Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
), אבל דייסה? כמו הסרטון- הגזמה פראית.

עזוב בני.הילד אכול קנאה מעוורת,תוצאה מובהקת של חוסר ויטמין D שכנראה היה חסר לו בחלב אימו ובמטרנה או אי חשיפה מספקת לשמש עקב התבודדותו במנהרה נסתרת וחשוכה . :lol:

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה תצחק :)

גם הריינבו וגם ה TB אלו רכיבים מעולים שהוצעו ביד שניה ורק חיכו שאיזה צפוני יתקין אותם כבר. לא יצא לי לשמוע את הרכב שלך אבל אמרו לי שהוא נשמע מעולה, והרכיבים האלו היו נראים לי כדבר שנשמע הכי טוב מבין מה שיש שם בתמונות :)

לפעמים אני חושב עקום, מה לעשות...

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

נשמע מצויין האמת (לטעמי).

מה שאני אוהב הכי הרבה ולקחתי לי לדוגמא מידידנו המתולתל הוא הורסיטליות של המערכת שיכולה ללא שום כיוונון (חוץ מעוצמת הסאב) לדלג מרוק לישראלי לפופ אלקטרו האוס ודאבסטפ ועדיין להישמע טוב.

לצערי התוכנית שלי דיי נתקעה עקב הלימודים ובעיית תקציב, כאמור את הסלסטרה בתכנון רציתי לשדך לטוויטרים + מידים ולהביא איזה 2 ערוצים חזק למידבאסים וכרגע הוא מחובר למידבאסים + מידריינג' והאודיסון srx לטוויטרים.

מה גם שהטוויטרים הללו למחירים הם מעולים אבל עדיין מזייפים לפעמים בקטעים קשים ומיועדים להחלפה בעתיד הרחוק.

כל אלה בנוסף להיעדר הנפח הרצוי למידים והתקנה זמנית רופפת נותנים לי להתענג על המחשבה של מה תוכל להיות התוצאה שאצליח להשלים את התוכנית עד הסוף כמתוכנן אם כרגע אני כבר מאוד אוהב את התוצאה.

תודה על הפירגון וכמו שדיברנו אני מקווה להגיע אליכם למפגש הקרוב עם כמה חברים.

פורסם

בכיף, המפגש הקרוב יהיה ב- 16.8.

אני בטוח שיש לך המון פוטנציאל מהמערכת, רק שלא תעשה אתנחתא ב SPL כמוני :)

פורסם

:lol:

כמו שאמרתי לאדי לאנוס פורס, אני לא רואה ב98% מהמערכות גם אצלנו בצפון וגם בשאר הארץ כמערכות sq טהורות כמו שפעם היו מכוונים אליהם, אנשים עדיין מחפשים את העוצמה ואת הרעד של הסאב.

לדעתי הרוב קולע יותר לsql.

לעיתים רחוקות מאוד אני מרגיש שהשמנמן הקטן קצת לא מספיק לי אבל ישנם קטעים שאני (ורבים ששומעים) לא מאמינים שכל זה יוצא מסאב בגודל 10.

אבל לפני שאני מפנטז על עוד אחד שישלים לי צמד כאלה אני מפנטז על צמד טוויטרים מדהימים ששמעתי שנחים אצל ליאור, אה כן וגם התקנה נורמלית :lol: :lol: .

ייקח לי הרבה זמן.

ובכיף ננסה להתארגן כמה חברים להגיע, אשמח לקבל ביקורות.

פורסם
עזוב בני.הילד אכול קנאה מעוורת,תוצאה מובהקת של חוסר ויטמין D שכנראה היה חסר לו בחלב אימו ובמטרנה או אי חשיפה מספקת לשמש עקב התבודדותו במנהרה נסתרת וחשוכה . :lol:

:lol: הדבר היחידי שאני יכול לקאנות בכך זה להיות ילד כמוך.

אבל לקאנות בדייסה ובמגרסת ה-99, זה רחוק.

לגבי המנהרה היא גרמה לי לחשוב שהסאבים שלך נשמעים טוב למרות שהם שואב אבק אז על תזלזל בבקשה.:roflmao:

HU:Grunding GX3800 ,Amp Speakers :Ausidon.Vrx 4.300 SUB:Hertz es 300 old MidBass:Carwales CL6.5 3L MidRange:Carwales CL 3  Tweeter:  Carwales CL1+RIbbon amt

פורסם
בכיף, המפגש הקרוב יהיה ב- 16.8.

אני בטוח שיש לך המון פוטנציאל מהמערכת, רק שלא תעשה אתנחתא ב SPL כמוני :)

עזוב בבקשה את הצפוניים.זה שהמלאכים התעופפו מהיער שלכם לא אומר שצריך למלא אותו במלאכים מהצפון.:-D

הטלנו נפשנו בכפינו כשערכנו ניסויים עם דרייברים מודבקים בסלוטייפ על הדש כדי לדעת לאן נושבת הרוח למרות סכנת הנפשות שבדבר.:-D

הסאב של מור מפתיע באיכותו ובעוצמתו.למרות הגודל והגיין הסגור במונו הוא עושה "נעימי" בגב הנוסעים ובלחיצת כפתור,הופך באחת למפלצת ועושה שמות ונזקים לעור התוף אז הSPL כבר שם.

מור בכיוון הנכון וכששמעתי את המערכת שלו,גמלה בליבי ההחלטה לפרוש בשיא לפני שהוא יכה בי שוק על ירך וישאיר אותי מדמם למוות על האספלט המזוהם בנשר.

ליאור

פורסם

מור,

המערכת שלך נשמעת נהדר לטעמי.

הטוויטרים האלה, למרות מחירם הזעום, נותנים תמורה בלתי נתפסת לעומת הנתון הקטן הזה.

הם טיפה חנוקים, מודה - אבל אני מעדיף את זה בעשרות מונים על טוויטרים שחותכים את הראש.

אולי טיפונת גיין אבל סה"כ המעבר מהטוויטרים האלה לטוויטרים טובים יותר יעשה שינוי קטן מאוד - השאלה היא אם זה שווה מבחינתך את ההשקעה, אם כן, לך על זה - אם לא, אתה יכול להשאר גם ככה.

מאוד אהבתי את הבניה בדלתות - עשית שם עבודה יפה מאוד - אני לא מדבר על הפרקטיקה כי זה נראה לי קצת "פולשני" אבל רמת הבניה היא טובה! אני מדבר על הדלתות כמובן.

היה תענוג.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מה כולם כל כך מתלהבים מהמערכת של מור? במה לא מאוזנת, הסאב זה סאב של קוקיות בקושי מורגש וה99 המקולל הזה שגורם לכל אחד לרדת מהפסים. פשוט נשמע כמו בית שימוש. :lol:

BassHead:vamp:

פורסם

מור בינתיים נלחם בקללה. בטח יש לו קולות בראש: "תקע מברג בסאב! תקע מברג בסאב!"

:roflmao:

• תוכן חדש...