Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שם בית העסק: מוסך עמיגל לרנו וניסאן בבאר שבע

מהות השירות: טיפול 15 אלף ק"מ שהחלטתי להקדים, בדיקת מחשב בעקבות נורה שנדלקה יום אחד

מחיר ששולם: 490₪

איש\אנשי קשר מולם פעלתי: אייל, נציג שירות

קבעתי תור למוסך בבוקר, יום אחד הבהבה נורית CHECK ENGINE, דוממתי את הרכב והנעתי והכול נפתר.

החלטתי בכל מקרה לקפוץ למוסך בשביל לבדוק שהכול תקין ועל הדרך כבר להכניס את הרכב לטיפול (היו לו במעמד הטיפול יותר מ12 אלף ק"מ, אז קיצרתי מ15 אלף ק"מ ל12 אלף ק"מ, הימי חופש בצבא יקרים :-)).

נציג השירות אמר שיכניס את הרכב לבדיקה, אך לטעמי אין טעם בטיפול.

אני פדנט ועקשן, אמרתי לו שיכניס את הרכב לטיפול בסיסי של החלפת שמן, פילטר שמן ובדיקה כללית של הרכב. (היה לי גם שובר בחינם לתוסף דלק, אז למה לא לנצל)

הרכב נכנס למשהו כמו 3 שעות למוסך.

מבחינת נציג השירות - קיבלתי שירות טוב, אין תלונות.

בזמן ההמתנה היה די משעמם, פעם הייתה שם סוכנות והיה אפשר לראות רכבים, אך הסוכנות עברה למיקום שונה (ליד הביג והוואן פלאזה). אז ה3 שעות המתנה עברו לאט.

לא אוהבים שמסתובבים באיזור הרכב, אבל ככה הסתכלתי מהצד והכול נראה בסדר.

(לא מבין את המוסכים האלו, אבל הם לא היחידים)

בכללי שירות סבבה, עשו את העבודה שלהם, הנציגים נחמדים בסך הכול, וכביכול מנסים לחסוך כסף ללקוחות (הוא ניסה לשכנע אותי שהרכב צריך טיפול "כל 30 אלף ק"מ", אבל לא בבית ספרנו. אנחנו לא באירופה).

בדקו את המנורה והרגיעו אותי שזו התראת שווא ושאין לי מה לדאוג.

זהו, בסך הכול יצאתי מרוצה ואני מקווה שבפעמים הבאות הכול יהיה בסדר והמחירים יהיו הוגנים.

490₪ לטיפול בסיסי זה לא הכי זול, אבל גם לא יקר מדי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

שלום. ניגשתי לבצע כמה תיקונים לקראת בטסט ,נכנסתי למוסך שמישהו המליץ לי

שזה "מוסך צוריאל "מכונאות כללי , ( הוא מטפל גם בקטנועים למי שצריך)

טיפלו בי בצורה יפה ! מוסך אמין ! מחירים בסדר גמור !!! מקצועיים כמובן ....

בקיצור מומלץ .... המוסך נמצא באשקלון איזור התעשייה הצפוני (נמצא 2 דקות מבית הסוהר) טל' 0507863964

086750553

פורסם

אהלן לכולם,

היום הכנסתי את הרכב ל "סרן" בא"ת רחובות,לשיפוץ מסרק הגה.

השירות היה אדיב,קיבלתי הסברים בסבלנות רבה מהעובד שעסק בפירוק והרכבת ההגה.

השרות היה מהיר,מקצועי,אפילו שהודעתי לבעל המקום משה בשעה 8 בבוקר,הוא הזמין את המסרק ותוך שעה הייתי אצלו.

בשעה 12 קיבלתי טלפון "העגלה שלך מוכנה" :lol: .

המחיר היה הוגן,השרות היה אדיב.

מקווה שגם ההגה יחזיק :-P .

אגב יצא לי לשפץ בהמון רכבים הגה,אבל במקרה הזה התחושה הייתה הכי דומה לאיך שההגה יצא מהמפעל.

הרוויח לקוח מרוצה.

פורסם

מכיר את המקום, בעל המקום אכן מאוד נחמד, המחירים סבירים.

אני יכול לתת רק ריג'קט אחד וזה שהוא לא פתוח בשישי, יש לי הגה לא ממורכז באוטו כבר שנה והיום היחיד לסידורים זה בשישי, ולצערי בשישי הוא לא נמצא, חוץ מזה הוא אחלה.

פורסם

ערב טוב,

ממליץ בחום על "דן מעבדות רכב" בכתובת " החרושת 44, אשדוד"

כיוון פרונט לרכב 4X4 בעלות 230 ש"ח

ביצעתי היום כיוון פרונט אצל דן (לאחר המלצות שקיבלתי):

מקצוען - התייחס לכל הבעיות שציינתי, בדק לעומק, תיקן בהתאם.

אדיב ושרותי.

אמין - השקיע בי הרבה זמן (ביצע נסיעות ארוכות כדי להתייחס לבעיות שציינתי + תיקונם), מחיר מאוד הוגן - 230 ש"ח.

