Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אני שומע הכל מהכל (מאלקטרונית טומורולנד ועד עברית של אהוד בנאי), כשחם חלון סגור, כשנעים חלונות פתוחים, כשמתחשק פול ווליום, כשמתחשק אחרת - ווליום של חרשים. מה לעשות, לפעמים יש לי חשק להרגיש שאני במסיבה ולפעמים סתם להירגע. לא בקטע של פוזה או בקטע אחר (אלו שמכירים אותי היטב יודעים שאני אף פעם לא מסתכל על הולכי רגל לראות תגובות שלהם או נהגים, אפילו לפעמים יוצא לי לרקוד קצת ביני לעצמי כשאפשרי).

אז מה, יגידו ערס. שיגידו. יגידו מפריע, שיגידו. מצטער, אני עדיין לא חי בדיקטטורה (למרות שאני משתדל לא לעשות זאת בשעות לא שעות).

אגב, +1 לסטיג.

בוא ותסביר לי במה אתה שונה מהילד הערס ששומע שירי דיכאון באוטובוס מהאייפון בפול ווליום?

ממש בא לי עכשיו לקיים יחסי מין אז אני יאנוס לי מישהי ברחוב. מה אכפת לי מה כולם יגידו עלי? זה לא דיקטטורה פה :lol:

בשביל אחד כמוני שנוסע תמיד עם חלונות פתוחים בגלל שאין מזגן זה סיוט לעמוד ברמזור ליד אנשים כמוך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 363
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כשאעמוד ליד אחד כמוך, אני אשתדל להגביר כמה שיותר את הבאסים והווליום :-)

אגב, מוזר שעד היום אפילו לא העירו לי (אף לא פעם אחת) על המוזיקה, גם כשהייתי על יד ניידות.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
כשאעמוד ליד אחד כמוך, אני אשתדל להגביר כמה שיותר את הבאסים והווליום :-)

+100

:king:

Light travels faster then sound. This is why some people appear bright until you hear them speak.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני מקווה שתאלץ לשבת בנסיעה ארוכה ליד חבורת ערסים עם מוזיקה מהפלאפון בנסיעה ארוכה ומעייפת באוטובוס, אולי אז תבין כמה אתה אטום לסבל של אחרים.

פורסם
בוא ותסביר לי במה אתה שונה מהילד הערס ששומע שירי דיכאון באוטובוס מהאייפון בפול ווליום?

ממש בא לי עכשיו לקיים יחסי מין אז אני יאנוס לי מישהי ברחוב. מה אכפת לי מה כולם יגידו עלי? זה לא דיקטטורה פה :lol:

בשביל אחד כמוני שנוסע תמיד עם חלונות פתוחים בגלל שאין מזגן זה סיוט לעמוד ברמזור ליד אנשים כמוך.

ממש לקחת לקחת דוגמא, ''כמו 2 טיפות מים'', כי לשמוע מוזיקה ולאנוס זה בערך אותו הדבר.

ועד כמה זה באמת סיוט בשבילך? כולה כמה שניות עד שיחלוף לו הערס, אני נוסע עם חלונות פתוחים לפעמים, ויש לי בשכונה איזה סבתא שמדליקה רדיו על 200 דציבלים ברכב שלה, ולא פעם עצרה ליידי ברמזור, אתה יודע איזה סיוט היה בשבילי לשמוע את רשת ג'? ומה, מגיעה גם לה כנס עכשיו? עם כל העצבים על הרדיו שלה אני לא חושב שמגיעה לה לקבל כנס. תסלח לי על הדעה שלי.

Light travels faster then sound. This is why some people appear bright until you hear them speak.

פורסם
אני מקווה שתאלץ לשבת בנסיעה ארוכה ליד חבורת ערסים עם מוזיקה מהפלאפון בנסיעה ארוכה ומעייפת באוטובוס, אולי אז תבין כמה אתה אטום לסבל של אחרים.

