Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי ממש מה לתרום לשרשור אבל האמת שזה דיי פשוט אם כבר מישהו רוצה לזיין לי את השכל בעמידה ברמזור עדיף שזה יהיה ביטלס מאשר אייל גולן(יקח אותו האל).

• תגובות 363
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אין לי ממש מה לתרום לשרשור אבל האמת שזה דיי פשוט אם כבר מישהו רוצה לזיין לי את השכל בעמידה ברמזור עדיף שזה יהיה ביטלס מאשר אייל גולן(יקח אותו האל).

האל יקח אותו ביום מן הימים, אבל מה זה ישנה?

THE DAMAGE IS DONE

Light travels faster then sound. This is why some people appear bright until you hear them speak.

פורסם
האל יקח אותו ביום מן הימים, אבל מה זה ישנה?

THE DAMAGE IS DONE

אולי הפסדנו במערכה אך לא הפסדנו במלחמה,

יש הרבה מה לתקן בתרבות שלנו ולפי דעתי אחד הגורמים שצריך לתקן זו המוזיקה,

אתה רק מבין את גודל הבעיה שכל וואנבי-גנסטר חבוש בכובע נייק נוסע לך בסיאטערס-כלשהי וקולות של "יללות אדם הכמהה לבת זוגתו שעזבה אותו בשביל אחד אחר" בוקעים מהרכב,

עוצר לידך ברמזור, ואתה יושב ברכב ואומר לעצמך דאמ, is the end of existence?

על כך אין ספק שהדוחות צריכות לצאת כנגד אותו בן עוולה.

פורסם
אולי הפסדנו במערכה אך לא הפסדנו במלחמה,

יש הרבה מה לתקן בתרבות שלנו ולפי דעתי אחד הגורמים שצריך לתקן זו המוזיקה,

אתה רק מבין את גודל הבעיה שכל וואנבי-גנסטר חבוש בכובע נייק נוסע לך בסיאטערס-כלשהי וקולות של "יללות אדם הכמהה לבת זוגתו שעזבה אותו בשביל אחד אחר" בוקעים מהרכב,

עוצר לידך ברמזור, ואתה יושב ברכב ואומר לעצמך דאמ, is the end of existence?

על כך אין ספק שהדוחות צריכות לצאת כנגד אותו בן עוולה.

זה לא יפה ההכללות שלך. לידיעתך, הם לובשים גם קבעי קאפה ואדידס ונוהגים גם בערסיווק-מוביל וב'ע'ונדות! :roflmao:

לדעתי חלק נכבד מבני דודינו צריכים גם להיות מודחים מהכבישים (האם השבט יאמר את דברו?), אבל היי, זו כבר אוטופיה משל עצמה.

ובנימה אופטימית זו, מוקדש לכל צופינו (צפייה מגיל 18+ ולבעלי לב חזק)

אני הייתי הסטיג, לילה טוב.

KYD3Jlc9AiM דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Light travels faster then sound. This is why some people appear bright until you hear them speak.

פורסם
בדרך כלל גם עם מוזיקה חזקה יחסית אפשר להיות ערים למתחרש סביב, זה לא דבר מחייב.

בדיוק, צריך להיות ערים למתחרש :lol:

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

מחפשים עוד דרך לעשות כסף... נקווה שזה ימנע מהבדואים להשים מוזיקה בערבית בפול ווליום, זה לא כזה נעים כשהם עוברים לידך עם האוטו כשהמוזיקה ברקע והם מסתכלים עלייך כאילו אתה חייזר [אני לא גזען אבל אצלנו הם פשוט מכה]

יש לי 306 סיבות לחייך בכל סיבוב :lol:

פורסם

^

איך משרשור על דוחות שמחולקים לאנשים ששומעים מוזיקה ב'פול ווליום' הגענו לשרשור נגד מוזיקה מזרחית וסטיגמות על אנשים ששומעים את הז'אנר הזה?

אני גם אוהב את הסגנון הזה. אז מה זה אומר? שגם אני ערס בעונדה עם כובע נייקאפה? גם אני רוצה להיות גנגסטר? שגם אני חסר תרבות ששם ז* על אנשים? אני בדיוק ההיפך מכל הדברים האלה, וסליחה על זה שאני שובר לכם את הסטיגמות. אני מקשיב לשירים שעושים לי טוב, אתם אוהבים משהו אחר, כל הכבוד צריך לדעת לכבד. אני לא אשפוט אותכם ואתייג אותכם לפי הסגנון מוזיקה שאתם שומעים. אני גם לא לוקח את זה אישית, פשוט עצוב לראות את זה. תלמדו לשפוט בן אדם אחרי שאתם מכירים אותו ורואים איך הוא מתנהג, ולא לפי מה שהוא שומע. קחו את זה כעצה לחיים.

"על טעם ועל ריח..." יתאים כאן בדיוק.

בדיוק, צריך להיות ערים למתחרש :lol:

אני מניח שהבנת למה התכוונתי :-)

טוב נו, אם עלית על בלבול אותיות כזה קטן, אני לפחות יודע שקראת הכל. :wink:

מחפשים עוד דרך לעשות כסף...

זה בדיוק מה שאני מתכוון, המשטרה לא תתחיל לחפש את אלה שעושים באמת עבירות תנועה ואת העבריינים הסדרתיים בכביש. יותר קל למצוא אנשים ששומעים מוזיקה רועשת ברכב ולדפוק להם קנס. כרגיל הם מחפשים את העבודה הקלה, זה לא חדש.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה הקשר לסוג המוזיקה? גם אם אתה שומע לידי בקולי קולות תכנית של בלבולי מח ברשת ב' זה מעצבן ומפריע.