(לפני 4 שנים שילמתי 300 ש"ח)

מוסך נקי ומסודר, ציוד חדש וממוחשב.

בסיום הטיפול ברכב שלי, אבא שלי הגיע אליו גם לבצע כיוון פרונט, לאחר שדן בדק את הרכב, הוא אמר שכרגע אין צורך לבצע כיוון, ולא גבה שום דבר על הבדיקה - " אני יהיה איתך כנה, כרגע אין צורך".

צדיק נדיר בימינו,

ממליץ בחום.

פורסם

מחזק את דבריו של הבחור מעליי

אני כבר רכב שני שהתקנתי בו סט קויילוברים

והבחור פשוט גאון ובעל ידי זהב

אלוף בכול מה שקשור ברכבי ספורט ו-4+4

כן יירבו.....

פורסם

שלום,

רציתי לשתף בחווית שירות חיובית שקיבלנו היום במוסך "השחר" בנתניה מורשה פיאט. הכנסנו את הרכב היום להחלפת מעבה מזגן בפיאט פנדה לאחר ששבוע שעבר הובכן שזה מקום בריחת הגז במזגן.

השירות היה מהיר אדיב ובמחיר מצויין והראו לנו כל חלק שהחליפו והסבירו. להלן פירוט המחירים:

עבודה:

וואקום+גז למערכת מיזוג אוויר 300

פ"ה מעבה מזגן כולל החלפה 250

פ"ה דיסקי בלמים קדמיים 164

חלפים:

מעבה מזגן פיאט פנדה 1492

X2 דיסק בלם קידמי פנדה ברמבו (163 סה"כ)

סט רפידות בלם קד' פנדה 119

המחירים לא כוללים מע"מ ויש לציין שזה הפעם הראשונה ב63k ק"מ של האוטו שמחליפים בלמים.

תודה ניצן

how it's like to drive :twisted:

פורסם

מחירים די סבירים.

מדחס עולה 1500 שקל?

זה חדש?

עצה כללית, לא להשאיר את הAC דולק כאשר מכבים מנוע, אלה לכבות אותו כמה דקות לפני סוף הנסיעה.

שהרכב חדש הכל טוב ויפה, אבל שהוא מתיישן, זה עוזר לשמור על הגז. (שעולה הרבה).

פורסם

המחירים הם סטנדרטיים, מורשה פיאט מחוייב לעבודה עפ"י המחירון.

מה שכן, אני יכול רק להוסיף שהשירות במקום אכן ברמה גבוה. מנהל המוסך, אריה, תמיד קשוב לבקשת הלקוחות ומה שנקרא "יש עם מי לדבר" כאשר במקומות אחרים מקבלים הרגשה במדרים עם הקירות. כנ"ל צוות בעובדים שלו ואפילו הפקידה בכניסה. בהחלט מקום נעים ומקצועי.

זה בסדר, יש גם כאלו שמסורים לקורולות שלהם כאילו היו בנות משפחה ולא חתיכות מתכת ופלסטיק כמו מיקסר למשל. הענין הוא שבאלפא משום מה זה גם נראה הגיוני.
:wink:
פורסם
מחירים די סבירים.

מדחס עולה 1500 שקל?

זה חדש?

עצה כללית, לא להשאיר את הAC דולק כאשר מכבים מנוע, אלה לכבות אותו כמה דקות לפני סוף הנסיעה.

לא מדובר במדחס אלה במעבה. אני הייתי מרוצה ממחיר של החלפת הבלמים

how it's like to drive :twisted:

פורסם

ניר, אבאל'ה, לא היה ולא נברא.

אין שום קשר בין שמירה על הגז במזגן לבין כיבוי ה AC כמה דקות לפני סוף הנסיעה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
ניר, אבאל'ה, לא היה ולא נברא.

אין שום קשר בין שמירה על הגז במזגן לבין כיבוי ה AC כמה דקות לפני סוף הנסיעה.

איציק

זה בסדר, זה מצטרף לעוד עשרות עצות אחיתופל שיוצאות ממנו.

פורסם

אחיטופל או לא, החזקתי ועדיין אני מחזיק מכוניות ישנות מעל גיל 10, ובוא נגיד שגם קרה שכחתי\שכחו כמה פעמים את הAC שהרכב עמד כבוי כמה שעות טובות, ואחרי זה לא קירר כמו מקודם. (והכל תקין ומטופל).

לא נברא כן נברא, זה הניסיון שלי בנושא.

אתה רוצה לעשות ניסוי ולראות מי צודק, תממן לי מילוי גז במוסך.

פורסם
החזקתי ועדיין אני מחזיק מכוניות ישנות מעל גיל 10

האאא... אז תגיד ככה, מי יכול עלייך עכשיו?! אתה כנראה באמת יודע מה אתה מדבר.

10 זה כבר ממש אספנות. איך אתה עושה את זה?!

• תוכן חדש...