Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי חברים,

אני רוצה לשתף אתכם בחווית שירות שקבלתי אצל אלי קרמן ברחוב הירקון 69 בני ברק,

הייתה לי בעיה בנוגע לאחיזת כביש ואף פתחתי שרשור בנושא, הכיוון שהסתמן היה החלפת בולמי זעזועים (לייצוב תנודות המרכב) וכן החלפת צמיגים שנשחקו.

הגעתי לאלי בעקבות המלצה נוספת ע"מ לקבל חוו"ד נוספת, אלי בדק את הבולמים, ומשנראו לו תקינים, הציע שטרם שאוציא כספים על החלפת בולמים, שנבצע כיוון לפרונט שנפגם, ונראה האם המצב השתפר.

לשאלתי ואם אצטרך להחליף בולמים אז אשלם שוב על כיוון פרונט - אלי אמר שהוא נותן אחריות לשנה וכל שינוי הפרונט כמו החלפת תפוחים, ציריות, בולמים או אפילו סתם סטיה בפרונט - הכיוון הנוסף ללא תשלום!

בצענו כיוון פרונט, בנסיעה עירונית האוטו התנהג כרגיל, אך בנסיעה מחוץ לעיר עדיין היו תנועות מרכב מיותרות בסיבובים וכן היגוי יתר ('זריקת זנב')

החלפתי בולמים, והמצב השתפר, לאחר כמה ימים הוחלפו גם 4 צמיגים, חזרתי לאלי לכיוון נוסף, והתקבלתי בחיוך ובהתעניינות כיצד נפתרה הבעיה, כמובן, בוצעה בדיקה וכיוונון נוסף אחרון לפרונט, ונפרדתי ממנו בחיוך ובהרגשה טובה שלאלי היה אכפת לבדוק את שאר המכלולים לפני ההוצאה היקרה של החלפת בולמים.

וכמובן, האחריות כובדה, והכיוון הנוסף בוצע ללא תשלום תוך בקשה להגיע לבדיקה נוספת בעוד שלשה חודשים - ושוב ללא תשלום.

לסיכום:

שירות מיוחד, מקצוענות ורצון להטיב עם הלקוח, אחריות לשנה.

ממליץ בחום!

דור

פורסם

לפני כשבוע נתקעתי עם הרב בבוקר שישי , הגרר הגיע אחרי שעתיים והרכב נגרר לאחסון למשך השבת ובראשון בבוקר הובא למוסך . כששיחררתי את הרכב ביום שלישי גיליתי שהפגוש הקדמי שרוט ודפוק , ישר התקשרתי לחברת זברה וביקשתי שיטפלו בזה , לאחר יום קיבלתי טלפון זועם מנהג הגרר שטען שאין ביטוח על הגרירה והוא צריך לשלם על זה ושהוא דורש לבוא לראות את האוטו . הסכמתי למרות שלא הבנתי מדוע אני צריך לטפל בעניין מולו בעוד החברה עצמה לא עושה כלום בנושא . נהג הגרר הגיע וכצפוי הדרמה הייתה בשיאה , האשמות הוטחו באוויר ולא יצא מזה כלום . מאז ועד היום פניתי לחברת זברה 6 פעמים וכל פעם מישהו אומר לי שמישהו אחר יחזור אליי וכלום . קחו בחשבון אם מציעים לכם את שירותי החברה הנ"ל , השתמשו בזהירות רבה .

יום טוב

פורסם

שלום לחברי הפורום,

ברצוני לחלוק עמכם חוות דעת וחווית קנייה חיובית מאוד.

החלטתי לעשות צעד נוסף לכיוון דיטיילינג מקצועי יותר מבעבר,

ולכן החלטתי לרכוש כמה מוצרים לתחילת הדרך.

גלשתי בכמה אתרים, והחלטתי על detailing.co.il בשמם המלא :Car master detailing

מכיוון שהיו זולים יותר מכמה מתחרים.

רכשתי ארבעה מוצרים :

צמיגים- Meguiar''s - ENDURANCE® TIRE DRESSING

פלסטיקה- Mothers - Mothers- Back To Black- Bumper & Trim

שטיפה- Optimum Polymer Technologies - No Rinse Car Wash

אוטם צבע- Nano Skin - HYDRO EXPRESS Hydrophobic Spray Polymer

ביצעתי הזמנה בשעות הלילה.

