Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי משה, אינני מורה ולא הכשלתי אותו. הוא הכשיל את עצמו.

לא נורא שאנשים נכשלים במבחן, הם יכולים לתקן ולעבור הלאה.

העניין הוא שהוא אינו נבחן, הוא רק מנסה להכשיל מישהו אחר.

לטעמי הוא עושה זאת בצורה כושלת, אך עדיין על חשבון האחר.

הדברים כפי שנכתבו הם השמצה גסה וכללית שקשה להתגונן בפניה.

[לא ברור מי, מה הרכב, מה התקלה, ילך המוסך ויוכיח שאין לו אחות]

מעדיף לתת הזדמנות או חזקת חפות למוסך.

בכל מקרה, מציע שנפסיק כאן את הדיון בתלונה שברורה לשנינו כבעייתית.

אם לפותח השרשור יהיה מה להוסיף , ודאי יעשה זאת.

שבוע טוב, משה.

פורסם

לא כתבתי שהכשלת אותו. התכוונתי לכך שלא נתת לו הזדמנות להוסיף פרטים שהיו חסרים לך לפני שכתבת את מה שכתבת.

אחר כך אתה כותב שהוא מנסה להכשיל מישהו אחר. למה אתה חושב כך? בסה"כ נראה שהוא משתף אחרים בניסיון שלו. בצורה לא מלאה, אבל משתף, ואתה יודע טוב, שכל אחד כאן מפרט בצורה שונה.

ולמה אתה מעדיף לתת את חזקת החפות למוסך? שופט אמור להעדיף את חזקת החפות של צד כלשהו?

אני מסכים איתך שמיצינו את הנושא. חסרים לך פרטים בהודעות? תבקש אותם ותזכור את כללי הפורום. שבוע טוב.

פורסם

שלום,

רוצה להמליץ על גרר אזור : 03-9584458

נתן בטלפון מחיר זול בכ-100-200 ש"ח מהמתחרים

הגיע בזמן, אסף את הרכב לבד (בלי נוכחותי)

בדרך, היות ועדכן על צורך להנכיס את הרכב לחניון נמוך שהגרר לא נכנס - דאג לנפח את הגלגלים

הגיע בזמן, הוריד את הרכב בכניסה ובסבלנות לשכנים הבאים ויוצאים ועזר לדרדר את הרכב לחניה תת-קרקעית "ידני"

חוית שרות שלא פגשתי כבר הרבה זמן.

פורסם (נערך)

אהלן,

שבוע שעבר הלכתי לחנות על מנת לקנות זוג רמקולים לרכב, כששאלתי את המוכר להמלצתו התחיל להשוות את המוצר לרכבי טויוטה ומרצדס בטענה שטויוטה זה יותר טוב כי זה נמכר יותר בארץ, מוזר, חפרן, אבל מילא, לאחר שהגעתי הביתה פתחתי את הקופסה לראות איך מתקינים , בחוברת ההוראות היה מפרט של כל החלקים שמגיעים עם הערכה, הופתעתי לגלות כי חסרים חלקים ! כששאלתי מה פשר הדבר אמרו לי שככה זה מגיע ולשאול את היצרן למה זה מגיע ככה, אז שאלתי! ומסתבר שזה לא מגיע ככה!

כשהלכתי להחזיר את המוצר חייבו אותי 5% "לפי החוק" על ביטול עסקה, מצורפות 2 תמונות, הראשונה שהיבואן שלח לי והשניה מה שקיבלתי בחנות.

מצאו את ההבדלים.

שורה תחתונה: הרגשה מגעילה, שילמתי 5% על ביטול עסקה (ביטלתי מכיוון שנמכר לי מוצר שלא כפי שהיבואן שיווק, וזה עוד ללא ידיעת הלקוח), שלא לדבר על ה"שוני המקרי" בין חבילת יבואן לחבילת "פומפה" .

יבואן:

20140126_102247.jpeg

חנות:

photo.jpg

1) קופסה בתוך קופסה.

2) רמקולים לא במקום שבו הם צריכים להיות (נראה כאילו לקחו אותם מהמקום המקורי שלהם ובמקומם שמו קופסה שבה 2 דומים).

3) חסרים ברזלים לקיבוע בדלת.

4) אין רשת.

