Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום שישי האחרון סתם כך ובלי כל התראה החליט חבר שמשרת בתנאי בסיס סגור (ויצא הביתה באותו סופש) להעביר את המזדה 2 שלו טיפול ראשון.

לאחא שבמרכזי אמרו שאין טעם לבוא (אחרי שכבר באנו פעם כדי לגלות שסגור) החלטנו להפתיע במוסך המורשה הקרוב לבית הלא הוא מוסך חן באזה"ת הישן. מול אורן חלפים (שגם עליו יש לי ביקורת חיובית).

ברגע שנכנסתי קיבל אותי המנהל (אני אניח שבתור היחיד עם חצי חליפה הוא המנהל או בעל משרת שירות לקוחות כלשהיא) מיד דיבר והסביר. שאל והופ תוך עשר דקות הרכב בעבודה. שעה של מנוחה במסעדה הקרובה והרכב גמור. גם התקתוקים בהגה נעלמו (גירוז פשוט). המחיר לטעמי לא היה גבוהה והשירות היה מצוין. אני בטוח שהמזדה הזו תחזור לשם לסיבוב שני.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

הכל טוב ויפה.אבל לדעתי בגלל מקרים כאלה רוב בעלי המקצוע הופכים ל"חארות"(כפי שציינת)

זה כמו הכשלה ..הרי ידעת שזה יקרה.

תאר לך שהוא קורה פה בפורום ומהיום הוא לא ייתן שירות כזה טוב?

פורסם

ההיפך, אני אמרתי לו שלדעתי הדלת קיבלה מכה והוא ראה בפועל שזה היה מורכב חלש. מעולם לא פתחתי את דופן הדלת לפני כן וקל וחומר שאני לא מחפש להכשיל אף אחד. אני מחזק בזה שלמרות שהיה לו את מי ואת מה להאשים, הבחור שפירק את הדופן ככל הנראה לא היה זהיר מספיק (משך בכוח וחשב שמקסימום רק החוט יקרע) ובעל הבית ניר לקח אחריות ולא חיפש סיפורים ומעשיות.

על כך שאפו ובגלל זה אני מפרסם את זה. מבחינתי אתה יכול כבר מעכשיו לקרוא לי לקוח חוזר:lol::lol::lol:

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

שלום לכם חברים!

יש ברשותי אפלאוז 93 ידני,בתקופה האחרונה בעיית הטורים הגבוהים בעצירות ועל ניוטרל,שהרכב סבל ממנה ,הגיעה לרמות בלתי נסבלות,האוטו פשוט עבד כמו תחנת כח,וריח שריפה נדף ממכסה המנוע,עד שבסוף פשוט כל פעם שעצרתי או שהאטתי המנוע פשוט נכבה,מה שגרם לסיוט מתמשך לנהוג על האוטו,בקיצור,חבר מכונאי רכב,ניסה לסדר לי את הבעיה ע"י ספריי קרבורטור וסיבוב בורג טורים,ומשחק עם הוואקומים,מה שגרם לאוטו לא להכבות ,אבל יותר גרוע הטורים נהיו גבוהים בצורה מחרידה ומנוע מתחמם,הרגשתי שהאוטו ימיו קרובים והתחלתי להתפלל שהגריטה תחזור עוד כשהאוטו יהיה במצב ש"האוטו יגיע בכוחות עצמו לאתר הגריטה" כהגדרת משרד הרישוי.

בנתיים הסתובבתי קצת בפורמים פה וניסיתי לקרוא על הבעיה,ובין השיטין הבנתי שיש אדם בשם צביקה שמדבר בבטחון עצמי על איך שהוא פותר בעות מסוג זה לארוחת בוקר,

את האמת לא האמנתי,במיוחד במקרה שלי שכבר מכונאי רכב ניסה את מזלו.

אבל היום בבוקר לאחר נסיעה במוצ"ש שהאוטו פשוט נסע זוועה,כולו רועד מקרקר.. טורים מפחידים,וריח השרוף על המנוע,הרגשתי שהאוטו הולך למות בכל רגע

ופשוט במקום לנסוע ל מקום עיסוקי בבוקר אמרתי אני נוסע כצ'אנס אחרון לאותו הצביקה המפורסם פה.