בבוקר למחרת קיבלתי טלפון לאימות ההזמנה. *המוכר הוסיף מתנה נאה*

במהלך השבוע קיבלתי הודעה עם קוד מעקב המשלוח.

החבילה הגיעה ביום הרביעי(כולל סופ"ש).

סגרתי עם השליח שישאיר לי את החבילה בסניף הדואר מכיוון שלא הייתי בבית.

החבילה הגיעה ארוזה היטב.

*קיבלתי שיחה נוספת מהחנות,אם הכל בסדר ובנוסף המלצה לשימוש אפקטיבי של אוטם הצבע.

שירות נהדר! 10/10

מזמן לא קבלתי שירות ברמה כה גבוהה בארץ.

ממליץ בחום.

:beerchug:

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם

כשנתיים אני מחפש ולא מוצא פתרון לבעיית מערכת הדלק ברכב שלי שהתבטאה בקפיצות של הטורים ועוד סיבוכים ששיבשו את פעולת המזגן, העלו את צריכת הדלק, הרעישו ועוד. הייתי אצל מכונאים עם שם מצויין, מומחים למערכות דלק שלא הצליחו לפתור ושלחו אותי למוסך חברה. פניתי למספר מוסכי חברה והגעתי אפילו למוסך המרכזי של היצרן - אף אחד מאלה לא ידע לפתור את הבעיה.

הבוקר הגעתי למוסך אלי את אלי דושי ברחוב המנוע 8 תל אביב, ותוך שעה קלה יצאתי כשהבעיה תוקנה לחלוטין, האוטו עובד נפלא, בטורים נמוכים ויציבים, שקט ביותר, המזגן חזר לפעול, חבל על הזמן!!

ממליץ בכל פה על המוסך הזה, מקצוענות ויחס אנושי נדירים!!!

הטלפון שלהם 03-6820841

כן ירבו בעלי מקצוע כאלה!

פורסם

בועז שלום רב , וברוך בואך לפורום!

ההמלצה והביקורת החיובית והבונה במקומה.

אך להבא, בעיקר שאתה חדש בפורום, עשה לך מנהג, וציין את סוג הרכב, שנת היצור, וסוג תיבת ההלוכים !

בברכה

תצביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

באחד מהשרשורים בקשתי המלצה למקום טוב לשטיפה יסודית .

קבלתי מספר תגובות , ואחד מהן לגשת לחולון לשטיפה בקיטור ללא מים .

הייתי סקרן ונסעתי מהרצליה לאיזור תעשיה של חולון.

מדובר בשטיפה עם מכונת קיטור , ללא מים . נכון - בהתחלה זה קצת מוזר ולא מובן איך אין מים בכלל , אבל התוצאה היא לא פחות ממעולה !! הרכב יצא נקי ומבריק ! 2 חברה (אבא ובן ?) עבדו לא פחות מ-60 דקות!! על הרכב , שבאמת היה מלוכלך...

עלות שטיפה פנימית וחיצונית ביחד - 60₪

מומלץ!

https://www.facebook.com/ecocarwashil

פורסם

לא שורט את הרכב כל החיכוך של הליכלוך עם המגבת שהם משתמשים?

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

שלום רב

ברשותי רכב מסוג שברולט אלרו ויצא לי בעבר להחליף מצברים ברכב אך שירות כזה מעולם לא ידעתי שקיים.

רכשתי לפני יותר משנתיים מצבר מעופר מאנרג'י חלפים.

לאחרונה המצבר זייף מעט ועשה לי קצת חיים קשים.

שוחחתי עם עופר אתמול בערב וכבר למחרת נשלח אליי ניסים עם מצבר חדש!! שנמשך במיוחד מאחד מלקוחותיו.

ועל כן אני רוצה לומר כל הכבוד על שירות מעולה ואפילו יותר מזה.

ותהיו בטוחים שאני למקום אחר לא אלך.

דרך אגב גם כשקניתי את המצבר הוא נשלח אליי במיוחד והמחיר היה הכי משתלם שקיבלתי.

