Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ דייהטסו שרייד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נהנה לקרוא כל פעם.

שאלתי בעבר אך לא קיבלתי תשובה מפורשת, מאיפה הבידוד נרכש? אפשר לקפוץ לעשות סיבוב? מעניין אותי השפעת הבידוד, זה אחד הדברים שהכי מפריעים לי.

אגב, אצלי כפתור התאורה עובד גם עם דלתות סגורות, לא הבנתי איך אצלך לא.

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

http://www.mikopro.com/%D7%A1%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%95%D7%98%D7%99%D7%9C%D7%99%D7%99%D7%9D

הבידוד נקרא יריעות אלומיניום /זפת.

לא יודע איך אצלי התאורה לא פעלה אבל פתרתי את העניין ושתלתי לד חזק מאוד.

בנוגע לסיבוב דבר איתי בפרטי, אני מתכנן לעשות בקרוב את הרצפה שנראה לי שמשם מגיע רוב הרעש.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

גם אני שמתי לד אבל האמת שזה קצת מפריע לי כי פיזור האור אינו שווה כמו מנורה רגילה וזה קצת מסנוור. ייתכן ורכשתי לוח גדול מידי ולכן חזק מידי, חשבתי אולי גם לעשות פיצול, למשוך חוט מבית המנורה המרכזי אל אמצע הגג ואז ליצור בעצם חלוקת תאורה כמו ברכבים החדשים יותר.

שאלה נוספת,

יש לי כמה מקומות בגומיות החלון שלא אטומים מספיק, באופן כללי הייתי שמח להחליף את כל הגומיות, אבל אין לי מושג מאיפה משיגים אותם, היה לך נסיון עם זה?

פורסם

כן המחלה של הרכב הזה הגומיות של החלון נקרעות וחודרת רוח, האמת לא מצאתי מקום שמוכר גומיות כאלה חדשות אולי בחברה יש אבל זה יעלה הון.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

נראה טוב מאוד. ישר כוח.

אני רק לא ממש אהבתי את השילוב של הצבע השחור בג'אנטים לשאר הרכב. זה נותן לו להיראות יותר מדי שחור. אני מציע לשבור את הצבע השחור עם איזה ליפ בצבא אדום/צהוב או כל צבע בהיר אחר מסביב לג'אנט.

עשית טוב בשיפור הבידוד. ללא ספק דבר חשוב ברכב ישן ולא כל כך שקט.

בסך הכל עבודה טובה מאוד, נחמד כשלוקחים רכב עממי ולא כל כך נדיר לפרויקט כזה, כיף לראות את זה. אהבתי לגמרי.

בהצלחה ותהנה :-)

• תוכן חדש...