עריכה אחרונה על ידי Pompon
פורסם

שאתה אומר יבואן למה אתה מתכוון? זאת סחורה ישראלית, מייצרים אותה בארץ. נראה לי שזה פשוט מזויף. אם אתה מתקין בדלתות של הרכב למה אתה צריך את הרשתות?

לפני כמה שנים קניתי רדיו משם והשרות היה סביר.

פורסם

אכן זה לא אמור להיות ככה.

קניתי את אותו הסט מאלכסנדר לפני שבוע,שם השירות היה מצוין עם משלוח מהיר. החבילה הייתה חתומה עם כל הירקות בפנים-רשתות,ברגים,סטנדים בשתי צורות,קונקטורים והוראות.

זה המעמדים העיקריים שחסרים לך,במקומם קיבלת רק את הפשוטים.

1654348_710858105601714_1432714720_n.jpg

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

GABIUBOGI תודה על התמונה, אכן כך זה אמור להראות. אינני מעוניין להכנס לעניינים משפטיים עם החנות ולכן שיטת המצליח שלהם עבדה, אני רק מקווה שאנשים ילמדו מטעויות של אחרים, בסופו של דבר ספגתי את ה 5% דמי ביטול, לאחר מכן הזמנתי מאלכסנדר באמת, שירות מצויין ונשמע אחלה בן אדם!

4Real - אני לא צריך להתנחם במטרת השימוש , שילמתי על מוצר מסויים, אני מעוניין לקבל את מה ששילמתי עליו ולא איזה "תחליף" ובכלל כמו שרשמתי לא היו ברזלים כדי להתקין את זה בדלתות.

פורסם

עמלת דמי הביטול אמורה להגבות במקרה של החזרת מוצר, נכון,

אבל במקרה של אספת מוצר לא כהובטח זאת חוצפה ממדרגה ראשונה לגבות כסף על הטעות של החנות!

פורסם
עמלת דמי הביטול אמורה להגבות במקרה של החזרת מוצר, נכון,

אבל במקרה של אספת מוצר לא כהובטח זאת חוצפה ממדרגה ראשונה לגבות כסף על הטעות של החנות!

מסכים איתך במאה אחוז, ולכן חשוב ללמוד מטעויות של אחרים.

הפקידה לא נראתה נלהבת כלכך מהטיעונים האלה , שיטת מצליח נו..

נתנחם בעובדה שעל העסקה הראשונה הם הפסידו כמה שקלים על סליקת כרטיס האשראי אז בתכלס לא עשו עלי יותר מידי קופה ;)

פורסם

התכוונתי למשווק בארץ, ההבדלים רשומים בהודעה המקורית שפרסמתי , ושוב , אני לא רואה הצדקה למודיפיקציה שכזאת בערכת משווק..בייחוד כשחסרים חלקים..

פורסם

קניתי פעם אחת בפומפה - והכל היה בסדר. למרות זאת לא חזרתי לקנות - ולמה?

אחד הכלים החזקים בזאפ הוא הביקורות של הגולשים - בהם ניתן גם לראות את תגובת החנות.

תגובות החנויות מתחלקות לקשת של סוגים - כאשר יש 3 סוגים עיקריים - הראשונה - מתעלמת. השנייה - מסבירה/מתנצלת השלישית - תוקפת ללא רסן את הלקוח. פומפה שייכת לסוג השלישי. הם משתלחים ללא רסן בלקוחות. תקופים מאשימים והם תמיד בסדר. קראתי כמה תגובות כאלו וזה הוריד לי כל חשק לקנות מהם בעתיד.

פורסם

ארכיון הפורום זוכר היטב את יחסי האהבה-שנאה עם פומפה. לזכותם ייאמר שהם עסק ותיק, יש להם מלאי ומגוון מכובדים ומחירים הוגנים.

באופן אישי רכשתי מהם לא פעם ולא פעמיים ואמשיך לעשות כך, תמיד אני מגיע כשאני יודע מה אני רוצה, בודק את הסחורה בחנות, משלם במזומן (אחרי שנכוותי פעם אחת מגיהוץ ידני, כזה עם מכבש ונייר קופי (!!!) וחיוב שהגיע אחרי כמה חודשים שלא הבנתי ממי על מה ולמה) ויוצא מבסוט.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...