצוב ומאוד מאוד מרגיז אני יודע בעצמי וכל אחד ששומר על הרכב שלו ומטפח אותו מקבל כאב

לב על השחטה כזו.

בואו נחזור לדיון לעניינו וננסה לעזור לבחור להבין מה אפשר או כדאי לעשות במקרה השריטה.

פורסם

כותרת מצויינת ונכונה. לייצורים כאלו אין מקום בכדה"א.

ואני לא מצליח לראות את התמונות ולא ממש קראתי תגובות,

אבל החוק הוא שאם הציפורן שלך נתפסת בשריטה (ולא מדלגת הלאה), פוליש לא יעזור...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...