Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב מאוד שזה הסתדר (כהערה יכול להיות שהוא פשוט אדם ישר והוא הבין שנעשתה טעות)

כהערה נוספת (ולא בשביל לבאס אותך), פוליש ווקס לא לוקח שעתיים, מעבר לזה שאולי לא היה צריך בכלל פוליש גס אלא עדין (אולי) אבל כמעט תמיד מתחילים עם פוליש עדין ולאט לאט עוברים ליותר גסים.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
טוב מאוד שזה הסתדר (כהערה יכול להיות שהוא פשוט אדם ישר והוא הבין שנעשתה טעות)

כהערה נוספת (ולא בשביל לבאס אותך), פוליש ווקס לא לוקח שעתיים, מעבר לזה שאולי לא היה צריך בכלל פוליש גס אלא עדין (אולי) אבל כמעט תמיד מתחילים עם פוליש עדין ולאט לאט עוברים ליותר גסים.

ת'אמת אני לא יודע מזה פוליש גס/עדין, אבל מאמין שהוא לא עשה הכול בשביל להזיק לצבע, להפך הוא החמיא כול שניה קרה לי לראות איך הכול מתקדם ומה השלב הבא שלו, תודה לכולם על התגובות המחממות לב :-D

תמונות אני יעלה כשהיה לי מעל 20 הודעות!!

פורסם

שמח בשבילך שהכל הסתדר, כל הכבוד לבעל המכון, לא כל אחד היה עושה פוליש חינם.

מה שכן חבל שלא ראית באיזה חומרים השתמשו, היה מסקרן לדעת.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם
שמח בשבילך שהכל הסתדר, כל הכבוד לבעל המכון, לא כל אחד היה עושה פוליש חינם.

מה שכן חבל שלא ראית באיזה חומרים השתמשו, היה מסקרן לדעת.

חומר חום כזה שהפריץ על מקום אחד ואז מעביר עם מכונה ואחרי זה על מקום אחר ואחרי זה עם מכונה, חומר שליכלך לי את כול הרכב, אבל כמובן שאחרי שטיפה היא הייתה נראת כמו בובה, ואחרי זה משהו לבן כזה שהוא מרח על הרכב כנראה ווקס ושם את הרכב על השמש לכמה דקות ואז ניגב...

פורסם

נחמד לשמוע שיש מנהל כזה שלוקח אחריות על הנזק.

אני בטוח שהרכב נראה הרבה יותר טוב ושמח שאתה מרוצה, זה הכי חשוב :-D

במידה ואתה ממשיך ללכת למקומות כאלו (וזה בסדר לעשות זאת :wink:), תמיד תפקח עיניים על מנת למזער את הנזקים הפוטנציאליים, זה בסדר לבקש שלא ירססו שום חומר על המרכב לפני המנהרה וזה גם בסדר לבקש לא למרוח דבר על הצמיגים שכן תיהיה סכנת החלקה.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם
איזה יופי :)

אני לא יכול לרשום לך את זה בפרטי, כי זה מבקש מעל 25 הודעות :-(

אז אני ירשום פה: תודה ענקית לך על הכול אחי, עם זה להפנות אותי לפה לפורום, לעזור בהעלאת תמונות והכול, תודה ענקית!!

פורסם

לא בושה לשטוף במכוני שטיפה, רק צריך לדעת להיכן ללכת,ומה לדרוש מהם.

לא פעם שטפתי את הרכב במכון שטיפה ליד הבית במקום שאני מכיר -לפעמים שטפתי לבד (כן לבד בעלות נמוכה)

לעתים הם שטפו את הרכב לפי בקשתי ללא ניגוב -חזרתי לבית (30 מטר) והמשכתי את התהליך.

למה פדנט כמוני נוהג ככה? 1 לא תמיד יש לי זמן.2 בחורף שהרכב ממש מטונף בבוץ אני מעדיף את האופציה הזו

וממשיך באותו תהליך שהוזכר כבר למעלה. 3 יש מכונים שיודעים לשטוף בסטנדרט סביר+.

אבל זה היה בעבר היום אני שוטף רק לבד במיוחד בגלל לחץ מים גבוה שמוריד/שוחק את ההגנה.

לעצם המקרה,קרה לי מקרה דומה שהבן שטף את הרכב במכון וחזר אם מלא מריחות דומות למה שהיה לך.

חזרתי למכון ובררתי על פשר העניין ומה הוא ריסס? תשובות לא כל כך קיבלתי אבל הבנתי שהריסוס היה בחומר אגרסיבי.

המכון נתן לי ווקס והצלחתי להוריד את הכתמים לבד. (רצו לשטוף שוב וסירבתי)

אחד הגורמים למריחות/כתמים אלו הם לאו דווקא איכות החומרים אלא איכות הצבע/שכבת הלכה.

למה? אותם כתמים (דומים) חזרו גם לאחר גשמים שהרכב נשאר רטוב. הבנתי שיש בעיה באיכות הצבע

לכן יישמתי אוטם צבע וזה פתר את הבעיה לחלוטין. (גם היום הרכב של הבן נשטף במכונים/או אצל חברים שלו והתופעה לא חוזרת)

• תוכן חדש...