כבר קרה. אבל היי, לדעתך אני גם ערס. אז הינה, בסופו של דבר היינו חבורת ערסים באוטובוס אחד. כיף חיים.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ממש מצא מין את מינו. אתה צריך להבין שלא כל מה שלא מפריע לך בהכרח גם לא מפריע לאנשים שסביבך. בגלל שכ"כ הרבה אנשים עושים מה שבא להם בלי לשים ז' על הסובבים אותם המצב פה על הפנים.

ממש לקחת לקחת דוגמא, ''כמו 2 טיפות מים'', כי לשמוע מוזיקה ולאנוס זה בערך אותו הדבר.

ועד כמה זה באמת סיוט בשבילך? כולה כמה שניות עד שיחלוף לו הערס, אני נוסע עם חלונות פתוחים לפעמים, ויש לי בשכונה איזה סבתא שמדליקה רדיו על 200 דציבלים ברכב שלה, ולא פעם עצרה ליידי ברמזור, אתה יודע איזה סיוט היה בשבילי לשמוע את רשת ג'? ומה, מגיעה גם לה כנס עכשיו? עם כל העצבים על הרדיו שלה אני לא חושב שמגיעה לה לקבל כנס. תסלח לי על הדעה שלי.

לא לחינם הסמיילי שם, זה רק להבהיר עיקרון.

אותה סבתא היא בדיוק כמו כל ערס אחר שמרעיש עם המערכת שלו, שלא יהיו לך ספיקות. מגיע לה קנס (לא כנס) ועוד איך.

זה שהתרבות שלנו מסריחה ולא מתחשבת באחרים זה לא אומר שזה בסדר.

כשאתה מצונן ולא מריח כלום אתה תלך ותתקע לאנשים נאדים בפרצוף כי לך זה לא מציק?

פורסם
אתה יודע לקרוא, נכון? תקרא את כל מה שכתבתי.

אגב, במה שונה לדוגמא שיפוץ בית למוסיקה רועשת מהרכב? ככה או ככה אתה עושה רעש ולא מתחשב בשכנים/סביבה שלך בשעות שזה קורה (כמובן בשני המקרים לא מדובר ב-1 בלילה). לא כך?

קראתי ואפילו בין השורות, והתמונה המתבררת היא שאתה שם זרג על הסובבים אותך, ע"ע תגובותיך ל-Slowride וגם פנינים בסגנון "משתדל שלא לשמוע בווליום מחריש אזניים בשעות שאנשים ישנים". מודה לך על ההתחשבות!

מקווה שיבוא יום בו אתה והילד האחר בשרשור (עם המערכת שעולה יותר מהטרנטה שהוא נוסע בה) תתבגרו.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

מקווה שיבוא יום בו אתה והילד האחר בשרשור (עם המערכת שעולה יותר מהטרנטה שהוא נוסע בה) תתבגרו.

ועוד הוא מגיב כמו ילד. האמת איתך. אה, ואין בעד מה.

SLOWRIDE, איזה דוגמאות חבל על הזמן, כשאתה חולה לך תקיא על אנשים אחרים כי אתה חולה ואתה יכול, או לך תאנוס מישהי כי אתה יכול. בדיוק הבהרת את הנקודה כפי שאני ציינתי :-)

ZOOM-ZOOM

פורסם

לא לחינם הסמיילי שם, זה רק להבהיר עיקרון.

אותה סבתא היא בדיוק כמו כל ערס אחר שמרעיש עם המערכת שלו, שלא יהיו לך ספיקות. מגיע לה קנס ועוד איך.

זה שהתרבות שלנו מסריחה ולא מתחשבת באחרים זה לא אומר שזה בסדר.

כשאתה מצונן ולא מריח כלום אתה תלך ותתקע לאנשים נאדים בפרצוף כי אתה לא יכול להריח את זה?

שמע, על כך נאמר, כל אחד ודעתו שלו.

אני חושב שהיא פשוט אישה זקנה עם בעיות שמיעה ועדיין רוצה להאזין לה לשטויות של רשת ג'.

