Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הסרט שלי אף פעם לא התחיל.

ומעניין שאני פותח מפגש יש שלושה עמודים מלאים בתגובות ושאתה פותח אפילו לא חצי עמוד.

ואני עד 14:50 אתמול לא ידעתי מאדי שמגיע, אמרו לי בקבוצה יש הפתעה זהו.

אז הקפצתי את עוזי ואסיף רק.

+1 אמרתי את זה מזמן לגבי התת מפגשים, וזה מה שפוגע מאנשים יקרים להגיע למפגש הגדול.

אני גם נגררתי לזה ובסוף עזבתי וחזרתי לתחום הטיסנאות קצת.

:lol:

אני גם יכול להגיע ל3 עמודים כשאני רושם סתם אנשים, כמו שרשמת את רומן, פשוק ועוד כמה.

מעבר לזה שהוספת אותי ועוד כמה עם סימן שאלה כדי לנפח את הרשימה.

עצוב שאתה מאמין לעצמך, בסופו של דבר התמונות הראו בדיוק את הנוכחות האמיתית מעבר ל״שלוש דפים״ של השרשור שלך.

אדי, להצליח לשנות אני יודע שלא אצליח, זה עדיין לא אומר שצריך לתת לקרקס להמשיך חופשי.

ואתה רואה לפי התשובות שלו שאין לו מושג למה אתה מתכוון.

נסגור את זה פה.

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אמנם קפצתי לביקור קצרצר, אבל היה שמח לראות פרצופים חדשים, וישנים, כאחד!

אדי, אני שמח שהגעת לצפון "להוכיח" שגובה הבמה לא מושפע מהמיקום (הוא לא במרכז השמשה, אבל לא רחוק משם).

לגבי שאר ההתכתשויות, לא רציתי להגיב על זה מעל דפי הפורום (כי אני לא חושב שזה המקום), אבל אני מבקש - די!!!!!

למען התחום והתחביב. תעשו את זה בפרטי!

לבחור שהתחדש במונו - שמור עליו, ועל הסאבים.

לבחור עם המאזדה 6, מצטער שלא הספקתי לשמוע אצלך את המערכת.

פורסם

רק עכשיו ראיתי את ההודעה האחרונה שלך אדי.

המפגשים הוסדרו כמו שרשמתי בשרשור.

הרוב החליט והצביע לפעם בחודש, והראה שוב שזאת לא הייתה החלטה אישית שלי כמו שהעלילו כאן.

יורי אני מבין את כוונתך, אבל זו בעיה שאנשים נסחפים בסרט של עצמם (גם עם זה אין בעיה לפעמים אבל שפוגעים ומלכלכים על אחרים בדרך זה כבר לא עניין שמחליקים).

אני מאוד מקווה שעכשיו שנחזור לפעם בחודש זה ישאיר לאנשים טעם של עוד ויחשבו פעמיים אם לפספס בדיוק כמו שאדי כתב.

המשך מפגשים מהנים לנו.

התמונות בהמשך.

פורסם

98525695.gif

98525696.gif

Amp Butler TD1500 Amp: LUXMAN CM 4050 Focal Utopia 6w1 : Focal Utopia Be TBM berilliym: Sub: Focal Utopia 33wx2Focal Utopia 4w2    

JL AUDIO HD 750/1  RESOLUT T DSP

פורסם

המפגש הקודם היה פי 2 אם לא שלוש באנשים מהמפגש אתמול בלי החבורת ליצנים שלך על תשחק אותה יודע הכל, בני הגיע מאוחר בסביבות 17:30 ולא הספיק לצלם כמעט כלום.

לגבי הלכלוכים אתה צודק אבל אתה הבאת את זה על עצמך בתגובות שלך בשרשות מפגש שפתחתי לפני חודשים, עד אז איש לא אמר עלייך מילה רע, ולא חשב את מה שחושב היום, להפך.

אבל אין מה לעשות, זה שהתחרפנת על תפיל את זה עלי.

אתה בשבילי עוד אחת שהולך ובא.

HU:Grunding GX3800 ,Amp Speakers :Ausidon.Vrx 4.300 SUB:Hertz es 300 old MidBass:Carwales CL6.5 3L MidRange:Carwales CL 3  Tweeter:  Carwales CL1+RIbbon amt

פורסם

תגום לתמונה ב פורום הרוסים זה מה שקורה עם כיפת הטוויטר עם השמעת אודיו (אני חושב שעכשיו זה ברור למה רם השמעת מוסיקה מורכבת, טוויטר משי לתדר גבוה מופיעה מטושטש ודייסה)

א) כיפה רכה (משי, וכו ')

ב) הכיפה של בריליום - אני לא יודע אם זה נכון ?