מה יש להפסיד? בפרט שהמחירים שהוא דורש זה יותר מתנה מאשר מחיר עבודה

טוב ,הרמתי טלפון

צביקה אדם חביב דיבר תכל'ס והסביר לי איך להגיע וכו'

רק שהגעתי

ישר ולעניין הקרב' זכה לטיפול יסודי ורק השד יודע מה הוא עשה שם

במשך שעתיים וחצי

כולל טיפול לקלא'ץ בדיקת CO ולעוד כל מיני דברים שאפילו לא הבנתי(אני די בור בעניני רכב)

ולקינוח סקירה כללית על מצב הטכני של הרכב,סקירה ברמה של פרופסור כירורג בהדסה

צביקה אדם מיוחד,ישר כסרגל,וחביב בצורה בלתי רגילה,אדם שעושה את העבודה עם הנשמה

סוג של בונוס..

שורה תחתונה (אני כבר עייף אבל הרגשתי שאני חייב לשתף אתכם) הטרנטע יצאה מאזדה 5 חדשה

אני מבטיח שאני לא מגזים עשיתי עליה אחר כך עוד 180 ק"מ ואני פשוט משתגע האוטו משייט בשקט וברוגע בעוצמה גבוהה ,לפני הטיפול בשיוט רגיל הייתי על 80 90 ,עכשיו 100 בשיוט רגיל,

האוטו כמו חדש,ומה שאני עדיין לא מבין איך האוטו בניוטראל ובעצירות ירד לי ל900 סלד בשקט בשקט...

המזגן שלי(כן הוא עדיין עובד) חזר להיות רלוונטי,בעקבות עדכון של הטורים

והשפיות חזרה,וגם המחשבות על הגריטה נעלמו בעקבות האבחנה המדהימה שלו על מצב המנוע

מה שסתר את דברי המכונאי רכב באופן מכריע(ותבינו לבד מי צודק)

הסבר מפורט על שמנים ומים וכו'

זה לא נס?

נס שקיים אדם בשם צביקה

תודה לבורא עולם שזימן לי אותו

פורסם

שמח לשמוע שאתה מרוצה מאוד.

אני מבטיח לך, שעם התלהבות כזאת מבעל מקצוע, אם תלמד את העבודה ותבצע אותה לבד (וזה לא יגיע לרמה של הבעל מקצוע שתיארת) אבל אתה תתלהב הרבה יותר מעצמך:wink:

אם היה לי גם בעיה כזאת, תוקף אותה לבד, ככה שהרכב ישן.

תלמד מכאן, שכאשר אתה לא מבין גדול (וגם כאשר אתה מבין פחות או יותר), תמיד עדיף לשמוע שתי חוות דעת.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הכרתי היום בעל מקצוע שלא מפורסם בשום מקום אלא רק מפה לאוזן ועובד המון שנים בתחום הדיטליינג

הציל לי רכב מצביעה מחדש לאחר שריטה של אנשים קנאים:evil:

העסק ממוקם באשדוד לא זוכר באיזה רחוב

אני לא יודע אם מותר לפרסם את הטלפון שלו אבל

הנה הדף שלו בפייסבוק

https://www.facebook.com/pages/CHIC-Group/114354495312021

על השם משתמש הזה יש כ4 אנשים שונים ו4 מכוניות שונות.

פורסם

גם אני.

לפני יומיים נסעתי להעביר את הרכב של הוריי טסט במכון רישוי טסט קאר (טסטקאר) שבנשר.

הרכב מתוחזק ומטופל ברמה מאוד מספקת ולכן הייתי מאוד מופתע כשהרכב נכשל בטסט על לא פחות ולא יותר מכיוון פרונט בסטייה דיי משמעותית (יותר מפי שתיים מהמותר) במיוחד בהתחשב בעובדה שהוא עבר כיוון פרונט בדצמבר האחרון.

ברכב נמצא גם ליקוי בצמיגים, דבר שלא מאוד הפתיע אותי, כי אכן הצמיגים היו במצב לא מזהיר והיו מתוכננים להיות מוחלפים גם ככה.

נכנסתי למשרד להשלים עם הגזירה ולקבל את הרשיון הזמני, ושם, כדרך אגב, אמרה לי הפקידה ש"יש להם פה כיוון פרונט, לגשת לשם, לקבל קבלה על כיוון ולחזור".

