Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות חיפוש שערכתי בפורום הזה וגם במועדון פיאט, הכנסתי את הרכב (פיאט פונטו 1.2 אוטומטית 2005) למוסך פיאטון בתל אביב.

הרכב מוחזק על ידינו מאז נרכש וטופל במוסך השלושה בתל אביב. כיוון שקצה נפשי בתמחור ההזוי שלהם ובתחושה האישית שלי שמורחים אותי, החלטתי להחליף מוסך.

השיא היה כאשר בהצעת המחיר האחרונה שלהם לטיפול שגרתי הם כללו מצתים שהוחלפו רק שנה קודם ברכב אשר נוסע כ-5,000 ק"מ בשנה(!!!) ושייבה קרטר ברכב אשר אין לו כזה חלק!

שלמה, בעל המוסך היה מסביר פנים, מקצועי, תמחר הוגן, הסביר מה חייב ועל מה אפשר לדלג, והסביר מה מקורי ומה תחליפי.

אז אין כאן סיפור מרגש על הצלה של גיר או שמישהו מצא לי מנוע מפירוק. רק מקצועיות גם בטיפולים הכי שגרתיים שיש.

שגיא

פורסם

באלפא 159 אחד החלונות נפל.

בפירוק עצמי התגלה שכבל נקרע/חלק מהתושבת שבור

דיברתי עם אסי היום (שישי בשעה 12), ב13:00 הייתי אצלו.

תוך 5 דקות הדיפון פורק ואסי הראה לי את החלק השבור והסביר מה הבעיה

אחרי שעה משהגעתי יצאתי משם עם חלון תקין :)

ממליץ מאוד על המקום, אנשים חביבים מאוד ומקצועניים.

הוסבר לי בדיוק מה הבעיה, מה הוא מתכוון להחליף והתייחסו לשאלות שלי ולא ניסו לנפנף כמו במקומות אחרים

http://www.asglass.co.il

שבת שלום

Instagram:

VWPolo6R

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עוד חוו"ד על פנצ'ריה - אנטון חננייה רחובות:

החלפתי שם אתמול ג'אנטים וצמיגים.

אחרי שחפרתי לבחור שם (אני ממש גרוע בלזכור שמות. מצטער) במשך שבועיים לגבי צמיגים וג'אנטים במידות מוזרות, הוא הזמין לי את הכול ובבוקר שלח SMS שאני יכול להגיע.

כשהגעתי הג'אנטים לא מצאו חן בעיניי אז הוא לקח אותי למחסן (של היבואן נראה לי), שם בחרתי ג'אנטים משהו סוף, התקין את הצמיגים (אומנם פאלקן חרטא, אבל בני חצי שנה! לא היו לי אופציות אחרות לצערי במידה שאני צריך, ובאמת שהפכתי את כל הארץ), עשה איזון והתקין.

הסביר לי שצריך להוריד את הספייסר שבין הג'אנט לצלחת כשאני שם את הרזרבי, שצריך לחזק את הברגים אחרי נסיעה קצרה ושלח אותי לדרכי.

לא פעם ראשונה שמפרקים לי צמיגים ולא פעם ראשונה שאני מחליף רביעיה, אף פעם לא דאגו להגיד לי לחזק את הברגים.

עבודה טובה, שרות מצויין, מחירים טובים.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

ברכות אני רוצה להמליץ לכם על הבן אדם הכי תותח בארצינו היפה זהו צביקה היקר. היה לי בעיה חמורה במנוע והוא לא היה מניע ואני גר בצפון והוא במרכז והוא פתר לי את הבעיה בשיחת טלפון וקצת בוואצפ הבן אדם נותן יחס חם ועזרה מאלף ועד תף .אני ממליץ לכם עליו ממש בחום לכל בעיה תקלה ניתן ליפנות עליו במספר

צביקה

054-4861318

פורסם

לפני חודשיים בערך נכנסתי ל"סרן" ברחובות, המקום נמצא באותו רחוב שממנו נכנסים ל"מכון הדרום" רק בסוף הרחוב ללא מוצא הזה.

