Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נכון...האדם הופך לחכם יותר, לכך היום זו גאונות.

אתה טוען שיום אחד הזבל הזה לביטלס? :-D

כאשר כל שריד של אינטלגנציה תכחד, יש מצב שכן.

Light travels faster then sound. This is why some people appear bright until you hear them speak.

• תגובות 363
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תוים.

לא נעלבתי

:)

נ.ב אתה כותב על דכאון ומזרחית וברור לי שמי ששומע לרוב מוזיקה בווליום גבוה מגיע עם המוזיקה הזו בקולי קולות,

אני דימונאי במקור, אני יודע מה זה ערסים מדימונה / באר שבע ומה זה הפוזות שדופקים לך באמצע כבישים.

עמדתי מספיק בחיים בפקקים, את האמת שכל פעם שהיה מישהו עם ווליום גבוה הוא הוריד בעצמו את הווליום.

נ.ב 2, פקקים בקיץ, לכמה מבינינו החלונות פתוחים ללא מזגן? 1 מתוך 30-40 רכבים?

נ.ב 3 אתה גם לא קורא מה שאני כותב בהודעות קודמות, וחלקית מההודעות שלך אתה דיי סותר את עצמך

Opel Adam S 2017

פורסם
נכון...האדם הופך לחכם יותר, לכך היום זו גאונות.

אתה טוען שיום אחד הזבל הזה לביטלס? :-D

לא. אני טוען שזה פופ. הביטלס אולי עשו (חלק מהזמן) פופ יותר מורכב מאייל גולן, אבל לא כל הזמן.

לבסס אליטיזם מוסיקלי על הביטלס, קשה. מאוד קשה.

She loves you, yeah, and you know you should be glad, זה לא בדיוק אלתרמן....

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לא. אני טוען שזה פופ. הביטלס אולי עשו (חלק מהזמן) פופ יותר מורכב מאייל גולן, אבל לא כל הזמן.

לבסס אליטיזם מוסיקלי על הביטלס, קשה. מאוד קשה.

She loves you, yeah, and you know you should be glad, זה לא בדיוק אלתרמן....

כן אבל זה גם לא "לך יש יופי לי יש פרח", בזה אתה צודק בקשר לביטלס, אך שאר ה60-70S? פינד פלויד?! לד זפלין? גיימי?

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לא נעלבתי

:)

נ.ב אתה כותב על דכאון ומזרחית וברור לי שמי ששומע לרוב מוזיקה בווליום גבוה מגיע עם המוזיקה הזו בקולי קולות,

אני דימונאי במקור, אני יודע מה זה ערסים מדימונה / באר שבע ומה זה הפוזות שדופקים לך באמצע כבישים.

איך אתה יודע על מה אני כותב אם זה לא כתוב? כתבתי שגם בלבולי מח ברשת ב' זה מפריע בפול ווליום.

עמדתי מספיק בחיים בפקקים, את האמת שכל פעם שהיה מישהו עם ווליום גבוה הוא הוריד בעצמו את הווליום.

איך מקבלים אזרחות למדינה שזה קרה לך בה?

נ.ב 2, פקקים בקיץ, לכמה מבינינו החלונות פתוחים ללא מזגן? 1 מתוך 30-40 רכבים?

לי, כי אין לי מזגן, ולילד המתלהב שלידי כי הוא באמצע הפוזה שלו על הבחורות שעל המדרכה.

נ.ב 3 אתה גם לא קורא מה שאני כותב בהודעות קודמות, וחלקית מההודעות שלך אתה דיי סותר את עצמך

איפה התייחסתי להודעה שלך? עניתי לסטיג ולשומאכר וציטטת אותי.

אני מחכה שתראה לי איפה אני סותר את עצמי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יכלו לנצל את כוח האדם לצרכי אכיפת שמירת מרחק, מתן זכות קדימה ועצירה במעברי חציה.

-שומע מטאל במערכת מוגברת עם סאב אבל מתחשב בסביבה-

(למעט מול דוסים שיורקים, צועקים וזורקים עליי חפצים בשבת)

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
כן אבל זה גם לא "לך יש יופי לי יש פרח"

אותו הדבר בדיוק. זה שזה באנגלית לא הופך את זה ליותר מתוחכם.

אך שאר ה60-70S? פינד פלויד?! לד זפלין? גיימי?

שלא תחשוב שלדזפ זו פסגת התחכום המוסיקלי.

יש מוסיקה קלאסית, ג'אז, פיוז'ן... מספיק מוסיקה יותר מורכבת כדי שייסתכלו על לדזפ ושות' באותו זלזול שאתה מתבונן על אייל גולן.