ככה גם הרבה צעירים, סכנת חיים המוזיקה לא מהווה, ואם להתמקד באכיפה אז לדעתי אפשר לחזור לנושא הזה

אחרי שלא יהיה אלכוהול על הכבישים, נהיגה פורעה (שזה דווקא מאוד נפוץ בקרב צעירים וגורם להרבה הרסנות), והרשימה עוד ארוכה,

אחרי שאלו יטופלו, לפחות ב80%, אפשר יהיה להתמקד בכל מיני תופעות לא נעימות אחרות.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מי שיש לו בעיות שמיעה- שיקנה מכשיר שמיעה, כמו שמי שיש לו בעיות ראיה מרכיב משקפיים/ עדשות מגע ולא נוהג בלי לראות כלום. המוזיקה, כשמשמיעים אותה חזק זה מטרד סביבתי. אולי זה לא מסכן חיים אבל בהחלט מפריע. במקום שלאנשים לא אכפת מהסבל של זה שלידם גם לא יהיה אכפת להם מהחיים שלו, מה שמוביל לנהיגה פרועה ופעולות מסכנות חיים בגלל אי שימת ז' על אף אחד.

ועוד הוא מגיב כמו ילד. האמת איתך. אה, ואין בעד מה.

SLOWRIDE, איזה דוגמאות חבל על הזמן, כשאתה חולה לך תקיא על אנשים אחרים כי אתה חולה ואתה יכול, או לך תאנוס מישהי כי אתה יכול. בדיוק הבהרת את הנקודה כפי שאני ציינתי :-)

כי להשוות שיפוץ בית, פעולה מסובכת שאי אפשר לעצור ברגע שרוצים, זה כמו לעצור ליד מישהו ברמזור שנהנה מהמוזיקה השקטה שלו ולהפציץ לו את האזניים במה שאתה שומע, למרות שבנגיעה אתה יכול להנמיך את הווליום לכמה דקות האלה שהרמזור אדום, כדי שהוא לא יסבול בגללך. זאת השוואה מעולה. הרבה יותר טוב מאונס ומנאדים, ובטח שמהקאות.

פורסם

אז למה מלכתחילה לשפץ את הבית כשיודעים שזה יהיה מפגע סביבתי? :lol:

יאללה פול ווליום!

http://www.youtube.com/watch?v=xHvY3caHXH4 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ZOOM-ZOOM

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כי לגור בחור מסריח עם טפטים משנות ה40 זה באסה. יש גם לרעש בשיפוץ חוקים, אתה יודע.

הדעה שלך מבוססת על אותו העיקרון של אותם אנשים ששורטים לך את הרכב ואומרים "כולה חתיכת פח, מה יש?" מה שלא מפריע להם לא צריך גם להפריע לך.

פורסם

אני לא חושב ששמיעת מוזיקה רועשת ברכב מצדיקה דוח. לא תמיד...

יש פעמים שזה אכן מפריע במיוחד כאשר מתחת לבית יושבים חבר'ה באמצע הלילה עם פול ווליום ברכב, מדברים בצעקות ולא מתפנים משם. לי אישית זה לא מפריע, אני יכול לישון בכל מצב כמעט :wink: , אבל אני בהחלט יכול להבין אנשים שזה מפריע להם ואני מצדיק אותם. במקרים כאלה, דוח או אזהרה יהיו במקום.

אבל, נגיד מישהו לידי ישמע מוזיקה רועשת ברמזור לא יהיה לי אכפת ואני לא מבין אנשים שזה משנה להם כל כך. אתם הרי סוג של מאזינים מרחוק, זה לא נכנס לכם לרכב ואתם עדיין יכולים לשמוע את המוזיקה או הרדיו שבאוטו שלכם ולהיות ערים לסביבה (קרה לי לא פעם שעמדו לידי רכבים עם מוזיקה מרעישה שעוד שניה המראה המרכזית נופלת מהשמשה שלהם ואת האמת? זה לא הזיז בכלל לריכוז שלי ולערנות). ה"כמה דקות" הבודדות האלה שאתם "סובלים" את המוזיקה שלו ברמזור לא מצדיקים מתן דוח לאותו בן אדם. בדרך כלל גם עם מוזיקה חזקה יחסית אפשר להיות ערים למתחרש סביב, זה לא דבר מחייב.