משה היה סבלני, הוגן מקצועי, וגם הציע עזרה וטיפים מועילים נוספים במעבר טסט.

בנוסף קיבלתי תובנות נוספות לחיים ללא תוספת תשלום.

זה לא קורה הרבה: יצאתי מרוצה.

פורסם

צנטרל היא אחת החנויות המומלצות בפורום, ולא מצאתי שרשור חוות דעת לגביה.

אני בכל אופן כבר שנים מקבל שירות מעולה מאילן, אבנר ויתר הצוות שאני לא זוכר את השמות של כולם. תמיד מחירים מעולים (לא מרגיש טעם או צורך להתמקח).

אני מרוצה!

פורסם

נכון, הם ממש בסדר שם. שמת לב למדבקת הפורום על דלת הכניסה? :wink:

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מחזק, היום הייתי אצלהם להצטיידות החודשית. ושמתי לב למדבקה על הדלת!

אני מגיע אליהם כבר שנתיים מנתניה במיוחד ( וגם בגלל יונדאי-שופ שלא רחוק משם)

קונה בעיקר גלוני שמן באחלה מחירים. השירות נעים ולא אופייני לחנות חלפים טיפוסית.

Stay Dirty

פורסם

ממש אוהב לעבוד איתם, בכל פעם מחדש, מחזיקים חלפים איכותיים, אם יש בעיה מזכים או מחליפים, תודעת שירות גבוהה גם בטלפון, מהעסקים שאני אוהב לעבוד איתם.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

פנצ'ריה כמו פעם, יצא לי לעבוד מול אורי גם בציי רכב וגם בפרטי.

תמיד,אבל תמיד אמינות מושלמת.

תמיד מחיר הגון ותמיד מכבדים בתור לקוח.

אולי אין פינת קפה מפוארת,אבל תמיד כיף לקבל חוות דעת מאורי.

פורסם

הגעתי למקום לאחר שחיפשתי סוג מסויים של צמיגים באתר TIRES4U, היות ששבעתי מהפנצריות בראשל"צ , החלטתי לצאת לצומת הקרובה בבית דגן ולנסות מקום חדש.

כשהגעתי למקום, הוברר כי מדובר יחסית בסניף חדש אך חלק מחברה בעלת נסיון רב בתחום הצמיגים בישראל (האחים כחלון).

הבחור זיהה כי הגעתי דרך האתר, הצמיגים שבקשתי לא היו במלאי משום שלא הספיקו להזמין, הוצע לי מבחר צמיגים אחרים אך ביקשתי ממתוגים. לאחר מספר שניות הציע לי בעל המקום צמיגי פירלי במחיר דומה לזה שהזמנתי בתחילה (דנלופ) ושלח את הבחור שלו להביאם מהמחסן.

הצמיגים הגיעו לאחר זמן קצר, כאשר בזמן זה התפתח שמול-טוק על עולם הצמיגים, הבטיחות וכו. למדתי דבר או שניים.

הצמיגים החדשים הגיעו והותקנו ברכב, הוחלפו כנדרש השסתומים ללא תשלום לפי הנהוג בחוק משרד התחבורה.

אני מרוצה !

עריכה - שם הפנצריה הוא גלגלי המגן.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם (נערך)

היום סידרתי את החימום ברכב(יונדאי לנטרה 98 1800) החימום היה סתום.

המכונאי פירק בעדינות את השרוול של היניקה מהפילטר אוויר וכל החיבורים אליו(צינורות לבית מצערת ומכסה שסתומים).

לאחר מכן את הצינורות של הרדיאטור חימום פתח אותו בעזרת צינור מים רגיל מכל כיוון מספר פעמים.

ההרכבה חזרה של כל המרכיבים נעשתה בעדינות וכל הבנדים הוחזרו למקום כמו שצריך.

לאחר מכן נעשתה בדיקת לחץ ונבדק שהכל תקין.

החימום עובד יופי וכל זאת עבור 150 שקלים.