התחלתי בחיפוש אחר צמיגים, שלבסוף נגמר בהרכבה של טויו CF1 אחרי כמה שעות טובות של חיפוש מידע ברשת ועמידה במשרדים של פנצ'ריות וקריאת שרשורים מהפורום ממסך הטלפון.

נחזור לכיוון פרונט: אחרי סאגת הצמיגים, לא היה לי זמן לגשת למכון פרונט ולכן אבי לקח את הרכב ביום למחרת למכון בו ביצע את הכיוון לפני חצי שנה. מיד כשנכנס הציעו לו אפשרות: "נכנסת לבור", אמרו. אבי, נהג מאוד זהיר בעל פוביה מבורות בכביש, ישר שלל את הקביעה וביקש לבדוק את הרכב.

באותו רגע הבחורצ'יק של מכון הפרונט עצר לרגע וביקש לשאול את אבי האם מבחן הרישוי בוצע ב"מכון הזה בנשר עם האוטו למעלה" מבלי שראה את הרכב אפילו. כמובן שאבאל'ה השיב בחיוב ושאל מאיפה לבחרוצ'יק המידע הזה. הבחורצ'יק השיב ש"כולם נכשלים שם על כיוון גלגלים וכולם נשלחים לבצע את הכיוון במכון שליד"

הבחורצ'יק העלה ללא חשש את הרכב לביצוע הבדיקה שבסופה התקבלה התוצאה "0.00" הבדל בין הגלגלים.

כמובן ששום כיוון לא בוצע ואבי נשלח ביחד עם הרכב ואישור כיוון גלגלים חזרה לביצוע ההמבחן.

אבי הגיע חזרה למכון הרישוי (טסטקאר בנשר למי שלא עוקב וגם לרבי מגוגל) ושם עלה שוב לביצוע בדיקת כיוון גלגלים. מה רבה היתתה הפתעתו (או שלא כל כך רבה) כשהמתקן שלהם, הראה גם הוא "0.00" בשני הגלגלים.

המבחן עבר ועכשיו לרכב יש טסט לעוד שנה, שכזה יפקע, הרכב ילקח למכון אחר.

*רציתי להעלות את דף הליקויים שמראה את הליקוי בבדיקה בכון הרישוי ואת דף הבדיקה ממכון הפרונט שמראה שכיוון הגלגלים תקין אך במפתיע (או שלא כל כך) שניהם נלקחו ע"י הפקידה לאחר ביצוע המבחן השני.

ראו הוזהרתם.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אני קונה ומתקן צמיגים בפנצ'ריה הזאת כבר שנים והחלטתי לזרוק עליה מילה טובה אחרי ביקור היום. שירות אדיב ומהיר מאוד. זכור לי שבעבר ביקרתי בפנצ'ריות אחרות באזור ודי נגעלתי מכולן (כן, עד כדי כך), לכן חוץ מהפרסום למקום עצמו, אני מקווה לעזור גם לאנשים שזקוקים להמלצה בתחום.

פנצ'רית דרום ראשל"צ

כתובת: משה שרת 24 אזור תעשייה חדש, ראשון לציון

נמצא סמוך לקומפיוטסט מערב ראשל"צ (ברחוב מקביל)

פורסם

אפתח ואומר, שהאלפיסטים וודאי מכירים, וגם אני (מנסיון, אחרת לא הייתי כותב).

אבל המוסך של איציק מטפל בנוסף לאלפות ואיטלקיות, בכל סוגי הרכב, כולל רכבי 4*4.

מכונאות, מיזוג אוויר לרכב, "רכבי פרוייקט" ו-שיפורים ! (מומלץ ביותר בבניית צנרות פליטה ושאר חמוצים). יש גם פחחות על יד.

ראיתי אצלו הרבה (שאינם אלפיסטים) שבאים לטפל / לתקן / לשפר.

מאוד סבלני, מקצועי, ואיכפתי והמחירים בסדר גמור. ניתן גם סתם להתייעץ על כוס קפה.

http://alfa-tuning.co.il/index.php

alfa 156 2.5.

פורסם

אז ככה

ברשותי סובארו אימפרזה 2005 הגיע ל 165000 והייתה צריכה להכנס לטיפול קטן, טיפול שמנים.