Amp Butler TD1500 Amp: LUXMAN CM 4050 Focal Utopia 6w1 : Focal Utopia Be TBM berilliym: Sub: Focal Utopia 33wx2Focal Utopia 4w2    

פורסם

רוסלן שבוע הבא מרכיבים אצלי את הבאטלר לשלך לבדיקה אצלי:-), אולי נחבר גם אצל בני שיראה איך הסופרימו נשמע על מנורות.

אני עדיין מתלבט קשות בין באטלר לבין טרנזיסטור איכותי class A כמו ה-ADS של עוזי:-P , לא להאמין איזה סאונד יצא לי מהטוויטרים ומהמידים שחיברנו אותו אצלי, בחיים לא שמעתי כאלה צלילים.

HU:Grunding GX3800 ,Amp Speakers :Ausidon.Vrx 4.300 SUB:Hertz es 300 old MidBass:Carwales CL6.5 3L MidRange:Carwales CL 3  Tweeter:  Carwales CL1+RIbbon amt

פורסם

אין בעיה -אתה צריך לשמוע תגיד איזה אתה רוצה יש3 TD-1500 TD-750-TDB-275

פורסם

את כולם :-D.

סתם, תביא רק את ה-275

פורסם

רוסלן, בסרטון שהעלת רשום שאחד זה כיפת משי, והשני כיפת בריליום הפוכה.

השאלה האם הצורה (כיפה או כיפה הפוכה) משפיעים על החוזק המבני.

כלומר, אם ניקח את אותו בריליום, ונהפוך אותו לכיפה, האם התופעה המתוארת בסרטון של כיפת משי תחזור על עצמה או לא?

אמנם מתכת יותר חזקה מבד, אבל בעובי של החומרים המדוברים, האם יש לזה השפעה כזו גדולה, והאם הצורה (כיפה או קערה) משחקים תפקיד.

פורסם

אפשר לקבל הסבר בבקשה? על מנת שאוכל לכלכל צעדיי בתבונה ולירות במטרות הנכונות.אני "קצת" רגיש בכל הקשור לטוויטרים שעשויים ממשי...

"טוויטר משי בתדרים הגבוהים נשמעים דייסה"?

פורסם

"טוויטר משי בתדרים הגבוהים נשמעים דייסה"?

:hihi:

כן למה לא?

למרות שהזטקים 28 הפתיעו אבל זה עדין היה דייסה, אבל לפחות מטרנה.:roflmao::roflmao:

פורסם

המדד של קשיחות כיפוף (N / מ"מ):

98524971.jpg

מהירות:

98524969.jpg

פורסם
98525695.gif

98525696.gif

כיוון שאני עוסק בהדמיות מאד דומות, לא הייתי ממהר להסתמך על אלו בתור ממד למשהו.

למה?

1.חומר, הבריליום הינה מתכת מוגדרת הייטב (גם סגסוגת זה לא בעיה להגדיר), המשי עובר טיפול (בחברות משקעים את המשי בחומר על בסיס פלסטי, פה קבר קשה לתת לחומר הגדרות חד משמעיות זה מצריך כמה נסיויים), קשה לי להאמין שמי שעשה את ההדמיה הנ"ל על הטוויטר משי לקח את בחשבון/יודע איזה טיפול הקשחה קיבל המשי (בסרטון נראה שהחומר הוא נטו משי, לא כ"כ משקף מציאות).

2.הגדלת דפורמציות, זה פיצ'ר של תכנות אלמנטים סופיים, עושה את הסרטון מאד דרמתי, נועד בשביל להדיש נק' חלשות, דיי ברור שנעשה בו שימוש בסרטון של הטוויטר משי.

3.אפילו הסראונד מתנהג שונה בשני הטוויטרים- מעיד על נתוני בדיקה שונים, אנחנו רואים רק את הסרטון, לא את איך הגדירו אותו.

לא שאני אומר שהסרטון הוא ערמה של שטיות, לא צריך להיות מהנדס בשביל להבין שבריליום,טיטניום, מגנזיום ושאר החומרים שמהם הרכיבו טוויטרים הם בעלי חוזק מבני גדול מאד ביחס למשי (שעבר טיפול), אבל הסרטון הזה הוא הקצנה לכיוון מאד ברור.

דייסה? בחייכם? רוב החברות עובדות עם חומרים רכים יחסית בתצורה כיפתית, וזו גם התצורה הנפוצה יותר (מסיבה מסויימת), ברור שהתוצאה רחוקה מטוויטרים בעלי ממברנה קשיחה ו"אקזוטית", שהם לטעמי "רעים" מידי, אבל דייסה? כמו הסרטון- הגזמה פראית.

SCANSPEAK

• תוכן חדש...