ההערה היחידה שכדאי להגיע עם נוזל קירור מהבית כי מה שיש אצלם לא נותן רושם שזה משהו איכותי.

עריכה אחרונה על ידי yonatanalman
פורסם

Carkey4u

אחרי שנשארתי עם כרטיס אחד לרנו, היום החלטתי לעשות מעשה ולשכפל כרטיס נוסף.

טלפון ראשון ל Carkey4u.co.il (יושבים בגבעתיים):

אני: יש לכם כרטיס מקורי לרנו סניק?

הם: יש לנו סיני, ספרדי, או מקורי.

אני: אני רוצה רק מקורי, מתי אפשר לבוא?

הם: אנחנו פתוחים עד 7.

אני: טוב, אגיע עוד מעט.

כיון שלא ידעתי כמה זמן זה לוקח, עזבתי הכל ונסעתי אליהם (מאזור השרון לגבעתיים) כדי שאספיק לחזור בזמן לקחת את הילד מהגן.

כשהגעתי אליהם התנהל הדיאלוג הבא:

אני: שלום, דיברתי אתכם בטלפון לגבי כרטיס מקורי לרנו סניק.

הם: אה... אין לנו כרטיס מקורי, יש לנו או ספרדי או סיני.

מסקנה: או סתם טמטום, או bait and switch - בכל מקרה אני אליהם כבר לא אתקרב אחרי שביזבזתי שעה + דלק.

פאר המנעולים

בדרך חזרה לאזור השרון, חיפוש קצר דרך הנייד והגעתי לפאר המנעולים.

בשיחת הטלפון הראשונה הרושם לא היה חיובי: ענה לי מישהו שהיה עסוק בהכל חוץ מלדבר איתי בטלפון, שאל אותי 5 פעמים לפחות מה אני רוצה, ובסופו של דבר השיחה התנתקה. נקודה קטנה לזכותו שהוא חזר אלי - ובחוסר סבלנות ענה שיש לו כרטיס מקורי של רנו ונתן מחיר.

הגעתי אליהם, וכאן הביקורת שלי היא מעורבת:

מי שמחפש מוכר סבלני שיקשיב לו ויתן יחס ותשומת לב לכל הקריזות שלו, זה לא המקום בשבילו - ההתרשמות שלי היא שהכל שם מתנהל בריצה. אני מודה שאני גם בתור חובב רכב עם קריזות מיוחדות, וגם בתור פרפקציוניסט פחות אהבתי את היחס.

עם המוצר שקיבלתי אני לא לגמרי שלם. פראקטית הכרטיס עובד, אבל אצלי הכל קשור לפרטים: על הכרטיסים המקוריים של האוטו שלי כתוב "סניק", על הכרטיס שהוא סיפק לי כתוב "מגאן" (כך זה כנראה אצל כולם - אלוהים יודע למה מביאים רק כרטיסי מגאן), על הכרטיס הוא צרב בחום איזשהו סימן "כדי לדעת שזה כרטיס שלי", וזה מאוד מציק לי, והנקודה הכי בעייתית מבחינתי, הוא לא טרח להגיד לי שהכרטיס החדש לא מגיע עם מפתח החירום ושאני צריך להעביר לכרטיס החדש את המפתח הישן והשבור מהכרטיס שנשבר לי - אז עכשיו יש לי כרטיס חדש שנראה ישן כי חלק ממנו שבור. כששאלתי למה, התשובה היתה "יש כרטיס, ויש מפתח"... מבחינתי הכרטיס והמפתח הם מוצר אחד, כמו בכל רכב אחר, ומעולם לא שכפלתי מפתח לרכב שנתנו לי רק חלק ממנו ואמרו "החלק השני הוא בתוספת תשלום".

אז יצאתי מהיום עם כרטיס נוסף לאוטו, אבל זה לא סוף הדרך מבחינתי כיון שאני לא שלם עם מה שיש לי ביד, והמסקנה העיקרית היא להמשיך להזמין מחו"ל.

• תוכן חדש...