התלבטתי אם לקחת את הרכב למורשה או לא בשביל טיפול כזה כי בסך הכל זהו טיפול ממש קטן הכולל:

1. החלפת שמן

2. מסנן שמן

3. טבעת אטימה לפקק הורקת שמן.

בסופו של דבר החלטתי לקחת את הרכב אל המורשה למרות הכל.

מסתבר שהוא לוקח בהרבה יותר זול שעת עבודה מאשר המוסך הרגיל שהייתי הולך אליו בהפרש של כמעט 100 שקל ועוד נתן לי הנחת 10% רק על עבודה + 10% הנחה על חלקים.

מסנן השמן הוחלף לי במקורי של סובארו מה שלא היה לי מאז קניית הרכב

דבר נוסף שמאוד אהבתי זה שדרשו ממני לעמוד להם על הראש לראות מה הם עושים, מה שלא קורה היום ברוב המוסכים ובכלל במורשים. על כל דבר קטן, שאלו אותי אם אני רוצה שיבדקו לי גם את הפילטרים מזגן ואוויר אשר הוחלפו לי במחצית מהמחיר המלא!!!

בנוסף לאחר מכן בדקו לי שמן גיר ונוזל בלמים וראו כי קצת חסר והוסיפו לי ללא עלות

הוסיפו לי גם תוסף לדלק ללא עלות נוספת.

בוצעה לאחר מכן שטיפה של המנוע והוא נראה נוצץ שחבל על הזמן.

נאמר לי גם שכל רכב אשר יקנה גם אם זה סובארו או לא הם יוכלו לעשות לי בדיקה בחינם לרכב אם שווה לי בכלל לקחת אותו למכון בדיקה.

בקיצור שירות מעולה מחירים הוגנים ללקוח עוזרים ומייעצים על כל נקודה קטנה ברכב.

תושבי באר שבע והסביבה בעלי סובארו בפרט אל תחששו לגשת אל המורשה לטיפולים.

אני מהיום כל עוד אני עם סובארו אני אצלהם.

פורסם

כבר תקופה שאני שוכר מהם רכבים לסירוגין, כל פעם לתקופה אחרת.

חייב לציין שהמחירים מצוינים, הרכבים תמיד נקיים ולא מסריחים מבפנים שזה דבר די חשוב לדעתי. אף פעם לא נתקלתי בתקלה עם רכב וגם כשהיה צריך את עזרתם, אז השירות לקוחות שלהם עונה מידית ונותן מענה.

הם גם לא דורשים חזקה מטורפת על מסגרת האשראי, גם לא על רכבי היוקרה שלהם.

שכרתי מלא מעט חברות בארץ עד שהתחלתי לשכור מהם ושם נשארתי. שורה תחתונה, ממליץ בחום.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

שלום,

ברצוני להמליץ על יבגני (נס דיטיילינג)

הגעתי אליו, לאחר שצבעתי את רכבי (גולף 5 צבע כחול גרפיט)

הצביעה, הייתה סבירה אך סבלה מ"קליפת תפוז" מוגזמת לטעמי

יבגני עבד על האוטו יומיים ביצע שלייף רטוב, פולישים, אוטם ,וכל מה שצריך.

והביא את האוטו למצב תצוגה לא פחות מכך יותר יפה ממה שרכבים יוצאים מהמפעל.

מרוב שהרכב נוצץ וחלק כמו מראה זוגתי מפחדת ליסוע בו שמא יישרט...

פורסם

היום ביקרתי אצל ירון ודימה מ-PDR PLUS.

היו לי כמה דפיקות פח שדרשו טיפול הולם , הגעתי היום ב-8 בבוקר לאחר תיאום בטלפון כמה ימים לפני.

ירון ודימה נחמדים מאוד , המקום החדש שהם עברו אליו גם מאוד נחמד.

איך שהכנסתי את הרכב ישר התחילו לעבוד עליו , את האמת לקח המון זמן (עבדו על הרכב עד 4 בצהריים) אבל היה שווה את זה !

רוב המכות והלחיצות נעלמו כלא היו , בקיצור אני ממש מרוצה.

ממש חיסכון , אני בטוח שאם הייתי הולך לצ'מפיון הייתי חוטף חום .

ממליץ לכולם בחום !

תמונות של התיקון ניתן לראות בדף הפייסבוק שלהם (הפולו האדומה-כתומה)

• תוכן חדש...