ואם אני בשיחת טלפון? ואם אני מקשיב בעצמי למוזיקה, ועכשיו בגללך אני לא מצליח לשמוע כלום? ואם יש לי ילד שישן במושב האחורי?

למה להציק? אם היתה פה תרבות נורמלית של כיבוד הסביבה לא היו צריכים לתת קנסות על שטויות כאלה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אני מקווה שתאלץ לשבת בנסיעה ארוכה ליד חבורת ערסים עם מוזיקה מהפלאפון בנסיעה ארוכה ומעייפת באוטובוס, אולי אז תבין כמה אתה אטום לסבל של אחרים.

אתה מדבר על נסיעה באוטובוס שלוקחת המון זמן החל מנסיעה של 5 דק' ועד שעתיים שלוש.

אנחנו מדברים על נסיעה של 30 שניות ברמזור.

בוא ותסביר לי במה אתה שונה מהילד הערס ששומע שירי דיכאון באוטובוס מהאייפון בפול ווליום?

ממש בא לי עכשיו לקיים יחסי מין אז אני יאנוס לי מישהי ברחוב. מה אכפת לי מה כולם יגידו עלי? זה לא דיקטטורה פה :lol:

בשביל אחד כמוני שנוסע תמיד עם חלונות פתוחים בגלל שאין מזגן זה סיוט לעמוד ברמזור ליד אנשים כמוך.

ואם נשמע ברכב שירי ארץ ישראל הפורחת זה יהיה יותר נעים לך באוזן?

כשאתה מצונן ולא מריח כלום אתה תלך ותתקע לאנשים נאדים בפרצוף כי לך זה לא מציק?

אני עושה את זה גם כשאני לא מצונן

Opel Adam S 2017

פורסם

איימן :lol:

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אתה מדבר על נסיעה באוטובוס שלוקחת המון זמן החל מנסיעה של 5 דק' ועד שעתיים שלוש.

אנחנו מדברים על נסיעה של 30 שניות ברמזור.

אף פעם לא עמדת בפקק?

ואם נשמע ברכב שירי ארץ ישראל הפורחת זה יהיה יותר נעים לך באוזן?

אם היית טורח לקרוא את שאר ההודעות שלי בנושא היית מבין שזה לא קשור לסוג המוזיקה. תשמע מה שבא לך, אבל למה גם אני צריך לשמוע את זה?

אני עושה את זה גם כשאני לא מצונן

אז אתה בן אדם מסריח, literally.

תוים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
^

איך משרשור על דוחות שמחולקים לאנשים ששומעים מוזיקה ב'פול ווליום' הגענו לשרשור נגד מוזיקה מזרחית וסטיגמות על אנשים ששומעים את הז'אנר הזה?

אני גם אוהב את הסגנון הזה. אז מה זה אומר? שגם אני ערס בעונדה עם כובע נייקאפה? גם אני רוצה להיות גנגסטר? שגם אני חסר תרבות ששם ז* על אנשים? אני בדיוק ההיפך מכל הדברים האלה, וסליחה על זה שאני שובר לכם את הסטיגמות. אני מקשיב לשירים שעושים לי טוב, אתם אוהבים משהו אחר, כל הכבוד צריך לדעת לכבד. אני לא אשפוט אותכם ואתייג אותכם לפי הסגנון מוזיקה שאתם שומעים. אני גם לא לוקח את זה אישית, פשוט עצוב לראות את זה. תלמדו לשפוט בן אדם אחרי שאתם מכירים אותו ורואים איך הוא מתנהג, ולא לפי מה שהוא שומע. קחו את זה כעצה לחיים.

זה בדיוק מה שאני מתכוון, המשטרה לא תתחיל לחפש את אלה שעושים באמת עבירות תנועה ואת העבריינים הסדרתיים בכביש. יותר קל למצוא אנשים ששומעים מוזיקה רועשת ברכב ולדפוק להם קנס. כרגיל הם מחפשים את העבודה הקלה, זה לא חדש.

על השורות המודגשות, יפה אמרת.

על העובדה שאתה שומע מזרחית, לא, זה לא הופך לערס מצוי שחובש 'נייקאפה' (אהבתי), גונב תיקים מסבתות בלילות החשוכים,

וגורם לעוד עוול בחברה אז אל תיעלב. יש ויש.

פורסם
^

כי אני מעולם לא צפיתי בחנון נכנס לחנייה שלי עם פולווליום וברקע foxy lady,

יש סממנים לאנשים שרוצים לרכוש תרבות מסויימת והצטייר כאחד מהם כמו כל אחד מאיתנו.

ההומו ספיאנס הכניסו לתודעת דורות שיש צורך בשייכות למקום ולרכוש את המנהגים שלהם על כל צורתם או לפחות חלק מהם.

יש מצב שאתה יחיד סגולה, אז אשרייך

אני לא חושב שאתה בן פחות טוב ממני, אולי אתה אפילו יותר טוב, אבל אני חייב להאיר את עינך,

אם מישהו יכול להנות משיר כזה

אינני מעוניין לחלוק איתו את אותה כמות אוויר ויתרה מכך, אני מקווה שהאבולוציה תעשה את תפקידה ותיפטר העול הזה.

רק להדגיש את הטענה שלי מאמא אדמה.

פורסם
אם מישהו יכול להנות משיר כזה

אינני מעוניין לחלוק איתו את אותה כמות אוויר ויתרה מכך, אני מקווה שהאבולוציה תעשה את תפקידה ותיפטר העול הזה.

מצחיק.

אלו היו הטענות נגד הביטלס בזמנו...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
מצחיק.

אלו היו הטענות נגד הביטלס בזמנו...

נכון...האדם הופך לחכם יותר, לכך היום זו גאונות.

אתה טוען שיום אחד הזבל הזה לביטלס? :-D

• תוכן חדש...