אני לא מבין מה זאת השטות הזאת. לתת קנס על שמיעת מוזיקה רועשת בנסיעה? לכו תטפלו סוף סוף בעבריינים האמיתיים שפזורים בכבישים (ובכלל לא חסר כאלה) ותפסיקו לתת דוחות על שטויות. אתם יודעים מה, כל עוד היו מטפלים בעברייני התנועה האמיתיים בעיקר ואז גם נותנים דוחות למוזיקה רועשת, לא הייתי מתעצבן על זה. לפחות הם עושים פחות או יותר את העבודה שלהם כאנשי צדק.

אגב אני גם בטוח ש'הווליום הגבוה' של המשטרה היא הרבה פחות מהווליום הגבוה של אותם אנשים שמחרפנים לכם את השכל מתחת לבית באמצע הלילה.

{וכן, אני מודה שלפעמים גם אני שומע שירים בווליום חזק יחסית. לעיתים די רחוקות אמנם, אבל אף פעם לא יצאתי מריכוז בנהיגה וגם אף פעם לא אמרו לי על זה משהו}

פורסם
אני לא חושב ששמיעת מוזיקה רועשת ברכב מצדיקה דוח. לא תמיד...

יש פעמים שזה אכן מפריע במיוחד כאשר מתחת לבית יושבים חבר'ה באמצע הלילה עם פול ווליום ברכב, מדברים בצעקות ולא מתפנים משם. לי אישית זה לא מפריע, אני יכול לישון בכל מצב כמעט :wink: , אבל אני בהחלט יכול להבין אנשים שזה מפריע להם ואני מצדיק אותם. במקרים כאלה, דוח או אזהרה יהיו במקום.

אבל, נגיד מישהו לידי ישמע מוזיקה רועשת ברמזור לא יהיה לי אכפת ואני לא מבין אנשים שזה משנה להם כל כך. אתם הרי סוג של מאזינים מרחוק, זה לא נכנס לכם לרכב ואתם עדיין יכולים לשמוע את המוזיקה או הרדיו שבאוטו שלכם ולהיות ערים לסביבה (קרה לי לא פעם שעמדו לידי רכבים עם מוזיקה מרעישה שעוד שניה המראה המרכזית נופלת מהשמשה שלהם ואת האמת? זה לא הזיז בכלל לריכוז שלי ולערנות). ה"כמה דקות" הבודדות האלה שאתם "סובלים" את המוזיקה שלו ברמזור לא מצדיקים מתן דוח לאותו בן אדם. בדרך כלל גם עם מוזיקה חזקה יחסית אפשר להיות ערים למתחרש סביב, זה לא דבר מחייב.

אני לא מבין מה זאת השטות הזאת. לתת קנס על שמיעת מוזיקה רועשת בנסיעה? לכו תטפלו סוף סוף בעבריינים האמיתיים שפזורים בכבישים (ובכלל לא חסר כאלה) ותפסיקו לתת דוחות על שטויות. אתם יודעים מה, כל עוד היו מטפלים בעברייני התנועה האמיתיים בעיקר ואז גם נותנים דוחות למוזיקה רועשת, לא הייתי מתעצבן על זה. לפחות הם עושים פחות או יותר את העבודה שלהם כאנשי צדק.

אגב אני גם בטוח ש'הווליום הגבוה' של המשטרה היא הרבה פחות מהווליום הגבוה של אותם אנשים שמחרפנים לכם את השכל מתחת לבית באמצע הלילה.

{וכן, אני מודה שלפעמים גם אני שומע שירים בווליום חזק יחסית. לעיתים די רחוקות אמנם, אבל אף פעם לא יצאתי מריכוז בנהיגה וגם אף פעם לא אמרו לי על זה משהו}

ריכזתי בערך את כל מה שניסיתי להסביר פה :wink:

חבל שיש אנשים שאטומים לסביבה שלהם וקופצים להסיק מסקנות ולצעוק על כל העולם (או הצדקה עצמית, לא יודע איך לאבחן את זה) לפני שקראו קצת בין השורות.

• תוכן חדש...