לדוגמא:

http://www.youtube.com/watch?v=vk8PI_I1lF8 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

פורסם
אותו הדבר בדיוק. זה שזה באנגלית לא הופך את זה ליותר מתוחכם.

שלא תחשוב שלדזפ זו פסגת התחכום המוסיקלי.

יש מוסיקה קלאסית, ג'אז, פיוז'ן... מספיק מוסיקה יותר מורכבת כדי שייסתכלו על לדזפ ושות' באותו זלזול שאתה מתבונן על אייל גולן.

באיזה צד אתה? :wink:

זה שהמוזיקה בלועזית מגבילה אותה לאנשים לאנשים לא מרובעים, מקובעים וחוסר רצון התפתחותי ע"ע ערסים(ואני מדבר על העשורים האחרונים ולא חלילה על אנשים מבוגרים שלהם לא ניתנה הזדמנות שווה כמו היום).

לד אומנם היא לא שיא התחכום המוזיקלי אבל אני יכול להגיד בוודאות שהיא הרבה הרבה יותר חכמה וכן בקטגוריית "מוזיקת רכב"

יש לה עליונות טוטאלית. יש הרבה להרחיב כאן, אך אולי אני מקצין אבל המוזיקה שאתה שומע אומרת הרבה על מי שאתה.

פורסם

במוסיקה אני לא לוקח צד.

אני זוכר איך פעם ABBA נחשבו למיץ של הזבל. היום הם נחשבים לאומני פופ עם סאונד מיוחד ויכולת מופלאה ליצור מוזיקה קצבית ומהנה. אני זוכר שזוהר ארגוב נחשב למוקצה רדיו, בעל קול מעצבן ומאנפף. היום הוא קלאסיקה ואחד האמנים הנחשבים בז'אנר מבחינה ווקאלית. ג'ו עמר, נחשב תת רמה. היום, עם האנדלוסית, נחשב לפסגת התרבות. פעם זלזלו במרגול, אבל היא מבינה מוסיקה הרבה יותר מהרבה מהמבקרים.

אייל גולן זמר טוב. לא מתחבר לחומר שלו, נכון. גם עניין של גיל, גם עניין של רכישת טעם מתוחכם יותר עם השנים (במוסיקה ובכלל), אבל אני לא מזלזל, לא בו ובטח שלא במאזיניו. ההתנשאות הזו לא במקומה.

אתה חשוב שלדזפ זה מתוחכם... יש הרבה יותר מתוחכם מזה. אז מה, זה הופך אותי לאדם יותר ראוי ממך?

יותר חכם?

פורסם

ליאב זה לא משנה אם זה 1 מ-30-40 רכבים עם חלונות פתוחים או 1 ממיליון, הזכות שלך לשמוע בווליום שאתה רוצה נגמרת ברגע שהיא מתחילה לפגוע בזכויות של אחרים.

ולמי שחשב על זה שילכו לאכוף דברים אחרים, שימו לב שזה פקחים עירוניים שהוכשרו במיוחד, הם לא יכולים לאכוף שום דבר אחר אולי למעט חנייה, אז עדיף שיתנו דו"חות על רעש.

ולמי שאמר שזה לא מסכן חיים, היום בבוקר בכביש 1 מיד אחרי מחלף דניאל לכיוון ת"א הגיע אמבולנס עם סירנות דולקות מכביש 6 דרום, בנתיב הימני היו שתי משאיות ועוד כמה רכבים פרטיים וביניהם אני, בנתיב השמאלי היה תקוע לו דביל אחד עם מיצובישי כריזמה (לא כ"כ רחוק מסופר לאנסר), ששמע מוזיקה בפול ווליום בנתיב השמאלי כשהימני מספיק פנוי כדי שהוא ישתלב שם, אבל לא מספיק פנוי לאפשר עקיפה מימין, והוא לא זז הצידה כי הוא לא ידע בכלל שיש מאחוריו אמבולנס, הוא לא שמע סירנות.

כמובן יש גם צפירות, יש צופר של רכבת, יש אמבולנסים, מכבי אש, משטרה, הרבה דברים שנותנים מענה גם לאירועים מסכני חיים, והם חיים אתכם על הכביש, אקסטרה תשומת לב נדרשת פה, והווליום מעמעם את זה אם לא משתיק בכלל.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

גרתי עד לא מזמן בת"א בסמיכות לצומת שבו אדום ארוך מאוד וירוק קצרצר.

זה פשוט היה סיוט עם כל הערסים שהגיעו בעיקר בשעות הקטנות ועמדו בצומת בחלונות פתוחים ומוזיקה בפול ווליום.

כשהתחלף לירוק , תמיד הקפידו לצאת בחריקת צמיגים.

וכן - זו תמיד מוזיקה מזרחית... אף אחד מהם לא שומע אריק אינשטיין...

• תוכן חדש...