ניר

פורסם

אהלן חברים,

היום לקחתי יום חופש לסגור את הפינה של המיסב הימני שלי שהרעיש...

בדר"כ יש לי מוסך קבוע בעטרות שאני מתקן אצלו אך הפעם הייתי במרכז וקפצתי למוסך ברחובות

שם המוסך-מוסך אור באזור תעשייה רחובות- בהנהלת אלי ועמוס

אלי עשה סיבוב על הרכב ומיד ידע שמדובר במיסב גלגל ימין, מקצועי מאוד ונחמד,עבד עם כפפות, לאט ובזהירות.

כשפירק את הגלגלים בדק את מצב הרפידות\צלחות והראה לי שהרפידות סיימו את חייהם והצלחות צריכות חריטה.

עשה עבודה מקצועית ונקייה, חריטת הצלחות נעשתה במקום מקצועי ועל הרפידות הורכבו פחיות הרעש-במבחן הסופי הבלמים עובדים מצוין.

והכי חשוב קפה עליו ומחיר מצוין.

שי.

פורסם

שלום רב,

אני די חדש פה בפורום ויוצא לי לקרוא הרבה.

ברצוני לשתף אתכם בבעל מקצוע שהכרתי בתחום החלונות כהים לרכב (השחרה).

לפני מס ימים החלטתי להכהות את החלונות ברכב (מאזדה 3).עברתי באזור רעננה וראיתי שלט של מקום שעוסק בענין.

קפצתי לשם והכרתי את אלון ינאי-הנדסאי כימיה שעשה הסבה ומתעסק בתחום החלונות כהים לרכב.

קבענו לבצע את העבודה והגעתי יומיים לאחר מכן למוסך שלו.

המוסך עצמו נקי,מסודר (נראה כמו מעבדה) ונראה שהוא שם לב ומתעמק בפרטים הקטנים. התבקשתי לשטוף את הרכב על מנת שהעבודה עליו תהיה סטרילית .במשך כחצי שעה הסביר לי אלון על ההבדלים בין החומרים והדרגות השונות של הכהות. לאחר שהבנתי מה בדיוק אני רוצה ואלון הראה לי תמונות על מנת להמחיש בצורה הטובה ביותר את התוצאה, נפרדתי לשעתיים מהאוטו.

לאחר כשעתיים חזרתי וראיתי שהאוטו בדיוק בדרגה שרציתי. העבודה ברמה גבוהה ביותר ואין שום סימנים לכך שהחלון עבר טיפול כלשהו.

לסיכום העבודה מקצועית ברמה גבוהה ביותר והמחירים (לאחר סקר שוק שביצעתי) נוחים מאוד.

נפרדתי לשלום והבטחתי לו שאפרסם על מנת שאחרים יוכלו גם ליהנות מהשירות.

גילוי נאות-אין לי שום היכרות מקדימה איתו וכל מה שכתבתי פה,זה מרצוני החופשי בלבד.

פרטים נוספים אלון ינאי 077-7833378 או 054-4565728

מצ"ב 3 תמונות של המקום ובמשך יצורפו תמונות של הרכב (לפני ואחרי).

20131129_124157 - עותק.jpg

20131129_124221 - עותק.jpg

20131129_124410 - עותק.jpg

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

המלצה חמה עם רפד/שיפוץ רכבים

שלום רב,

ברצוני להמליץ באופן חם על צביקה (מוסך רון קאר הרצליה).

צביקה מתעסק בריפודים,פחחות וצבע ושחזור מכוניות אספנות.

צביקה ביצע לי עבודה של ריפוד עור מחדש להגה שהיה בלוי (מאזדה 3).

זאת פעם שניה שאני מבצע עבודה אצלו. האהבה הגדולה של צביקה למכוניות (במיוחד מכוניות אספנות) מתבטאת בסבלנות שלו ובעבודה המקצועית שלו.המחירים סבירים והשירות והיחס ברמה גבוהה מאוד.

מצורף 2 תמונות להתרשמות

צביקה רון קאר הסנדאות 29 הרצליה 050-5343646

20131212_130544 - עותק.jpg

20131212_130533 - עותק.jpg

• תוכן חדש...